Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, v diskuzi z roku 2005
jsem narazila na kapky citrogrep, jedna slečna to tam doporučovala spolu s trochou olivového oleje na atopický ekzém, máte s tím některá zkušennost?? A v případě, že ano, kde se dají koupit
díky moc za názory a rady i na jiné produkty na atopický ekzém
![]()
Já je na netu nenašla,tak nevím jestli se ještě dělají.Zkus se zeptat v lékárně.
citrogrep mívají v lékárnách či prodejnách zdravé výživy, jsou vážně výborné
já jsem je taky nenasla v prodeji, tu diskuzi jsem četla dneska, takže jsem se ještě nikam nedostala, znám obchod, kde má paní různé kapičky, čajíčky, mastičky
atd, tak to v pátek zkusím, hlavně mi jde o ty zkušennosti, prý jsou dobré
, ale děkuju ![]()
ahojky a na co všechno jsou dobré?? pak se samozřejmě poptám, ale máš s tím dobré zkušennosti na co konkrétně?? děkuju
ahojky
já ty kapky brala vnitřně na nachlazení nebo bolení v krku, řekla bych že jestli je nemají v drogerce tak v lékarně určitě. a s mazáním ekzému s tím nemám zkušenost ale není to na kůži moc agresivní?aby se to potom ještě víc nerozjelo, já používám na ekzém takový neutrální masti a zkusila sem třeba i bepanthen a nejsou ty ložiska tak vysušený . jinač na ekzém to je těžký no u mě třeba konkrétně někdy lepší někdy horší, určitě má na to vliv i strava,hlavně kouření a alkohol.. mě zabírá jak kdy a jak co pořád zkoušim něco ..
Mám výborné zkušenosti s přípravky od firmy naděje, na ekzémy mají toto: http://www.nadeje-byliny.eu/?…
ale přímo zkušenost s atopickým ekzémem nemám. Nejlepší je tam zavolat a poptat se, vždy mi ochotně poradili ![]()
Denise píše:
ahojky a na co všechno jsou dobré?? pak se samozřejmě poptám, ale máš s tím dobré zkušennosti na co konkrétně?? děkuju
jo a kapky najdeš spíše pod názvem Citrovital, např. http://www.prozdravi.cz/…l-kapky.html
no prý se má 10kapek smíchat s půl deckou oliv.oleje a tak potírat, ne jen kapky samotné, no uvidím, zkusím a napíšu jaké byly ![]()
Ahojky, zaujaly mě Vaše komentáře ohledně kapek cytrogrep.Jsem v 10.tt a ekzém je nezvladatelný. Vyzkoušela jsem řadu různých mastí, přírodních produktů ale není nic, co by se mi osvědčilo. Budu moc ráda, za Vaše rady. Předem děkuji za odpověď ![]()
@Hanyk píše:
Ahojky, zaujaly mě Vaše komentáře ohledně kapek cytrogrep.Jsem v 10.tt a ekzém je nezvladatelný. Vyzkoušela jsem řadu různých mastí, přírodních produktů ale není nic, co by se mi osvědčilo. Budu moc ráda, za Vaše rady. Předem děkuji za odpověď
Ahoj Denise, děkuji za rady, určitě se jimi budu řídit. Mast ATODERM a LECIDERM používám ale bohužel nemohu říci, že je znát nějaké zlepšení. Bramborům se vyhýbám uplně, to nechávám na partnerovi
Nicméně ať se snažím, jak se snažím, zlepšení se nechce dostavit.Krom toho, že se koupu v oleji LINOLA jsem teď začala i s koupelí v soli z mrtvého moře, koupala jsem se v ní teprve jednou, takže uvidíme. Obličej mám celý červený a víčka nateklá, z toho jsem nejvíc zoufalá, nemáš na tohle nějakou radu? Kožní mi předepsala opthalmo-hydrocortison, že prý v menších dávkách to malýmu nemůže ublížit ale moc dobrý pocit z toho nemám, když je nejhůř, mastičku použiju. Promázávám se různýma mastma i od kožní ale za chvíli jsem zase tak suchá, že ze mě padají šupiny kůže a nejhorší je to ráno po probuzení, to jsem vyloženě jako struhadlo. Proto bych chtěla zkusit ty kapičky ![]()
@Hanyk píše:
Ahoj Denise, děkuji za rady, určitě se jimi budu řídit. Mast ATODERM a LECIDERM používám ale bohužel nemohu říci, že je znát nějaké zlepšení. Bramborům se vyhýbám uplně, to nechávám na partneroviNicméně ať se snažím, jak se snažím, zlepšení se nechce dostavit.Krom toho, že se koupu v oleji LINOLA jsem teď začala i s koupelí v soli z mrtvého moře, koupala jsem se v ní teprve jednou, takže uvidíme. Obličej mám celý červený a víčka nateklá, z toho jsem nejvíc zoufalá, nemáš na tohle nějakou radu? Kožní mi předepsala opthalmo-hydrocortison, že prý v menších dávkách to malýmu nemůže ublížit ale moc dobrý pocit z toho nemám, když je nejhůř, mastičku použiju. Promázávám se různýma mastma i od kožní ale za chvíli jsem zase tak suchá, že ze mě padají šupiny kůže a nejhorší je to ráno po probuzení, to jsem vyloženě jako struhadlo. Proto bych chtěla zkusit ty kapičky
Hanyk, jo a co mi vadí ukrutně je prach, nezdržovat se na místech, kde je více prachu, vyhybat se tomu, já třeba když doma uklízím (luxuju), tak si potom jen vodou opláchnu obličej a máznu biodermou nutritive a mám klid ![]()