Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, zeptam se, mam jiz 14dni v podbrisku bolesti tupe a tlaky, kazdy den a cely den v kuse, sla jsem na gyndu, po vysetreni pry vse v poradku, pry mam citlivou delohu jen. Ubehl dalsi tyden bolesti v podbrisku, takze uz tri tydny v kuse me to boli bez prestavky.Na tehotensky test je jeste tedy brzo.Mel nekdo z Vas citlivou delohu, pokud nebyl tehotny? ![]()
@Louden jak to myslíš, že na test je brzy? Pokud si myslíš, že bys tyhle bolesti měla kvůli těhotenství, tak by ti to test už ukázal
3 týdny od oplodnění by byl jistojistě pozitivní, pokud bys byla těhotná
jinak k tvému dotazu.. Mě takhle děloha nebolí ani v těhotenství, jen v době očekávané MS jsem měla pocit jako pri MS, takže takový lehký tlak v podbřišku ![]()
Prave ze ocekavanou menstruaci mam mit az za necely tyden, a vsude se pise, test delat az po nedostavene menstruaci, driv, ze muze byt test neobjektivni…A kdyz jsem byla na gynekologii, rekla mi, ze aby videla pripadne tehotenstvi, musi to byt cca 4tyden, zatim nic nevidela, pripadne to lze zjistit hned u krve, ale tu mi nebrala.Mam pry pockat do pripadne menstruace.Tak me jen zajimalo, zda bolest delohy je vzdy spojovana s tehotenstvim, vim, ze se to do 14dni dozvim, ale jsem nedockava:D