Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lachtanice86 píše:
@Oplatečka díky moc a přeji ať vám to vyjde. No my už skoro tři roky. Mezitím ale ty potraty, laparky, léčba endometriozy. Takže se to protáhlo. [/citace Já teda nic naštěstí, chystám se objednat na gyndu jakože po roce neúspěchu..ms i ovu mám pravidelnou tak možná manžel spermiopřece jen je to už pět let co jsme syna počali.
Nedopadlo to, vcera, v 6tt jsem potratila
co ted? Myslite ze mohu zkouset hned otehotnet znovu? Na pohotovosti mi rekli, ze mam 2,3 cykly pockat, ale to je pro mne nekonecny, hlavne pani doktorka byla hodne neprijemna, a skoro mne vynadala co tam delam, kdyz je jasny co se deje… Jsem zoufala, po takove dobe snazeni a dopadne to takhle
![]()
@Emay Nezoufej,taky jsem to jako mladá zažila a doktorka na mě byla též hnusná.
Pokud nebylo potřeba čištění dělohy a vše odešlo samo, klidně pokud se na to cítíš to hned zkuste. Já byla těhotná za šest týdnů po SP a vše bylo naprosto bez problémů. Pozitivní věc je, že jsi otěhotněla, že to jednou šlo, tak to půjde i podruhé.
Držím palečky. ![]()
@Sona73 dekuji, povzbudila jste mne
nemohla jsem otehotnet vic jak rok, pak jsem dostala clostilbegyt a hned prvni mesic se podarilo, tak nevim jak to je, jestli ho muzu hned brat dal, nebo musim cekat treba na dalsi ms.. ![]()
@Emay Možná to tady bude někdo vědět, nebo zavolat gynekologovi.Ale mě říkal mudr, že clostík nabudí vaječníky i po vysazení, tak to zkus nechat do menzes tak a snažit se přirozeně a případný další cyklus zase clostík nasadit. Uvidíš, že se zadaří.
![]()
@Sona73 píše:
@Emay Možná to tady bude někdo vědět, nebo zavolat gynekologovi.Ale mě říkal mudr, že clostík nabudí vaječníky i po vysazení, tak to zkus nechat do menzes tak a snažit se přirozeně a případný další cyklus zase clostík nasadit. Uvidíš, že se zadaří.![]()
![]()
No, mam uplne anovulacni cykly, ktere maji i 120 dni, takze musim brat jeste duphaston, jinak bych nemela sanci, a stalo se to vcera, takze sve doktorce muzu volat az v utery, tak uvidim.. Dekuji ![]()
Ahoj to me mrzi:( na ten clostik bacha, snizuje delozni sliznici a proto je po nem hodne potratu, sice se spusti ovulka, ale mimi se neudrzí :/ zkoušela si kontryhel? Mozna bych zkusila neco prirodniho ted, mozna budou vajecniky jeste nabuzené a pila kontryhelovy caj pripadne mrkni jeste na nejake bylinky na podporu vajecniku a rust sliznice
pokud odejde samo vse, tak se muzete snazit hned, hodne stesti ![]()
@miluver píše:
Ahoj to me mrzi:( na ten clostik bacha, snizuje delozni sliznici a proto je po nem hodne potratu, sice se spusti ovulka, ale mimi se neudrzí :/ zkoušela si kontryhel? Mozna bych zkusila neco prirodniho ted, mozna budou vajecniky jeste nabuzené a pila kontryhelovy caj pripadne mrkni jeste na nejake bylinky na podporu vajecniku a rust sliznice![]()
pokud odejde samo vse, tak se muzete snazit hned, hodne stesti
Prvne jsem zkousela konttyhel, gynex a dalsi prirodni, rok a pul nic, az po tom clostiku.. No a ted stale cekam na ms, uz 8 tydnu a stale nic
dekuju za podpoeu
![]()
@Emay Mě to taky poradili 2-3 cykly počkat
otěhotněla jsem po spontanním potratu za 2-3 týdny bez ms… teď 7tt a půjdem na potvrzení srdíčka v pátek.. doktor říkal, že to vypadá dobře… ale je jasné.. první trimestr je buď a nebo… hlavu vzhůru ![]()
@Denny97 píše:
@Emay Mě to taky poradili 2-3 cykly počkatotěhotněla jsem po spontanním potratu za 2-3 týdny bez ms… teď 7tt a půjdem na potvrzení srdíčka v pátek.. doktor říkal, že to vypadá dobře… ale je jasné.. první trimestr je buď a nebo… hlavu vzhůru
Dekuji, a hodne stesti
![]()