Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte
predvcerom sme zistili radostnu vec - //
, ale stale mam mierne citlive podbrusko, da sa to prirovnat bolestiam pri MS… je to normalne, alebo sa mam niecoho obavat? Dnes som bola u gynekologa, on ma len rychlo prezrel a povedal, ze som mohla otehotniet koncom aprila a ze budem chodit na ultrazvuky. Potom som sa mala ist obliect a medzitym mi sestricka doniesla kontakt na ultrazvuk, vysvetlila co mam robit a uz som sa nestihla opytat doktora na nejake veci. Mal tam vela ludi a ordinacne hodiny len od 9-10-tej ![]()
dakujem za skore odpovede Borka
Borko,
blahopřeji k těhu!
Ty bolesti Tě nemusí znepokojovat. Já je měla taky a spoustu těhulek taky. Dle Dr. je to rozpínáním a zvětšováním dělohy. Dají se, jak píšeš, přirovnat k MS bolestem. Mě v bříšku píchne občas ještě teď, ve 12 tt.
Jestli chceš, můžeš se přidat do deníčků Očekávání zimních miminek…
Zdraví Berča
nic se neboj, citlivý podbřišek, tlak v prsou, únava, to ke // patří. K doktorovi utíkej jen kdyby bolest byla ostrá nebo si začala krvácet.
Hodně štěstí a pohodové těhotenství
Makýš
Ahojky Borko!
Neboj, citlivé bříško je normální. Pokud jsi měla spíš bolesti, asi by bylo lepší na:,–(it nějaké „udržovací“ hormony, které pomáhají mimískovi pořádně se uchytit a zabydlet
! Např. Utrogestan a pod. Ale to ti jistě Dr. doporučí, pokud by bylo potřeba.
Hlavně se nenervuj a buď v pohodě.
Ahojky Pajda 9tt+3
dakujem za odpovede, som rada, ze za taku kratku dobu ich je tolko
a velmi sa tesim, ze sa nam to podarilo a ani sme sa nemuseli tolko snazit, coho som sa obavala ![]()
sestricka mi povedala, ze sa moze stat, ze ten ultrazvuk bude az o dva tyzdne a ze si z toho nemusim nic robit, ak to male chceme (co je samozrejme) a ak nemam ziadne bolesti, tak som nechapala, ake bolesti mysli, spytala by som sa, keby to tam dnes tak neponahlalo kvoli velkej navstevnosti…
Borko,
neboj se. Je to úplně normální.
Taky jsem je měla… po čase ty bolesti přejdou v poslíčkové předporodní
…
Ale spíš to brzy přejde. To jen já byla exot a pobolívalo mě podbřiško prakticky po celé těhu.....
A teď se to chystá do závěrečného finiše ![]()
Tak hodně štěstíčka !!!
NiKi 39+1 tt
Nikino,
nejsi exot, švagrová mi povídala, že jí bříško bolelo také celu těhu.
Hodně zdaru do finiše.
Dana
diky uz som kludnejsia…
prave som bola na obede a ta paradajkova polievka mi velmi chutila… inak minuly mesiac som sa prejedala, vsetko by som zjedla a teraz nemam na nic chut, ale ta polievka mi
la, mnam ![]()
prepac, nebola som nahlasena ![]()
a drzim palce, uz to mas za dvermi
paaa