Uchytilo se 3 denní embryo?

7
29.11.23 09:53

Uchytilo se 3 denní embryo?

Ahoj holky, stalo se vám některé, že jste měly při IVF nekvalitní embrya, takže nevydržely prodlouženou kultivaci (v misce se jim nedařilo), tak jste příště zavedli 3.den a vyšlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.11.23 10:00

Ahoj, třídenní embryo mi zaváděli dvakrát. Poprvé to nevyšlo, napodruhé už ano.

• Citovat
  • Upravit
2485
29.11.23 10:36

Ahoj, ano. Zavedli mi dvě třídenní embrya, uchytila se obě. Jedno nakonec odešlo v 7+3 a druhé je teď vedle mě a je mu 2,5 roku. Budu moc držet palce, ať ti to vyjde. Vím, že je to hodně psychicky náročné. Hlavně se nenech vykolejit tím, co se píše na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.11.23 13:57

Děkuji moc za podporu :srdce:. Můžu se zeptat proč jste zaváděly už 3.den? U nás nikdy nevydržely embrya do 5.dne kvůli kvalitě nebo byly opožděné, tak jsme to tentokrát zkusili ten 3.den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
29.11.23 15:18
@mhio píše:
Děkuji moc za podporu :srdce:. Můžu se zeptat proč jste zaváděly už 3.den? U nás nikdy nevydržely embrya do 5.dne kvůli kvalitě nebo byly opožděné, tak jsme to tentokrát zkusili ten 3.den..

U mě se báli, že déle nevydrží. Na IVF jsem šla ve 40 letech. Takže důvodem byl věk. Přečetla jsem si tu spousty diskuzí a všude se samozřejmě doporučovalo 5. den, nejlépe po genetickém vyšetření. Tak jsem z toho byla totálně vystresovaná, že u mě je chtějí zavést už třetí den. Ale ono se to asi jedno, když bude silné, tak se uchytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí