Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může to bejt uhnizďování, ale taky příznak přicházející MS, zkusila bych tak za týden test
@katerina9615 děkuji zkusim, ted to bude trochu nechutné 😃 🙏 ale mám takový bílý hlen hodně bílý dnes sem spozorovala myslíte ze to souvisí s menstruaci?
Počkej týden a testuj
Chápu že je to těžký, sama jsem na sobě pořád něco pozorovala.. ale v měsíce, kdy jsem měla 100% příznaky, tak nic. Když jsem se přestala pozorovat, vyšlo to. Držím palce ![]()
Zdravím
Tak jsem si udělala po týdnu test je to 12 Dni po ovulaci a vykouklo na mě tohle 😃
@Beruska104 píše:
Zdravím
Tak jsem si udělala po týdnu test je to 12 Dni po ovulaci a vykouklo na mě tohle 😃
Gratuluji, jsi těhotná ![]()
3.11 jsem dostala injekci na vyvolání menstruace protože ji sama od sebe nedostanu, 8.11 menstruace přišla do 12.11, třetí den cyklu jsem začala brat clostylbegit 1-0-1, na 5 dni,
21.11 byl nechraneni sex
Byla jsem u lékaře kde mi řekl že mám folikul 19mm to bylo 14DC
Začala jsem dělat ovu testy slabší
22.11 znovu nechraneni sex 2× v ten den 😃
24.11 už byla testovací čarka silnější než kontrolní tím sem uznala podle diskuze tady že probíhá ovu
25.11 čarka už slabla
26.11 byl nechraneni sex
27.11 nechraneni sex … no ale moje prozba je 😃 je možné ze bych dostala menstruaci když ji normlane sama od sebe nedostanu třeba i 6 měsíců? nebo to muže bejt těhu
Mám strašně citlivé bradavky přijde mi ze každý den víc a víc trčí mi jak spendliky haha pocit jak kdybych měla napnuté prsa bolest pravého vaječníku, a bolest pod bříšku,, vím nejste doktori ale už mate nějakou tu zkušenost 😃 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 děkuji