Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat. Jestli někdo neví jak je to v Přerovského nemocnici? Muže partner k císařskému řezu? Nebo je to zakázané? Hledala jsem na inernetu, ale marně.!!
Rekla bych, ze k cisar.rezu nesmi nikde.
@lilith1 píše:
Můžou po zákrok na sal. Nevím jestli všude.
Ja rodila ve fakultni nemocnici v Olomouci a partner byl se mnou pri cisarskem rezu. Na sal ho pustili, jakmile mi napichli epidural. Byla jsem pri zakroku pri vedomi. Sedel mi celou dobu u hlavy a jakmile maleho vyndali, tak sel s personalem do vedlejsiho maleho prevazit, premerit a zkontrolovat. Byl celou dobu u maleho a pak s nim i 2 hodiny delal bonding.
Taky jsem měla manžela u císaře, ale nerodila jsem teda v Přerově.
@lilith1 píše:
naopak. Skoro všude otec dítěte k plánovanému císaři může.
@lilith1 píše:
Proč by nemohl? U nás je to úplně běžné, když to není akutní řez a není žena v celkové narkóze
Muze, ale zalezi na konkretni situaci a v posledni chvili si rekne ten operater jak to bude. U nas treba kamaradka mela u hlavy, ja mela komplikovanejsi vse a byl venku v predsali. Ale zase jakmile malou vyndali uz se od ni nehnul a cekali tam spolu. Me to ani nevadilo, stejne mi bylo nevolno a siti pres hodinu a on nerad kouka na operace i v televizi. Ale je taky mozne, ze mohl dovnitr a na posledni chvili nechtel a nepriznal to:-)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat. Jestli někdo neví jak je to v Přerovského nemocnici? Muže partner k císařskému řezu? Nebo je to zakázané? Hledala jsem na inernetu, ale marně.!!