Clear blue 1-2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
18.3.18 11:35
@lachtanice86 píše:
@Oplatečka díky moc a přeji ať vám to vyjde. No my už skoro tři roky. Mezitím ale ty potraty, laparky, léčba endometriozy. Takže se to protáhlo. [/citace Já teda nic naštěstí, chystám se objednat na gyndu jakože po roce neúspěchu..ms i ovu mám pravidelnou tak možná manžel spermio :oops: přece jen je to už pět let co jsme syna počali. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
1.4.18 09:57

Nedopadlo to, vcera, v 6tt jsem potratila :,( :,( co ted? Myslite ze mohu zkouset hned otehotnet znovu? Na pohotovosti mi rekli, ze mam 2,3 cykly pockat, ale to je pro mne nekonecny, hlavne pani doktorka byla hodne neprijemna, a skoro mne vynadala co tam delam, kdyz je jasny co se deje… Jsem zoufala, po takove dobe snazeni a dopadne to takhle :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
312
1.4.18 11:34

@Emay Nezoufej,taky jsem to jako mladá zažila a doktorka na mě byla též hnusná. :hug: Pokud nebylo potřeba čištění dělohy a vše odešlo samo, klidně pokud se na to cítíš to hned zkuste. Já byla těhotná za šest týdnů po SP a vše bylo naprosto bez problémů. Pozitivní věc je, že jsi otěhotněla, že to jednou šlo, tak to půjde i podruhé. :hug: :srdce: Držím palečky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
1.4.18 12:54

@Sona73 dekuji, povzbudila jste mne :srdce: nemohla jsem otehotnet vic jak rok, pak jsem dostala clostilbegyt a hned prvni mesic se podarilo, tak nevim jak to je, jestli ho muzu hned brat dal, nebo musim cekat treba na dalsi ms.. :,(

• Citovat
  • Upravit
312
1.4.18 13:59

@Emay Možná to tady bude někdo vědět, nebo zavolat gynekologovi.Ale mě říkal mudr, že clostík nabudí vaječníky i po vysazení, tak to zkus nechat do menzes tak a snažit se přirozeně a případný další cyklus zase clostík nasadit. Uvidíš, že se zadaří. :) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
1.4.18 14:32
@Sona73 píše:
@Emay Možná to tady bude někdo vědět, nebo zavolat gynekologovi.Ale mě říkal mudr, že clostík nabudí vaječníky i po vysazení, tak to zkus nechat do menzes tak a snažit se přirozeně a případný další cyklus zase clostík nasadit. Uvidíš, že se zadaří. :) :srdce: :hug:

No, mam uplne anovulacni cykly, ktere maji i 120 dni, takze musim brat jeste duphaston, jinak bych nemela sanci, a stalo se to vcera, takze sve doktorce muzu volat az v utery, tak uvidim.. Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1257
2.4.18 06:51

Ahoj to me mrzi:( na ten clostik bacha, snizuje delozni sliznici a proto je po nem hodne potratu, sice se spusti ovulka, ale mimi se neudrzí :/ zkoušela si kontryhel? Mozna bych zkusila neco prirodniho ted, mozna budou vajecniky jeste nabuzené a pila kontryhelovy caj pripadne mrkni jeste na nejake bylinky na podporu vajecniku a rust sliznice :srdce: :srdce: pokud odejde samo vse, tak se muzete snazit hned, hodne stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
29.5.18 00:03
@miluver píše:
Ahoj to me mrzi:( na ten clostik bacha, snizuje delozni sliznici a proto je po nem hodne potratu, sice se spusti ovulka, ale mimi se neudrzí :/ zkoušela si kontryhel? Mozna bych zkusila neco prirodniho ted, mozna budou vajecniky jeste nabuzené a pila kontryhelovy caj pripadne mrkni jeste na nejake bylinky na podporu vajecniku a rust sliznice :srdce: :srdce: pokud odejde samo vse, tak se muzete snazit hned, hodne stesti :srdce:

Prvne jsem zkousela konttyhel, gynex a dalsi prirodni, rok a pul nic, az po tom clostiku.. No a ted stale cekam na ms, uz 8 tydnu a stale nic :,( dekuju za podpoeu :kytka: :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
2218
29.5.18 15:53

@Emay Mě to taky poradili 2-3 cykly počkat :) otěhotněla jsem po spontanním potratu za 2-3 týdny bez ms… teď 7tt a půjdem na potvrzení srdíčka v pátek.. doktor říkal, že to vypadá dobře… ale je jasné.. první trimestr je buď a nebo… hlavu vzhůru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
29.5.18 18:20
@Denny97 píše:
@Emay Mě to taky poradili 2-3 cykly počkat :) otěhotněla jsem po spontanním potratu za 2-3 týdny bez ms… teď 7tt a půjdem na potvrzení srdíčka v pátek.. doktor říkal, že to vypadá dobře… ale je jasné.. první trimestr je buď a nebo… hlavu vzhůru :srdce:

Dekuji, a hodne stesti :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2218
29.5.18 19:54

@Emay Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie