Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Devce, zkus sport, studenou sprchu a pak nezbyde nic jinyho nez ten sex..
@Anonymní píše:
Ahoj, bude citlivé téma. Asi na úvod - neměla jsem ještě nikdy přítele a ani nevím, jestli úplně chci. A teď k problému - už od desíti let masturbuji, jako děcko jsem to vnímala jako normální věc, dělala jsem to ve škole a dokonce i v kostele… Teď mi to už normální nepřijde, protože je to časté, ale potřebuji to. Chci to omezit, ale nevím jak? Jak z toho ven, poradíte prosím?
Proč to chceš omezit? Nepíšeš ani jak často to děláš…takze nemuzeme odhadnout, jestli to je ci neni normalni ![]()
Někdy dvakrát denně, ale asi přibližně 3 krát až 5krat týdne.
@AndreaS92 píše:
Proč to chceš omezit? Nepíšeš ani jak často to děláš…takze nemuzeme odhadnout, jestli to je ci neni normalni
A když na to přijde, tak ani nevíme, jestli to dělá správně
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, bude citlivé téma. Asi na úvod - neměla jsem ještě nikdy přítele a ani nevím, jestli úplně chci. A teď k problému - už od desíti let masturbuji, jako děcko jsem to vnímala jako normální věc, dělala jsem to ve škole a dokonce i v kostele… Teď mi to už normální nepřijde, protože je to časté, ale potřebuji to. Chci to omezit, ale nevím jak? Jak z toho ven, poradíte prosím?
Najít si chlapa a začít žít klasickým, sexuálním životem.
@Kotatko03 píše:
Najít si chlapa a začít žít klasickým, sexuálním životem.
No, to je taky otázka, jestli jí teď není 13 ![]()
to neni zas tak hrozný
3× - 5× týdně
napřijde mi na tom nic nenormálního ![]()
@Tunrida píše:
No, to je taky otázka, jestli opravdu jí teď nnení,3[/žeace]
Třináct mi opravdu není, věděla jsem že se budete bavit…
@teepe píše:to neni zas tak hrozný
3× - 5× týdně
napřijde mi na tom nic nenormálního
no u zdravého chlapa je to normální frekvence
![]()
takže u ženy? proč ne ![]()
@teepe píše:to neni zas tak hrozný
3× - 5× týdně
napřijde mi na tom nic nenormálního