Citlivost břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.9.22 19:43

Citlivost břicha

Ahoj, měla jsem jít teď ve středu na odstranění Sinus pilonidalis, takže jsem dnes šla na předoperační vyšetření. Při vyšetření břicha to bylo dost nepříjemné někdy bolestivé, takže mě poslali na krev, jindy bolesti nemám jen občasné ale to jsem nikdy neřešila, přeci jen jsem si myslela že jsou to plyny nebo skříplý špek. Jinak jsem koupila na doporučení něco na plynatost. Doufám že kvůli tomu nebudu muset operaci posouvat čekám na ni dlouho, proto se vás prosím ptám, jestli nevíte co by to mohlo být? Jestli opravdu jen banalita nebo něco jiného, moc děkuju za všechny reakce. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65052
1.9.22 20:22
@Anonymní píše:
Ahoj, měla jsem jít teď ve středu na odstranění Sinus pilonidalis, takže jsem dnes šla na předoperační vyšetření. Při vyšetření břicha to bylo dost nepříjemné někdy bolestivé, takže mě poslali na krev, jindy bolesti nemám jen občasné ale to jsem nikdy neřešila, přeci jen jsem si myslela že jsou to plyny nebo skříplý špek. Jinak jsem koupila na doporučení něco na plynatost. Doufám že kvůli tomu nebudu muset operaci posouvat čekám na ni dlouho, proto se vás prosím ptám, jestli nevíte co by to mohlo být? Jestli opravdu jen banalita nebo něco jiného, moc děkuju za všechny reakce. :srdce:

jak to má kdo vědět, nemusí to být nic, může to být něco, co odloží operaci. Prostě počkej na výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.9.22 20:59

@vokishka Pouze jsem doufala v odpovědi z vlastních zkušenostích. Nenapadá mě co by mi mohlo být, bez příznaků. Děkuju za pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
1.9.22 21:36

V břiše je spousta věcí..může to být cokoliv…něco v podkoží, ve svalech..něco na střevech..klidně chronicky slepák nebo třeba podrážděný žlučník…cysta ne vaječníku takhle se to prostě nedá říct…nejlépe to vyhodnotí tvůj lékař podle anamnézy, lokalizace bolesti, odběru případně sona…ono lokalizovat bolest v břiše a určit z čeho pochází je dost diagnostický oříšek..já ti klidně můžu napsat že mě bolí obcas břicho kvůli jizvě po císaři ale asi těžko ti to k něčemu bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí