Cizi metrik...

13503
13.6.10 19:57

Cizi metrik...

…
tak uz nic,uz se mi to poradilo opravit.

hmmm tak nepodarilo,ve starsich prispevcich mam opravdu cizi decko v metriku a spatny vek,nekolikrat jsem to opravovala a ted jsem v jedne diskuzi videla ze ta fotka ditete patri Eve z Ostravy..
No tak to nejak nechapu proc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1280
13.6.10 21:56

co admini na to ? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.6.10 22:20

haluz..a nezapomnělas na nějaký svý děcko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.6.10 08:59

chacha jani no to teda nezapomnela.
navic bych to ani nestihla bo metrik ukazoval ze ma 2 roky a 2 mesice. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
14.6.10 17:17
Taminka píše: …
tak uz nic,uz se mi to poradilo opravit.hmmm tak nepodarilo,ve starsich prispevcich mam opravdu cizi decko v metriku a spatny vek,nekolikrat jsem to opravovala a ted jsem v jedne diskuzi videla ze ta fotka ditete patri Eve z Ostravy..
No tak to nejak nechapu proc… :nevim:

Už se povedlo chybu opravit? Pokud ne, prošli nám, prosím, printscreen na info@emimino.cz - zkusíme pořešit.
Ale ještě před tím - až na chybu narazíš, zkus dát ctrl+F5 - mohla by zmizet :)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.6.10 09:38

Lesi
jo uz podarilo,ctrl+F5 jsem davala el nepomahalo.
Nevim co to bylo,byl to uplne jiny metrik,beze jmen s cizi fotkou a bylo to jen v diskuzich starych do 4 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
16.6.10 10:32
Taminka píše:
Lesi
jo uz podarilo,ctrl+F5 jsem davala el nepomahalo.
Nevim co to bylo,byl to uplne jiny metrik,beze jmen s cizi fotkou a bylo to jen v diskuzich starych do 4 dnu.

No, myslím, že to byla chyba někde u tebe - pravděpodobně… Prosímtě, když se příště projeví, hned printscreenem ofoť obrazovku a napiš, ju?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.6.10 12:57

oki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.6.10 17:22

Ahoj Taminko,
je to pár dní, co se mi taky „zjančil“ metřík a koukám, že to jsi ty, s kým mě to pomíchalo. Ale já to měla špatné jen chvilku, pak se objevil anglický nápis - že server se opravuje, nebo tak nějak a pak už v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.6.10 17:27

Teď jsem pohledala u nás v diskuzi (psala jsem o tom holkám) a udělalo mi to 12.6. v 6:50 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
28.6.10 15:12

Prosím, co dělám špatně, měla jsem už několik metříků, poslední byli malého a naše manželství a zničehonic, aniž bych něco upravovala v nastavení se mi přestaly zobrazovat, tak jsem zkusila udělat znovu a kód vložila do podpisu místo starého a nic, metříky se mi neukazují, ono se v poslední době změnilo něco při tvoření metříků, dělá se to jinak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová