Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ten náš má vzadu šroubek - jde rozdělat, plast jsem umyla vodou, tlačítka vlhkým hadříkem. A manžel jednou strčil ovladač celý pod tekoucí vodu
a po vyschnutí zase fungoval, tak myslím že se vlhkého hadříku zas tak bát nemusíš ![]()
Ták ták, ten náš jde taky rozšroubovat a ten plast pěkně kartáčkem (na vyhození
) ho vydrbu. I když už ho ani nemusím šroubovat, ale stačí trochu ho nakřápnout a sám se mi otevře (po dvouletém náletu)dětí
![]()
já to čistim speciální modelínou proto že nám to rozebrat nejde.prodávaj na to lepkavou modelínu a pak se to dočištuje kartáčkem na zuby
No tak já čistím ovladače dětským vlhčeným ubrouskem ( radily to uklízečky na barandovu
) a musím říct - super. Nádherně vyčistí, vlhké jsou tak akorát a ovladač vám bude vonět jak dětská prdelka. Vyzkoušejte a dejte vědět ![]()
Já s ubrouskama čistím skoro všechno - upatlané dveře, obkladačky poprskané mastnotou, záchod, protě hodí se na spoustu věcí. A hlavně, není to věc, pro kterou by jsi musela letět do obchodu, většina mamin je má doma.
Většinou ho oluxuji takovým tím kartáčkem, co se dá přidělat na konec luxu a pak ho doleštím „prdelkovými“ ubrousky. Fakt to nemá chybu. Vlhké to je tak akorát a voňavé
.
Ahojky, vlhčený ubrousek vyčistí všechno! Používám místo hadru na smytí špíny z oken, než to vezmu přípravkem
![]()
Je to jenom plast. Normalne ho otevri povetsinou jsou tam nekde packy.
Nejdriv zkus mrknou i pod samolepky jestli tam nejsou malinkate sroubky. Pokud ne bez po boku ovladace, je tam malinkata ryha. Strc do ni treba tenky nuz a zkus zapacit ne silou al jemne. Kdyz nepovoli zkus hledat nejake otvory v kterych by jsi mohla zapacit.
A ten plast umyj (jarova voda, pripravky na plast atd…). Take muzes zvlast umyt tlacitka, to byva takova guma (jarova voda, voda …). Potom to stejnym zpusobem dej dohromady.
Jde nějak očistit TV ovladač? Už je docala zamatlaný a mám strach ho nějak umýt nebo tak