Čivava - kdo má, sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59518
27.5.15 10:36

@Tobbysek no přesně nevim my máme fenku tetovanou :lol: ale jak koukam na netu tak cca od 500-700 tak se zeptej na víc veterinách v okolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.5.15 10:39

@Markéta80: děkuji tedy =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
27.5.15 11:41

U nás je čip za 500kč, ale zatím jsme nebyli. Taky to plánuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
27.5.15 11:43

Ahoj, taky máme doma čivavu rok a půl jí je :) a jak tady čtu o čipování, taky jsme jí nechávali očipovat a dávali jsme za to cca 800,– :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.15 23:29

My mame rocni trikolorku :) neni to teda cista civava ale neco tam je :D je to nejvetsi mazlik. Je hrozne chytra hlavne kdyz je za odmenu piskot :D Sezere na co přijde :D jen ji neumime odnaucit ucuravat kdyz prijdeme domu. Nemate nekdo s tim zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.7.16 12:16

Ahojda, měla bych dotaz ohledně čipování pejska, někdo tvrdí že pak z pejska odvádím nějaké daně či poplatky, vetrinářka mi řekla že je jen jednorázový poplatek za očipování a vystavení pasu a dál se už nic neplatí… Máte někdo zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15956
19.7.16 12:57

@Tobbysek Čip stál 500kč jednorázově, dále se platí polatek městu, u nás v KV 1000kč ročně, ale v každém městě je to jinak… Povinost majitele psa, je psa přihlásit na magistrátu do evidence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.7.16 13:34

@Alušáček já pocházím z Hradce Králové kousek od něj a trvalé bydliště mám na vesnici kousek od HK, kde ročně za psa platím 200,–
Takže bych platila ještě nějaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15956
19.7.16 15:14

@Tobbysek Tak když už máš pejska přihlášeného a platíš, proč by jsi platila něco dalšího :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
19.7.16 15:20

@Tobbysek co by jsi měla platit? jen městu kde je pes přihlášen. U nás je čip povinný takže my za čip nic neplatili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.7.16 15:34

@Alušáček A tomu registru v Praze kam se posila zadost o evidenci, někdo tvrdí ze se platí i jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.7.16 15:36

@Markéta80 tomu registru v Praze kam se posila zadost o evidenci, někdo tvrdí ze se platí i jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15956
19.7.16 15:56
@Tobbysek píše:
@Alušáček A tomu registru v Praze kam se posila zadost o evidenci, někdo tvrdí ze se platí i jim

nevim o žádném registru v Praze, nebo už si to nepamatuju, kod čipu tam možná posílá veterinář :think:. Psa mám přihlášeného v místě bydliště, čipování je u nás povinné, kod čipu je zaregistrovaný taky na magistrátu města, je to součástí toho přihlášení. Cenu čipu mi odečetli z prvního poplatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.7.16 16:04

@Alušáček já našla různé články a všude píšou ze dostanu 3 papíry u veterináře ktere vyplním jeden si nechá veterinář, druhý já a třetí se pošle do Prahy na Magistrát tak jsem z toho trochu jelen…někdo zase říká že za čipovaného psa platí ještě něco plus nějaké daně či co…tak chci vědět co je na tom pravdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
19.7.16 16:11

@Tobbysek tak si tam zavolej jak a co. Jestli čipování nemáte povinné tak čipovat nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný