Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, mám dvě krysky, kluka Kryšota a malinkou holčičku paní Kryšotovou, bohužel jsme po vážném úrazu, snad bude lépe.. ![]()
Po úrazu? Co se stalo?
Tak to budu držet palečky aby bylo vše ok
mám ještě zlatou retrívřici, ketrá se po ní nešikovně ohnala a malé vyskočilo očíčko. vpadalo to naprosto strašně. nakonec se jí ho pokusili zachránit, takže nám na 14 dní sešili víčka k sobě a čekalo se. už do pondělí má oko rozešité a drží,a le vpadá hrozně…okoo je takové jakoby mrtvé, kalné.. kapeme asi patery kapky, mazec… říkal my vet, že u těchto plemen je to poměrně časté, lebka nechrání oko ze strany jako u jiných plemen a je to raz dva…
Jej tak to mě mrzí, snad bude holčička v pořádku!!! Stačí vteřina a úraz je na světě. Budeme na Vás s Johanesem myslet.
Určitě dejte vědět jak maličká dopadla.
Tak se přidávám. My máme Jorkšíra, který se jmenuje Sam
V srpnu mu bude 8 let, je to můj miláček ![]()
@Misuldy děkujeme..doufám, že bude v pohodě, nebo spíš v pohodě s očíčkem. protože když bude nejhůř, očíčko vyndají a jí to bude stejně jedno…jen pak ty výstavy už nás nečekají,a le hlavně, že bude v pořádku…
Ahojky, mám čivavu Tobíka
jsou mu 3 roky a je trochu podobnej tomu tvýmu
Ale je takovej nestandartní má totiž hrozně dlouhý nohy ![]()
Tobík je úplně luxusní
Kolik asi váží? a čím krmíš? Ten můj 3měsíční má už 1.80kg… a to ho vůbec nepřekrmuji. Připadá mi, že roste i po vodě
Čivavák , kterého jsem měla před tímto byl taky větší 4kg, ale ten narostl až tak po 5tém měsíci. Bylo mu 10 měsíců, když nám odešel… srazilo nám ho auto.
Tohoto Johanese 2 jsem dostala aby mi pomohl překonat smutek . I tomuto říkáme Johanes… je mu hodně podobný. Chtěla jsem co nejvíc podobného. Přikládám foto Johaneska 1.
Ted má okolo 3,3kg kolik měl jako štěndo už nepamatuju. Krmíme Royal canin pro čivavy, když byl štěně tak byl krmen pro pacem ale když jsme přešli na dospělácké tak měl pořád průjmy tak jsme to změnili právě na ty royal a super. pamatuju si tvoji diskuzi o prvním Johaneskovi je mi to líto co se stalo, doufám že už je dobře a Johanes 2 ti to vynahrazuje ![]()
MAMARTINA: No zatím právě moc ne
je to tak týden co jsem se s tímhle štěndem začala nějak sbližovat . Ale určitě si na něj zvyknu
Já krmím K9, ale dávám občas i nějaké sušené pamlsky. A přítel i to co má na talíři. Nevydrží ty jeho psí oči ![]()
Ahoj, mám přerostlou čivavu Betty 8 let starou a nalezenečka krysaříka Šerifa, ten je zřejmě ještě štěně. Betča je vycvičená, ale u Šerifa je to fakt boj ![]()
@Misuldy Tobik miluje uplně nejvíc dětské piškoty, se může vždycky zbláznit ![]()
Vítám v této diskuzi všechny majitele pejsků malých plemen
Tuto diskuzi jsem založila abychom si popovídali o našich zvířecích miláčcích
. Jaké granulky dáváte, vaříte pejskům? Přidejte nějaké recepty
Cestování se psem, oblečky, zlozvyky, zážitky s Vašimi čtyřnohými miláčky, prostě vše co Vás napadne
Já Vám přestavuji svého čivavího kluka Jonyho. Je mu 12 týdnů a je to hrozně aktivní mimčo, tak kdyby byl někdo z okolí Olomouce, rádi se seznámíme
Ukažte taky své miláčky 
Příspěvek upraven 01.07.12 v 18:27