Citrogrep kapky - atopický ekzém

973
12.10.11 13:35

Citrogrep kapky - atopický ekzém

ahojky, v diskuzi z roku 2005 :pankac: jsem narazila na kapky citrogrep, jedna slečna to tam doporučovala spolu s trochou olivového oleje na atopický ekzém, máte s tím některá zkušennost?? A v případě, že ano, kde se dají koupit :think: díky moc za názory a rady i na jiné produkty na atopický ekzém :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
12.10.11 13:47

Já je na netu nenašla,tak nevím jestli se ještě dělají.Zkus se zeptat v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
12.10.11 13:50

citrogrep mívají v lékárnách či prodejnách zdravé výživy, jsou vážně výborné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
12.10.11 13:50

já jsem je taky nenasla v prodeji, tu diskuzi jsem četla dneska, takže jsem se ještě nikam nedostala, znám obchod, kde má paní různé kapičky, čajíčky, mastičky :pankac: atd, tak to v pátek zkusím, hlavně mi jde o ty zkušennosti, prý jsou dobré :think: , ale děkuju :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
12.10.11 13:51

ahojky a na co všechno jsou dobré?? pak se samozřejmě poptám, ale máš s tím dobré zkušennosti na co konkrétně?? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
12.10.11 13:51

ahojky :wink: já ty kapky brala vnitřně na nachlazení nebo bolení v krku, řekla bych že jestli je nemají v drogerce tak v lékarně určitě. a s mazáním ekzému s tím nemám zkušenost ale není to na kůži moc agresivní?aby se to potom ještě víc nerozjelo, já používám na ekzém takový neutrální masti a zkusila sem třeba i bepanthen a nejsou ty ložiska tak vysušený . jinač na ekzém to je těžký no u mě třeba konkrétně někdy lepší někdy horší, určitě má na to vliv i strava,hlavně kouření a alkohol.. mě zabírá jak kdy a jak co pořád zkoušim něco ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
12.10.11 13:53

Mám výborné zkušenosti s přípravky od firmy naděje, na ekzémy mají toto: http://www.nadeje-byliny.eu/?…
ale přímo zkušenost s atopickým ekzémem nemám. Nejlepší je tam zavolat a poptat se, vždy mi ochotně poradili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
12.10.11 13:58
mamka používá na všechno :-) kloktadlo na bolesti v krku, dezinfekce, pocení nohou, na kuří oka, zrohovatělou kůži na patách, na štípnutí hmyzem, zvyšování imunity, krvácivost dásní, čištění uší, zvlhčovač vzduchu, akné, ale na kůži bych je vždy ředila, jsou dosti silným koncentrátem
Denise píše:
ahojky a na co všechno jsou dobré?? pak se samozřejmě poptám, ale máš s tím dobré zkušennosti na co konkrétně?? děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
12.10.11 13:59

jo a kapky najdeš spíše pod názvem Citrovital, např. http://www.prozdravi.cz/…l-kapky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
12.10.11 14:01

no prý se má 10kapek smíchat s půl deckou oliv.oleje a tak potírat, ne jen kapky samotné, no uvidím, zkusím a napíšu jaké byly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.8.12 18:47

atopický ekzém

Ahojky, zaujaly mě Vaše komentáře ohledně kapek cytrogrep.Jsem v 10.tt a ekzém je nezvladatelný. Vyzkoušela jsem řadu různých mastí, přírodních produktů ale není nic, co by se mi osvědčilo. Budu moc ráda, za Vaše rady. Předem děkuji za odpověď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denise123
29.8.12 10:39

ekzém

Ahoj Hanyk, ty citrogrep kapky se přiznám, že jsem ještě nezkoušela, ale moje rada (a teď mám ekzém v klidu)je žádná čokoláda, rajčata, alkohol, cigarety, asi mi ale nejvíce vadí čokoláda a používám kosmetiku BIODERMU, řadu atoderm, naprosto úžasná, ale vím, každému sedí něco jiného a když už je náznak, tak mazat protopicem, dala mi doktorka, mast, která se chová jako kortikoid, ale není to Kortik. dávat jen jako když to začíná, ne když je to v akutní fázi, to by ta mast štípala, jo a vše dělám v rukavicích : úklid a v kuchyni také nejhorší na ekzém na rukou je šťáva z brambor, když se loupou a práce s masem, cibule, česnek, fakt se mi to osvědčilo, že mám klid, TO CO JSEM TEĎ NAPSALA JE VŠEOBECNĚ PRO VŠECHNY, U TEBE HANYK : vynechej ten protopic (nesmí se v těhotenství, ale fakt vůbec, může to poškodit plod a asi u Tebe nehrozí, že bys kouřila a pila alkohol :lol: :lol: ;), ale jinak BIODERMA, ÚKLID V RUKAVICÍCH A VYNACHET URČITÁ JÍDLA, to se myslím dá, doufám, že jsem Ti trošku pomohla :hug: :hug:
@Hanyk píše:
Ahojky, zaujaly mě Vaše komentáře ohledně kapek cytrogrep.Jsem v 10.tt a ekzém je nezvladatelný. Vyzkoušela jsem řadu různých mastí, přírodních produktů ale není nic, co by se mi osvědčilo. Budu moc ráda, za Vaše rady. Předem děkuji za odpověď :roll:
  • Citovat
  • Upravit
4
29.8.12 11:40

Ahoj Denise, děkuji za rady, určitě se jimi budu řídit. Mast ATODERM a LECIDERM používám ale bohužel nemohu říci, že je znát nějaké zlepšení. Bramborům se vyhýbám uplně, to nechávám na partnerovi :dance: Nicméně ať se snažím, jak se snažím, zlepšení se nechce dostavit.Krom toho, že se koupu v oleji LINOLA jsem teď začala i s koupelí v soli z mrtvého moře, koupala jsem se v ní teprve jednou, takže uvidíme. Obličej mám celý červený a víčka nateklá, z toho jsem nejvíc zoufalá, nemáš na tohle nějakou radu? Kožní mi předepsala opthalmo-hydrocortison, že prý v menších dávkách to malýmu nemůže ublížit ale moc dobrý pocit z toho nemám, když je nejhůř, mastičku použiju. Promázávám se různýma mastma i od kožní ale za chvíli jsem zase tak suchá, že ze mě padají šupiny kůže a nejhorší je to ráno po probuzení, to jsem vyloženě jako struhadlo. Proto bych chtěla zkusit ty kapičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.8.12 14:03
Ahojky hanyk, denise123 jsem já :-) jen jsem nebyla přihlášena. on ten hydrocortison je fakt nejslabší, dokonce ho lze koupit i bez předpisu, sama nevím, jak bych to řešila :think: pokud budu těhotná, možná budu také potřebovat radu.. v tomto případě by bylo dobré zkusit ten citrogrep, myslím, že je to přírodní produkt, takže v těhotenství vhodný, ale nevím, každopádně bych pořád promazávala, nechala si namíchat nějakou mastičku v lékárně, myslím, že ta leniens mast by mohla být dobrá.. také jsem měla problém na víčkách, pořád se mi to vracelo, no hrůza, na radu doktorky, jsem si to 5 dní mazala elocomem, což je ale kortikoid a pak už jen ten protopic a tím asi 6dní cca.. a ekzém je fuč už ani nemažu protopicem, víčka jsem se snažila pořád mazat něčím neparfémovaným atd,,, ale jedině tahle kombinace pomohla, byla jsem už zoufalá a začínalo se mi to šířit od víček na tvář, tak jsem to vzdala a super, dekorativní kosmetiku používám artdeco, které je bez parfemace, používám i oční stíny a fakt mám klid. Nevím, jak bych reagovala v tvém případě (těhotná jsem nikdy nebyla) a nevím, jak moc je to nebezpečné (kortikoidy), ale jestli by nebylo lepší být týden na kortikoidech a pak mít klid, vím jak je to stresové, když to svědí, kouše a nedá se to vydržet (hlavně v noci) jestli to jak je Ti nepříjemně není horší pro miminko, než si párkrát máznout, ale znovu říkám, nezjišťovala jsem to a nevím jak je to špatné :lol: :lol: no moc jsem Ti nepomohla, jo a ještě jedna rada, co zkusit konopnou kosmetiku, ta se může i v těhotenství ( ta co se prodává v lékárně, ne ta domácky vyrobená) zkoušela si??
@Hanyk píše:
Ahoj Denise, děkuji za rady, určitě se jimi budu řídit. Mast ATODERM a LECIDERM používám ale bohužel nemohu říci, že je znát nějaké zlepšení. Bramborům se vyhýbám uplně, to nechávám na partnerovi :dance: Nicméně ať se snažím, jak se snažím, zlepšení se nechce dostavit.Krom toho, že se koupu v oleji LINOLA jsem teď začala i s koupelí v soli z mrtvého moře, koupala jsem se v ní teprve jednou, takže uvidíme. Obličej mám celý červený a víčka nateklá, z toho jsem nejvíc zoufalá, nemáš na tohle nějakou radu? Kožní mi předepsala opthalmo-hydrocortison, že prý v menších dávkách to malýmu nemůže ublížit ale moc dobrý pocit z toho nemám, když je nejhůř, mastičku použiju. Promázávám se různýma mastma i od kožní ale za chvíli jsem zase tak suchá, že ze mě padají šupiny kůže a nejhorší je to ráno po probuzení, to jsem vyloženě jako struhadlo. Proto bych chtěla zkusit ty kapičky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.8.12 14:05

Hanyk, jo a co mi vadí ukrutně je prach, nezdržovat se na místech, kde je více prachu, vyhybat se tomu, já třeba když doma uklízím (luxuju), tak si potom jen vodou opláchnu obličej a máznu biodermou nutritive a mám klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová