Cítim sa strašne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zun
133
20.5.16 21:38

@Malaga Dá sa to niekde stiahnuť? alebo pozrieť? ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
20.5.16 21:40

@KiwiT myslím, že depresia to naozaj nie je, blízky človek sa na ňu liečil, nemám problém s tvorbou serotonínu, ale ďakujem za radu. A po porode mám 11 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.5.16 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.5.16 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
20.5.16 21:44

@Malaga ďakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
20.5.16 21:47

@Malaga tu pohádku se určitě podívám

@zun myslím, že nejsi nešťastná, ale ke štěstí ti furt něco chybí… bude to něco, co by dalo tvým dnů§m náplň a zároveň tě bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
20.5.16 21:53

@lalaláček Ďakujem za názor, v určitom zmysle máš pravdu, ale je to zložitejšie. Čaká ma asi dlhá cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
20.5.16 22:07

@zun myslím to tak, že to není jen koníček, chybí ti směr, poslání, projekt,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
20.5.16 22:09

@lalaláček áno áno triafaš po hlavičke. vieš čo je najhoršie ja to mám, ale je to tak nejako umelo, nie je to „vo mne“. znie to ako úplna blbosť, ale ja som nedozrela v čase keď som mala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
20.5.16 22:23
@zun píše:
@KiwiT myslím, že depresia to naozaj nie je, blízky človek sa na ňu liečil, nemám problém s tvorbou serotonínu, ale ďakujem za radu. A po porode mám 11 mes.

Existuje spoustu poruch a nemocí, které jsou třeba podobné depresi a deprese to není, nebo naopak, každý člověk je individuální a u každého se to projevuje jinak. Předpokládám, že nejsi psycholog, aby ses sama diagnostikovala, takže pro zjištění, jestli to něco je, bude opravdu potřeba odborníka. Ale pokud tě to netrápí natolik, tak to potřeba není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
20.5.16 22:46

@zun tomu nějak nerozumím, já mám zato, že člověk zraje furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
20.5.16 23:07

@KiwiT ahoj ak aj niečo také mám, nepotrebujem to pomenovať. myslím, že žiadnu vážnu diagnózu nemám. Potrebujem sa trošku vhĺbiť do seba, pochopiť sa, zbaviť sa hnevu, poodpúšťať, dať si priestor dospieť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
21.5.16 07:27

@zun Ahoj.Opravdu to hned deprese nemusí být,neboj.Je to o tom že už jsi náký pátek doma a nerealizuješ se.Jen péče o dítko a domov. A takhle furt dokola že?
Chce to brát život jaksi s nadhledem, občas si nekam zajít. Venovat se sobe…
Dávat si malé cíle…jako třeba dnes opravdu prádlo vyžehlím, nebo alespon trochu.
Sportovat(však to jde i s dítkem),jet na výlet a vyhnout se stereotypum… :kytka:
Jo a bude léto, krásné to období:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
21.5.16 08:31

@Clementia ďakujem, určite je to aj tým, verím, že dnes to prádlo vyžehlím! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová