Citlivé téma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
4.11.15 17:14
@Anonymní píše:
Nevím proč tu řešíte ten kostel, bylo to v dětství, dříve, ale toho jste si samozřejmě nevšimli… Asi tu ztrácím čas, stejně jste to nikdo nevzal vážně.

No a co chceš vyřešit? Frekvence je vcelku normální a když nechceš chlapa, tak toho moc nezměníš :nevim: Vibrátor si pořiď nebo klidně okurku :lol:

• Citovat
  • Upravit
5593
4.11.15 17:25
@Tunrida píše:
No a co chceš vyřešit? Frekvence je vcelku normální a když nechceš chlapa, tak toho moc nezměníš :nevim: Vibrátor si pořiď nebo klidně okurku :lol:

vzdyt jsem tady pred chvili psala, aby si jeste neublizila a ty ji radis okurku :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
4.11.15 17:29
@Anonymní píše:
Nevím proč tu řešíte ten kostel, bylo to v dětství, dříve, ale toho jste si samozřejmě nevšimli… Asi tu ztrácím čas, stejně jste to nikdo nevzal vážně.

když já prostě nevidím problém :D když už to není v tom kostele :D tak je to normálně lidská sexualita :D proč přestávat, bud najít chlapa :D a dělat to s nim, nebo si holt pomoct sama :D žádnej problém neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.11.15 17:31
@Tunrida píše:
No, to je taky otázka, jestli jí teď není 13 :mrgreen:

Nedávno jsem byla (k mému obrovskému nadšení :mrgreen: ) svědkem rozhovoru holčin tak…13-14 a dle jejich hovoru si myslím, že 13tilétá by se tím spíše chlubila, že umí tak suprově masturbovat :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 17:33
@Anonymní píše:

Co to meleš? Odpovedi tu mas a většinou kladné. Ja se jen zeptala a dostanu hned zjebany.. V tom případě taky budu tvrdší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 17:35
@Tunrida píše:
Proč.. protože puberta :mrgreen: Tak když to jinak neumí :mrgreen: Mě to samotnou zase nebaví, takže já jedině v páru :mrgreen:

Jasne, v páru je to lepší, ale kdyz jsem zrovna sama, opuštěná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.11.15 17:36
@AndreaS92 píše:
vzdyt jsem tady pred chvili psala, aby si jeste neublizila a ty ji radis okurku :cert: :mrgreen:

No jo vlastně :think: Tak banán :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.11.15 17:39
@Kotatko03 píše:
Nedávno jsem byla (k mému obrovskému nadšení :mrgreen: ) svědkem rozhovoru holčin tak…13-14 a dle jejich hovoru si myslím, že 13tilétá by se tím spíše chlubila, že umí tak suprově masturbovat :nevim: :lol:

Tak normálka, ne? :mrgreen: Koho dneska zajímá nějaká občanka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.11.15 17:39
@MilijonDolarBejby píše:
Jasne, v páru je to lepší, ale kdyz jsem zrovna sama, opuštěná…

Tak třeba ukecáš faráře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9935
4.11.15 17:43
@Tunrida píše:
Tak normálka, ne? :mrgreen: Koho dneska zajímá nějaká občanka :mrgreen:

Hele asi joooo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.11.15 17:46
@Tunrida píše:

Se moc nesměj, kousek od nás jeden bydlí a vždycky když ho potkám jde s jinou babou…nedávno jsem ho potkala v sousedním městě ruku v ruce s nějakou ženskou. A druhý den mě zastavil před barákem a říká mi něco v tom smyslu že to co jsem včera viděla že to není jak to vypadá a takové různé řeči a hlavně ať to neříkám jeho manželce 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.11.15 17:52
@Kotatko03 píše:
Se moc nesměj, kousek od nás jeden bydlí a vždycky když ho potkám jde s jinou babou…nedávno jsem ho potkala v sousedním městě ruku v ruce s nějakou ženskou. A druhý den mě zastavil před barákem a říká mi něco v tom smyslu že to co jsem včera viděla že to není jak to vypadá a takové různé řeči a hlavně ať to neříkám jeho manželce 8o :mrgreen:

Tak ten je hodně moderní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9935
4.11.15 18:19
@Tunrida píše:
Tak ten je hodně moderní :mrgreen:

až moc :roll: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 18:44
@Tunrida píše:

A pak to s nim zapiju svěcenou vodou a jako by se nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.11.15 18:45
@Tunrida píše:
A když na to přijde, tak ani nevíme, jestli to dělá správně :oops: :mrgreen:

hodila bych to sem natočený, posoudíme techniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová