Cítím se provinile

Anonymní
25.10.15 09:48

cítím se provinile

Ahoj, včera dopoledne jsem se dozvěděla že mi umřela babička po dlouhodobé nemoci.
A na to se s mužem snažíme o miminko a zrovna včera mi vycházela ovulace, dlouho jsem váhala jestli jí nechám být, anebo ne. Ale další měsíc jsem nechtěla čekat. Tak jsme v noci souložili. Teď se cítím provinile co jsem to udělala, když mám smutek. že se to nehodilo. Cítím se strašně vina. :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
25.10.15 09:51

Babička byla nemocná dlouho, určitě ses na tu zpávu připravovala a z velké části svůj smutek prožila. Babička už tu není, ale tvé dítě tu bude. Já na tom nevidím nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.10.15 09:53

Upřímnou soustras. :kytka:
Jinak souhlasím s @Karleon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
25.10.15 09:54

Myslím, že babička by si nepřála, aby jsi se trápila. @Karleon to moc hezky vyjádřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.10.15 09:55

Babicce je to uz pri vsi ucte putna. Treba vam zrovna posle ten novy zivot odtamtud, kde uz je ji jen dobre.
Nebabrala bych se v tom. Vzpominala bych na babicku a venovala ji sve myslenky, na to nemusis chodit v cerne a z niceho se neradovat a pritom to bude mnohem vic neznejake truchleni na povrchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
25.10.15 09:57

Ber to pozitivně!!! jeden život odejde a druhý může přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.15 09:57

Holky děkuji moc za podporu :)

• Citovat
  • Upravit
7009
25.10.15 10:01

https://m.youtube.com/watch?…

Pro tebe a pro babicku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.10.15 10:17
@Anonymní píše:
Ahoj, včera dopoledne jsem se dozvěděla že mi umřela babička po dlouhodobé nemoci.
A na to se s mužem snažíme o miminko a zrovna včera mi vycházela ovulace, dlouho jsem váhala jestli jí nechám být, anebo ne. Ale další měsíc jsem nechtěla čekat. Tak jsme v noci souložili. Teď se cítím provinile co jsem to udělala, když mám smutek. že se to nehodilo. Cítím se strašně vina. :,( :,( :,( :,(

tak babička by určitě nebyla proti vnoučkovi nebo vnučce, tak se tím netrap. ona by to určitě pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
25.10.15 10:23

Myslíš, že by se babička urazila, žes nedržela pietní sexuální půst? Podle mě to byla normální ženská a rozhodně by ti to požehnala. Nebo co je mírou toho, jak moc má být člověk přijatelně smutný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
25.10.15 10:37

Jak jinak uctít odchod jednoho života než příchodem jiného? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
25.10.15 10:44

Taky souhlasím s Karleon.

Netrap se prosím.

• Citovat
  • Upravit
510
25.10.15 12:05

Souhlas s ostatními :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
25.10.15 12:23
@Anonymní píše:
A na to se s mužem snažíme o miminko a zrovna včera mi vycházela ovulace, dlouho jsem váhala jestli jí nechám být, anebo ne. Ale další měsíc jsem nechtěla čekat. Tak jsme v noci souložili. Teď se cítím provinile co jsem to udělala, když mám smutek. že se to nehodilo. Cítím se strašně vina. :,( :,( :,( :,(

nechápu..když má člověk smutek, tak nemí souložit? 8o a jíst může? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.10.15 13:35

Tož já bych se asi taky cítila provinile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...