Citlivý chlap

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
229
6.10.22 20:04

Citlivý chlap

Vadí vám, když je chlap citlivější než vy? Tzv. Hrozná drama queen, co se hroutí z každé blbosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14574
6.10.22 20:06

Joooo vadí, to není chlap, ale baba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.10.22 20:07

Jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
6.10.22 20:09

Chlap nebo ženská fňukna mi vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
6.10.22 20:23

Muj chlap citlivka je, ale drama queen bych nesnesla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
6.10.22 21:22

Jak se přesně podle vás projevuje citlivý chlap? Taková drama Queen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
6.10.22 22:04
@Lilale píše:
Jak se přesně podle vás projevuje citlivý chlap? Taková drama Queen?

Jednoho takového jsem měla. Začal například brecet u romantického filmu, zatímco já ne. Bylo to takové poněkud trapne :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
6.10.22 22:08

@Semtex co ho rozbrečelo u romantickyho filmu?
Nevadí když chlap brečí vídim. city a emoce ale nic se nemá přehánět.

Nelíbí se mi do vztahu chlap typu macho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.22 09:56

Já mám citlivého muže a je skvělý. Ale on moc drama queen není, spíš se to snaží před okolím skrývat. Ale se mnou má tak blízký vztah, že přede mnou se nebojí dát ty city najevo víc než před okolím, občas si i trochu popláče, dojme se nad něčím a tak. A já si toho naopak vážím, on je zároveň i citlivý k mým potřebám, rozumí mi… Neměnila bych :srdce:
Já to za slabošství neberu, pro mě je slaboch chlap, který se nedokáže postarat, není zodpovědný, nedokáže být věrný.. prostě spíš je to otázka charakteru. A to může být klidně největší drsňák co brečel naposledy jako mimino. Na mého muže je spolehnutí, vždy, když mi je nejhůř, můžu se o něj opřít…
Tolik má zkušenost s citlivým mužem. Za mě to vůbec nevadí, ale záleží, v jakém slova smyslu je citlivý. Citlivý ve smyslu zhýčkaný a „rozmazlený“, to by mi vadilo.

• Citovat
  • Upravit
14574
7.10.22 10:06

@Lilale jezisi konkrétně už nevím, bylo to hodně dávno a už s nim dlouho nejsem… proste nějaký takovy ten dojemný zaver se konal, jak to bývá, a on začal brecet jak želva :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
7.10.22 10:14
@Anonymní píše:
Já mám citlivého muže a je skvělý. Ale on moc drama queen není, spíš se to snaží před okolím skrývat. Ale se mnou má tak blízký vztah, že přede mnou se nebojí dát ty city najevo víc než před okolím, občas si i trochu popláče, dojme se nad něčím a tak. A já si toho naopak vážím, on je zároveň i citlivý k mým potřebám, rozumí mi… Neměnila bych :srdce:
Já to za slabošství neberu, pro mě je slaboch chlap, který se nedokáže postarat, není zodpovědný, nedokáže být věrný.. prostě spíš je to otázka charakteru. A to může být klidně největší drsňák co brečel naposledy jako mimino. Na mého muže je spolehnutí, vždy, když mi je nejhůř, můžu se o něj opřít…
Tolik má zkušenost s citlivým mužem. Za mě to vůbec nevadí, ale záleží, v jakém slova smyslu je citlivý. Citlivý ve smyslu zhýčkaný a „rozmazlený“, to by mi vadilo.

Hele já mám prave zkušenost, ze ten precitlively chlap, co se dojimal nad filmy, se dojimal hlavně sam nad sebou a mě nevnimal. Takže se politoval, jak jsem na nej zla a ošklivá a vyčítal mi to ještě hooooodne dlouho :roll: takže citlivý byl leda ke svým potřebám a slaboch to byl taky, postarat se nedokázal vůbec o nic a ještě byl ukrivden, když jsem mu řekla, ze by se třeba mohl zapojit a něco v domácnosti taky občas udělat. I když lepší bylo, když jsem si to udělala sama a nedělal nic, protože on všecko akorát zkazil a ani blbou pracku zapojit neuměl. Běhal kolem toho šest hodin, montoval, díru do zdi vysekal a pak už ani nezapravil, nefungovalo, tak jsem uz nevydržela a naštvala se, postelovala to (v Ústí hadice byla z výroby nějaká Zátka, kterou stačilo odebrat :lol: ) a za pět minut se pralo. No samozřejmě jsem se mu tehdy už i vysmala, ze je neschopný, na což hrdá nejsem, ale co jsem měla delat :oops: on fakt neschopný byl a to úplně totálně. Není to jediná věc ta pracka, spíše taková poslední kapka už :lol: Z me zkusenosti tudíž precitlively chlap rovna se totální budizknicemu :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.10.22 10:46

Vadí mi všichni drama queens/kings, bez ohledu na to zda je to muž nebo žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
17.10.22 01:49

Tak slzy v očích, to se mi stává. Třeba některý Hašlerovy písničky, Čapkova Matka - u tý se nám v devítce rozbrečela češtinářka když nám z ní četla a za pár let se mi to stalo taky. Jsem zřejmě sentimentální jako stará kurva. Riding with Private Malone mi taky dalo, když jsem to slyšel poprvé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.10.22 02:11

Tak dojimat se nad kazdou blbosti asi uplne normalni neni…ale normalni citlivy muz, by mi nijak nevadil…jak tu uz nekdo psal, urcite je to lepsi, nez nejaky macho…a citlivost nijak nesouvisi se schopnosti, postarat se, ani jinymi schopnostmi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová