Císařský řez Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
23.6.15 21:24

@Mandy12 tak budu doufat a uvidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.6.15 21:42
@mischelinka píše:
@Mandy12 tak budu doufat a uvidím :D

Ty chces jit asi cisarem, ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
23.6.15 21:57
@Mandy12 píše:
Ty chces jit asi cisarem, ze? :mrgreen:

tož ráda bych :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.6.15 22:02
@mischelinka píše:
tož ráda bych :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jestli nebude telo samo nachystane na prirozeny porod, tak te asi vezmou jako me.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
23.6.15 22:21
@Mandy12 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jestli nebude telo samo nachystane na prirozeny porod, tak te asi vezmou jako me.
:mrgreen: jak toho docílit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
23.6.15 22:23

@mischelinka Já jsem zase chtěla rodit přirozeně, ale vlastně se mě nikdo neptal a rovnou mi naplánovali císaře, přesto, že předchozí císař jako takový indikace není, a mělo by se to posuzovat individuálně, ale pan docent u mě předpokládá opět velké dítě a to by asi byla hrozba pro jizvu, takže mi to rovnou takhle naplánoval. Ono vážně záleží na koho narazíš a svoje přání jistě vyjádřit můžeš, jestli ti vyhoví, nebo ne, to už je druhá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
23.6.15 22:43

@snecek19 děkuji, své přání a pocity samozřejmě doktorům řeknu a snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
24.6.15 08:08

A netušíte prosím, jak se tam staví k porodům dvojčat? Podle polohy máme šanci na přirozený porod, ale někde prý kvůli rizikům dávají přednost SC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.9.15 20:29

Já jsem byla na plánované cs, a nikdy víc! sliby, že miminko mi přiloží do 2 hodin jsou kec. šla jsem první a malého mi na chvilku ukázali na sále. při šití do mě dali víc oblbováků, probrala jsem se ani ne za 2 hodiny. A malého mi přinesli až udělali všechny cs což bylo po 5 hodinách! Na poporodním žádná sláva sestry hrůza a děs některé. Měla jsem problémy s kojením nikdo mi jako prvorodičce nepomohl se správnou technikou i když sem o to sestry prosila… vždy řekli za chvíli příjdeme zkoušejte to a nepřišli. Příště už tam rodit nechci teda. Nejvíc mě naštvalo že mi malého na přiložení donesli po 5 hodinách a pak až ráno. Po porodu s ním byl přítel alespoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
1.2.16 13:41
@Mandy12 píše:
No zalezi na koho tam narazis…Ja tam rodila po 7 letech. Prvni dcera sla taky cisarem a druhou me nenechali prenaset, tak jsem sla na planovaneho cisare.Ale kamaradku zase poslali na vyvolavacku po cisari a porodila normalne.

Mandy ja todila v pv pred 7 lety po dlouhem porodu aktutni cisar,,, a ted planuji druhy ale v OL,,, jsem zvedava po prvnim e bojim vubec nebudu hrat hrdinku… v ol se dela jen svorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
1.2.16 13:44
@snecek19 píše:
@mischelinka Já jsem zase chtěla rodit přirozeně, ale vlastně se mě nikdo neptal a rovnou mi naplánovali císaře, přesto, že předchozí císař jako takový indikace není, a mělo by se to posuzovat individuálně, ale pan docent u mě předpokládá opět velké dítě a to by asi byla hrozba pro jizvu, takže mi to rovnou takhle naplánoval. Ono vážně záleží na koho narazíš a svoje přání jistě vyjádřit můžeš, jestli ti vyhoví, nebo ne, to už je druhá věc.

jj ja taky velky plod 4 kg prirozene nesel takze cisare,, ted planuji druhy ale v OL,,, ( predtim to byl pv ) a rozdhodne uz nechci zazit to co predtim tak se poptam jak to je v ol,, nencham nic nahode teda pokud me tam vubec nekdo vyslechne,, ale pry v ol jsou uzasni velmi vstricni a mili tak uvidime ja se tam tesim pry lepsi nez pv tak nevim no ( koho jste mela? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
1.2.16 13:45
@mischelinka píše:
@snecek19 děkuji, své přání a pocity samozřejmě doktorům řeknu a snad to vyjde.

tak jak jste dopadla? rekla jste sve prani? a komu? fungovalo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
1.2.16 13:48
@WendyK píše:
Já jsem byla na plánované cs, a nikdy víc! sliby, že miminko mi přiloží do 2 hodin jsou kec. šla jsem první a malého mi na chvilku ukázali na sále. při šití do mě dali víc oblbováků, probrala jsem se ani ne za 2 hodiny. A malého mi přinesli až udělali všechny cs což bylo po 5 hodinách! Na poporodním žádná sláva sestry hrůza a děs některé. Měla jsem problémy s kojením nikdo mi jako prvorodičce nepomohl se správnou technikou i když sem o to sestry prosila… vždy řekli za chvíli příjdeme zkoušejte to a nepřišli. Příště už tam rodit nechci teda. Nejvíc mě naštvalo že mi malého na přiložení donesli po 5 hodinách a pak až ráno. Po porodu s ním byl přítel alespoň.

znam jednu ktera si to prave strasne chvalila,, nebo slysela jak jsem tomela silene v pv po cs,,, a ona ze tam ji co dve hodiny budili a proste nenechaji ji ani minutu a proste stale na kojeni kojeni a kojeni,, pry bomba,, sice po cs byla hotova strane to bolelo ze nemohla se zvdihnout na to kojeni ale porad ji ho nosili,, rikala ze ani nespala jen pila a pila a druhy den se postavila na nohy a rozkojila se uplne,, tak na to konto jsem si udelala o OL super obrazek ale asi mela stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.2.16 16:33

@anomisisi ja tam mam planovanou sekci ted 15. 2. a ano delaji svorky… kdy budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.2.16 16:35

Ja jsem tam mela sekci pred 21mesici a byla jsem spokojena… vsichni byli uzasni… od operacniho salu az po oddeleni sestinedeli… 15.2. me to ceka znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí