Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tunrida píše:
No a co chceš vyřešit? Frekvence je vcelku normální a když nechceš chlapa, tak toho moc nezměníšVibrátor si pořiď nebo klidně okurku
vzdyt jsem tady pred chvili psala, aby si jeste neublizila a ty ji radis okurku
![]()
@Anonymní píše:
Nevím proč tu řešíte ten kostel, bylo to v dětství, dříve, ale toho jste si samozřejmě nevšimli… Asi tu ztrácím čas, stejně jste to nikdo nevzal vážně.
když já prostě nevidím problém
když už to není v tom kostele
tak je to normálně lidská sexualita
proč přestávat, bud najít chlapa
a dělat to s nim, nebo si holt pomoct sama
žádnej problém neni ![]()
@Tunrida píše:
No, to je taky otázka, jestli jí teď není 13
Nedávno jsem byla (k mému obrovskému nadšení
) svědkem rozhovoru holčin tak…13-14 a dle jejich hovoru si myslím, že 13tilétá by se tím spíše chlubila, že umí tak suprově masturbovat
![]()
@Anonymní píše:
Nevím proč tu řešíte ten kostel, bylo to v dětství, dříve, ale toho jste si samozřejmě nevšimli… Asi tu ztrácím čas, stejně jste to nikdo nevzal vážně.
Co to meleš? Odpovedi tu mas a většinou kladné. Ja se jen zeptala a dostanu hned zjebany.. V tom případě taky budu tvrdší
@Tunrida píše:
Proč.. protože pubertaTak když to jinak neumí
Mě to samotnou zase nebaví, takže já jedině v páru
Jasne, v páru je to lepší, ale kdyz jsem zrovna sama, opuštěná…
@AndreaS92 píše:
vzdyt jsem tady pred chvili psala, aby si jeste neublizila a ty ji radis okurku![]()
No jo vlastně
Tak banán ![]()
@Kotatko03 píše:
Nedávno jsem byla (k mému obrovskému nadšení) svědkem rozhovoru holčin tak…13-14 a dle jejich hovoru si myslím, že 13tilétá by se tím spíše chlubila, že umí tak suprově masturbovat
![]()
Tak normálka, ne?
Koho dneska zajímá nějaká občanka ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Jasne, v páru je to lepší, ale kdyz jsem zrovna sama, opuštěná…
Tak třeba ukecáš faráře ![]()
@Tunrida píše:
Tak normálka, ne?Koho dneska zajímá nějaká občanka
Hele asi joooo
![]()
@Tunrida píše:
Tak třeba ukecáš faráře
Se moc nesměj, kousek od nás jeden bydlí a vždycky když ho potkám jde s jinou babou…nedávno jsem ho potkala v sousedním městě ruku v ruce s nějakou ženskou. A druhý den mě zastavil před barákem a říká mi něco v tom smyslu že to co jsem včera viděla že to není jak to vypadá a takové různé řeči a hlavně ať to neříkám jeho manželce
![]()
@Kotatko03 píše:
Se moc nesměj, kousek od nás jeden bydlí a vždycky když ho potkám jde s jinou babou…nedávno jsem ho potkala v sousedním městě ruku v ruce s nějakou ženskou. A druhý den mě zastavil před barákem a říká mi něco v tom smyslu že to co jsem včera viděla že to není jak to vypadá a takové různé řeči a hlavně ať to neříkám jeho manželce![]()
Tak ten je hodně moderní ![]()
@Tunrida píše:
Tak třeba ukecáš faráře
A pak to s nim zapiju svěcenou vodou a jako by se nic nestalo
@Tunrida píše:
A když na to přijde, tak ani nevíme, jestli to dělá správně![]()
hodila bych to sem natočený, posoudíme techniku.
No a co chceš vyřešit? Frekvence je vcelku normální a když nechceš chlapa, tak toho moc nezměníš
Vibrátor si pořiď nebo klidně okurku