Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to je vážně zvláštní. Máš tam ale i datum, někdy v září. Nebyl u tebe někdo na návštěvě?
@ivanka151515 odhlas se a přihlas a napis sem..uvidime jestli budes mit opet profil ivanka nebo „svuj“..pokud bys byla stal ivanka- nekdo se tti zrejmenaboural do uctu- nepouzivas emimi jste trebav práci nebo tak?
Ne, nepoužívám, jen občas sem z domu mrknu. Jdu se teda odhlásit z ivanky.
@ivanka151515 píše:
Ne, nepoužívám, jen občas sem z domu mrknu. Jdu se teda odhlásit z ivanky.
a bydli s tebou nekdo? nebo nezalozila sis nekd novej ucet, protoze si ten svuj zapomnela? ![]()
@valina1 píše:
@ivanka151515 odhlas se a přihlas a napis sem..uvidime jestli budes mit opet profil ivanka nebo „svuj“..pokud bys byla stal ivanka- nekdo se tti zrejmenaboural do uctu- nepouzivas emimi jste trebav práci nebo tak?
No jo, ale ten účet Ivanky je úplně čistý, kromě těch dvou příspěvků o kočárku. Kdyby to byl zakladatelčin původní, muselo by tam být víc příspěvků.
@Cuarentena aha, to je pravda, leda by ji t nekdo smazl- ty jeji prispevky ![]()
@Anonymní píše:
Tak už jsem tu z Ivanky..
Já jsem to vložila anonymně, protože tohle mě dost zarazilo, co když se někdo chce dostat k mému původnímu profilu?? Svoje příspěvky na něm mám, na tomto skutečně MÉM profilu se zatím nic nezměnilo…
Čím to může sakra být??
@Anonymní píše:
Já jsem to vložila anonymně, protože tohle mě dost zarazilo, co když se někdo chce dostat k mému původnímu profilu?? Svoje příspěvky na něm mám, na tomto skutečně MÉM profilu se zatím nic nezměnilo…Čím to může sakra být??
Změň si heslo na nějaké kvalitní a odtajni se, prosím.
Ten účet Ivanky je založený už v roce 2010, příspěvek první až s tím kočárkem. Divné. Fakt to nebyl nikdo z tvého počítače?
Myslíte, že si něčím pomůžu, když budu psát anonymně o tomhle problému - že si to ten někdo, kdo v tom má prsty, aspoň nespojí s mým skutečným profilem? Nebo je to blbost - já se v tomhle jaksi moc nevyznám ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem to vložila anonymně, protože tohle mě dost zarazilo, co když se někdo chce dostat k mému původnímu profilu?? Svoje příspěvky na něm mám, na tomto skutečně MÉM profilu se zatím nic nezměnilo…Čím to může sakra být??
Tak premyslej.Jo a ty jsi z Vyskova??
@Anonymní píše:
doporučila bych toto spíše probrat s adminy, ty ti jistě poradí víc, jak my tady, je to tedy záhada, kord když tento nick byl založen už v roce 2010 ![]()