Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MilijonDolarBejby píše:
Co to meleš? Odpovedi tu mas a většinou kladné. Ja se jen zeptala a dostanu hned zjebany.. V tom případě taky budu tvrdší
tvrdší snad dokáže být chlap
ale ženská?
neznám, pouč mne
![]()
@Tunrida píše:
Tak ten je hodně moderní
jestli je to husita - tak ti myslím, mohou ![]()
@Tunrida píše:
Já taky ne, ale určitě to najdeš na googlu
Pustim si to na youtube
@Dundee2 píše:
jestli je to husita - tak ti myslím, mohou
Jako ku…t se na každým rohu jo?
Tvl si asi založím náboženství ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Pustim si to na youtube
Správně
Budeš to mít i se správnou výslovností a intonací. Taková snaha se musí ocenit ![]()
@Tunrida píše:
SprávněBudeš to mít i se správnou výslovností a intonací. Taková snaha se musí ocenit
Zajo
@Tunrida píše:
Jako ku…t se na každým rohu jo?Tvl si asi založím náboženství
jestli se chceš ku…t na každým rohu - tak můžeš i bez zakládání si náboženství
![]()
@Dundee2 píše:
jestli se chceš ku…t na každým rohu - tak můžeš i bez zakládání si náboženství![]()
![]()
No jo, kdyz s tim nabozenstvim za zadkem by to bylo takovy pocestnejsi ![]()
@JayLee píše:
masturbace je zdravaproc to chces omezit?
ja bych v tom pokracovala jen jako v kostele bych si dala oraz
V kostele už to není aktuální, bylo to za dětství, kdy jsem ještě pořádně nevěděla co dělám. Omezit proto, že si na to nechci navyknout, jako závislost. Vy ostatní - nedělejte si srandu z náboženství a tak podobně…
Tak zrovna na masturbaci nic špatného nevidím, pokud ji děláš v soukromí.
Rozhodně lepší, než kdybys kouřila nebo chlastala, Ani před partnerem nemáš co tajit, prostě tě to baví, tak to děláš. Lepší, když mu to otevřeně povíš, než aby ti na to přišel a myslel, že tě neuspokojí.
@Tunrida píše:
Prej nedělejte si srandu z náboženství
a přitom sama přijde hřešit přímo na svatou půdu
![]()
@Dundee2 píše:
a přitom sama přijde hřešit přímo na svatou půdu![]()
![]()
![]()
Hádat se s tebou nebudu ![]()
@Anonymní píše:
V kostele už to není aktuální, bylo to za dětství, kdy jsem ještě pořádně nevěděla co dělám. Omezit proto, že si na to nechci navyknout, jako závislost. Vy ostatní - nedělejte si srandu z náboženství a tak podobně…
Proč bychom si nedělali srandu? Neber život tak tragicky, vždyť nemáš v podstate žádnej problém. Raduj se trochu z toho života
@MilijonDolarBejby píše:
Proč bychom si nedělali srandu? Neber život tak tragicky, vždyť nemáš v podstate žádnej problém. Raduj se trochu z toho života
Ale já se ze života raduji…
Ono se to špatně vysvětluje, že to vidím jako problém. Mám asi odlišný názor na sex atd než vy. Já se třeba nedokážu ani o sexu bavit, i když vím, že je to normální. A teď se mi zase můžete zasmát
.