Císařský řez, Slaný

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.1.25 21:17

Cisarsky rez Slany

Ahoj holky,

Rodila jste ted nekdy ve Slaném, cisarskym řezem?

Jsem nyní ve 30 tydnu, a dozvěděla jsem se, že kvůli nálezu na mozku musím rodit CS.

Mám z toho strašný strach. Můžete mi některá říct, jak to tam probíhá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22839
31.1.25 22:13

Zkus si pročíst celkové recenze a zkušenosti s porodnici TADY ;)
A neboj, bude to jistě v pořádku. Mám za sebou klasicky porod/tedy s kleštěmi a taky jeden císař. Ani na jedno moc hezky nevzpominam, ale to miminko za to stojí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 09:37

@lucynka25 moc děkuji za radu :oops:. Můžu se tě zeptat, za jak dlouho jsi pp císaři cítila nohy?

• Citovat
  • Upravit
22839
1.2.25 11:01

U cs jsme byla při vědomí, klasika od pasu dolů, abych hned malou viděla, mohl být manžel a nějaký ten bonding proběhl na vyžádání.
Pak jsem odjela na JIP, kde jsem byla 24h, nohy jsem určitě cítila normálně po probuzení. Vím, že jsem měla strašnou zimnici, ale to je asi normální, kazdou, co přivezli po cs balili do deky a klepala se. Hodně jsem měla pit, měla jsem cévku, dceru mi vozili na přikládání a vlastně druhý den ráno mě hnali na nohy a už jsem chodila, došla si za dcerou a šla na normální pokoj. Nic mě nebolelo, dostávala jsem kapacky a pak snad čípky na bolest, bez nich/jednou jsem si statečně neřekla/ se to rozjelo do šílený bolesti. Ale s léky v pohodě. Doma jsem měla už jedno malé dítě, takže jsem musela fungovat. Jediné co, jizva mi hnisala a otvírala se, takže jsem s tím měla velké problémy dost dlouho :? Málem mi to chtěli čistit a síť znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 11:21

@lucynka25 8o a rodila jsi ve Slaném?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková