čištění Tv ovladače

Anonymni
19.3.09 21:14

čištění Tv ovladače

Jde nějak očistit TV ovladač? Už je docala zamatlaný a mám strach ho nějak umýt nebo tak

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1203
19.3.09 21:23

Ten náš má vzadu šroubek - jde rozdělat, plast jsem umyla vodou, tlačítka vlhkým hadříkem. A manžel jednou strčil ovladač celý pod tekoucí vodu :roll: a po vyschnutí zase fungoval, tak myslím že se vlhkého hadříku zas tak bát nemusíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
19.3.09 21:54

Ták ták, ten náš jde taky rozšroubovat a ten plast pěkně kartáčkem (na vyhození :lol: ) ho vydrbu. I když už ho ani nemusím šroubovat, ale stačí trochu ho nakřápnout a sám se mi otevře (po dvouletém náletu)dětí :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.09 23:03

já to čistim speciální modelínou proto že nám to rozebrat nejde.prodávaj na to lepkavou modelínu a pak se to dočištuje kartáčkem na zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.3.09 00:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
20.3.09 08:10

No tak já čistím ovladače dětským vlhčeným ubrouskem ( radily to uklízečky na barandovu :oops: ) a musím říct - super. Nádherně vyčistí, vlhké jsou tak akorát a ovladač vám bude vonět jak dětská prdelka. Vyzkoušejte a dejte vědět :wink:
Já s ubrouskama čistím skoro všechno - upatlané dveře, obkladačky poprskané mastnotou, záchod, protě hodí se na spoustu věcí. A hlavně, není to věc, pro kterou by jsi musela letět do obchodu, většina mamin je má doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.09 08:36

Většinou ho oluxuji takovým tím kartáčkem, co se dá přidělat na konec luxu a pak ho doleštím „prdelkovými“ ubrousky. Fakt to nemá chybu. Vlhké to je tak akorát a voňavé :).

• Citovat
  • Upravit
4666
20.3.09 09:25

Ahojky, vlhčený ubrousek vyčistí všechno! Používám místo hadru na smytí špíny z oken, než to vezmu přípravkem :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21584
20.3.09 12:39

taky nedám dopustit na vlhčené ubrousky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
20.3.09 15:02

Je to jenom plast. Normalne ho otevri povetsinou jsou tam nekde packy.
Nejdriv zkus mrknou i pod samolepky jestli tam nejsou malinkate sroubky. Pokud ne bez po boku ovladace, je tam malinkata ryha. Strc do ni treba tenky nuz a zkus zapacit ne silou al jemne. Kdyz nepovoli zkus hledat nejake otvory v kterych by jsi mohla zapacit.

A ten plast umyj (jarova voda, pripravky na plast atd…). Take muzes zvlast umyt tlacitka, to byva takova guma (jarova voda, voda …). Potom to stejnym zpusobem dej dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný