Cizí profil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
22.12.12 20:25
@Cuarentena píše:
Patnáct, je náš nejstarší.

chytrej :think: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8071
22.12.12 20:26
@Mar__tanka1983 píše:
@Cuarentena já tomu teda taky prd rozumím…pomohlo by na to promazávat cookies? nebo to s tím nemá nic společnýho…

Pokud je to tak, jak syn naznačil, tak asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
22.12.12 20:26

No, jsem ráda, že to aspoň někoho pobavilo. Mě teda ne. Možná, kdybyste zjistily, že můžete psát na cizí profil, anebo že někdo píše vaším jménem (což je ještě horší), už by to taková pr.del nebyla. Bylo by to přinejmenším divné a aspoň pro mě je to tak trochu znepokojující. Počkám radši, co mi napíše admin. Díky všem zúčastněným, hlavně těm, kteří věří, že si srandu nedělám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
22.12.12 20:28
@Nsoci píše:
No, jsem ráda, že to aspoň někoho pobavilo. Mě teda ne. Možná, kdybyste zjistily, že můžete psát na cizí profil, anebo že někdo píše vaším jménem (což je ještě horší), už by to taková pr.del nebyla. Bylo by to přinejmenším divné a aspoň pro mě je to tak trochu znepokojující. Počkám radši, co mi napíše admin. Díky všem zúčastněným, hlavně těm, kteří věří, že si srandu nedělám. :roll:

Tenkrát mi to taky nechtěly uživatelky na Rodině věřit, že se lze tak snadno do účtů nabourat. Až jsem jedné napsala příspěvek jejím jménem, tak uvěřila a změnila si heslo, jak jsem jí radila. Ale to je něco jiného, syn to zkoumal a tady ta chyba není.
Jediná pomoc prý je nepoužívat emimino, jinak, pokud je to náhodná chyba, nic dělat nemůžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.12.12 20:30

@Cuarentena Tak děkuju synovi za vysvětlení. Netušil jsem, že je přihlašování na server zabezpečené až takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.12.12 20:53

Hele, nsoci, jaký pouzivas internetový prohlížeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10728
22.12.12 20:56

To co tu píšete, je divný, výhledově se kouknu, co na to admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
22.12.12 22:50

Používám Mozillu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
23.12.12 05:38
@Cuarentena píše:
On se řehtá: Jak napíchnutého k PC? Hackeři prý mají lepší věci na čtení než emimino. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ten musí být hotovej, pak si nemaj ti mladí o matkách myslet, že jsou úplně mimo. děkuji, tvůj syn mi zpříjemnil ráno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
23.12.12 20:53

Zdravím,
záležitost jsme prozkoumali a příčinu chybného přihlášení jsme bohužel nenašli. Jako nejpravděpodobnější se zdá, že se někdo z účastněných zapomněl odhlásit - trvalé přihlášení vyprší cca za měsíc.

Možné je i vysvětlení syna uživatelky @Cuarentena, ale to by byla velká náhoda a podle logu tomu ani nic nenasvědčuje. Pro jistotu jsme ale zvětšili token (vygenerovaný náhodný řetězec) pro trvalé přihlášení, abychom ještě více snížili pravděpodobnost, že by se situace opakovala. Uživatelkám @Nsoci a @ivanka151515 každopádně doporučujeme změnit heslo v Nastavení.

Hezký předvánoční večer,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová