Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Babička byla nemocná dlouho, určitě ses na tu zpávu připravovala a z velké části svůj smutek prožila. Babička už tu není, ale tvé dítě tu bude. Já na tom nevidím nic špatného.
Myslím, že babička by si nepřála, aby jsi se trápila. @Karleon to moc hezky vyjádřila.
Babicce je to uz pri vsi ucte putna. Treba vam zrovna posle ten novy zivot odtamtud, kde uz je ji jen dobre.
Nebabrala bych se v tom. Vzpominala bych na babicku a venovala ji sve myslenky, na to nemusis chodit v cerne a z niceho se neradovat a pritom to bude mnohem vic neznejake truchleni na povrchu
Ber to pozitivně!!! jeden život odejde a druhý může přijít…
@Anonymní píše:
Ahoj, včera dopoledne jsem se dozvěděla že mi umřela babička po dlouhodobé nemoci.
A na to se s mužem snažíme o miminko a zrovna včera mi vycházela ovulace, dlouho jsem váhala jestli jí nechám být, anebo ne. Ale další měsíc jsem nechtěla čekat. Tak jsme v noci souložili. Teď se cítím provinile co jsem to udělala, když mám smutek. že se to nehodilo. Cítím se strašně vina.![]()
![]()
![]()
tak babička by určitě nebyla proti vnoučkovi nebo vnučce, tak se tím netrap. ona by to určitě pochopila.
Myslíš, že by se babička urazila, žes nedržela pietní sexuální půst? Podle mě to byla normální ženská a rozhodně by ti to požehnala. Nebo co je mírou toho, jak moc má být člověk přijatelně smutný?
Jak jinak uctít odchod jednoho života než příchodem jiného? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, včera dopoledne jsem se dozvěděla že mi umřela babička po dlouhodobé nemoci.
A na to se s mužem snažíme o miminko a zrovna včera mi vycházela ovulace, dlouho jsem váhala jestli jí nechám být, anebo ne. Ale další měsíc jsem nechtěla čekat. Tak jsme v noci souložili. Teď se cítím provinile co jsem to udělala, když mám smutek. že se to nehodilo. Cítím se strašně vina.![]()
![]()
![]()
nechápu..když má člověk smutek, tak nemí souložit?
a jíst může? ![]()

A na to se s mužem snažíme o miminko a zrovna včera mi vycházela ovulace, dlouho jsem váhala jestli jí nechám být, anebo ne. Ale další měsíc jsem nechtěla čekat. Tak jsme v noci souložili. Teď se cítím provinile co jsem to udělala, když mám smutek. že se to nehodilo. Cítím se strašně vina.