Cizí profil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
22.12.12 19:37

No to je vážně zvláštní. Máš tam ale i datum, někdy v září. Nebyl u tebe někdo na návštěvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.12 19:37

A návštěva tu nebyla a já chodím na e-mimino jen zřídka :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
22.12.12 19:38

@ivanka151515 odhlas se a přihlas a napis sem..uvidime jestli budes mit opet profil ivanka nebo „svuj“..pokud bys byla stal ivanka- nekdo se tti zrejmenaboural do uctu- nepouzivas emimi jste trebav práci nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.12 19:38

Ne, nepoužívám, jen občas sem z domu mrknu. Jdu se teda odhlásit z ivanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
22.12.12 19:40
@ivanka151515 píše:
Ne, nepoužívám, jen občas sem z domu mrknu. Jdu se teda odhlásit z ivanky.

a bydli s tebou nekdo? nebo nezalozila sis nekd novej ucet, protoze si ten svuj zapomnela? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8071
22.12.12 19:40
@valina1 píše:
@ivanka151515 odhlas se a přihlas a napis sem..uvidime jestli budes mit opet profil ivanka nebo „svuj“..pokud bys byla stal ivanka- nekdo se tti zrejmenaboural do uctu- nepouzivas emimi jste trebav práci nebo tak?

No jo, ale ten účet Ivanky je úplně čistý, kromě těch dvou příspěvků o kočárku. Kdyby to byl zakladatelčin původní, muselo by tam být víc příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
22.12.12 19:41

@Cuarentena aha, to je pravda, leda by ji t nekdo smazl- ty jeji prispevky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 19:42

Tak už jsem tu z Ivanky.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5130
22.12.12 19:43
:?: :?: :?: :?: :?: nechapu, proc anonym? jak to dopadlo? uz mas v poho svuj profil?
@Anonymní píše:
Tak už jsem tu z Ivanky.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 19:43

Já jsem to vložila anonymně, protože tohle mě dost zarazilo, co když se někdo chce dostat k mému původnímu profilu?? Svoje příspěvky na něm mám, na tomto skutečně MÉM profilu se zatím nic nezměnilo… :-( Čím to může sakra být??

• Citovat
  • Upravit
8071
22.12.12 19:44
@Anonymní píše:
Já jsem to vložila anonymně, protože tohle mě dost zarazilo, co když se někdo chce dostat k mému původnímu profilu?? Svoje příspěvky na něm mám, na tomto skutečně MÉM profilu se zatím nic nezměnilo… :-( Čím to může sakra být??

Změň si heslo na nějaké kvalitní a odtajni se, prosím.
Ten účet Ivanky je založený už v roce 2010, příspěvek první až s tím kočárkem. Divné. Fakt to nebyl nikdo z tvého počítače?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 19:45

Myslíte, že si něčím pomůžu, když budu psát anonymně o tomhle problému - že si to ten někdo, kdo v tom má prsty, aspoň nespojí s mým skutečným profilem? Nebo je to blbost - já se v tomhle jaksi moc nevyznám :?

• Citovat
  • Upravit
24320
22.12.12 19:45
@Anonymní píše:
Já jsem to vložila anonymně, protože tohle mě dost zarazilo, co když se někdo chce dostat k mému původnímu profilu?? Svoje příspěvky na něm mám, na tomto skutečně MÉM profilu se zatím nic nezměnilo… :-( Čím to může sakra být??

Tak premyslej.Jo a ty jsi z Vyskova??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
22.12.12 19:46
@Anonymní píše:

doporučila bych toto spíše probrat s adminy, ty ti jistě poradí víc, jak my tady, je to tedy záhada, kord když tento nick byl založen už v roce 2010 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
22.12.12 19:47

TAk jsem tu, heslo jsem si změnila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie