Zdravim vas, dnes jsem delala test, uz jsem nevydrzela a testila pred MS,
konkretne dva dny pred MS.. A to digitalnim clearblue, mam tam 1-2, pridavam
fotku, je spolehlivy? Tedy kdyz jsem pred MS mam to brat jako spolehlivy
vysledek?
Clear blue 1-2
@janka23 píše:
Tak to gratuluji. Jeden z nejspolehlivesich testu. Gratuluji
Dekuju, dekuju, tolik jsme si to prali
@Emay spolehlivý je, ale neznamená to nic víc než papírkový test. První trimestr je buď a nebo. Ať je vše ok.
@lachtanice86 píše:
@Emay spolehlivý je, ale neznamená to nic víc než papírkový test. První trimestr je buď a nebo. Ať je vše ok.
Dekuju, snad budu mit stesti
@lachtanice86 píše:
Více optimismu gratuluji
@Luciiiš83 píše:
@Emay já ho taky dělala a nyní jsem 13tt
Skvely, gratuluju a dekuju za povzbuzeni
@Emay
Ja ho delala den pred ocekavanou ms a za 14 dni ma ten muj digitalni test (1-2)
3roky. Ted se snazime a ceka me uz ve skrince novy a zabaleny. Tak snad ro
vyjde. A za tyden tam budu mit to, co ty
@lachtanice86 píše:
@Oplatečka jen konstatuji@lachtanice86 píše:
@Oplatečka jen konstatuji fakt.Rozumím..ale nevěřím že si někdo u pozit, testu říká aaale nic to neznamená, budu se radovat až ve 13tt…stát se může cokoliv kdykoliv…sama jsem opět snazilka tak přeji všem čerstvým tehulkam radost z pozit. testu
@Oplatečka nebudeš mi věřit, ale já sama mám teď 3dny pozitivní test a opravdu se neraduji. Mám za sebou biochemko, sp i zt. Proto to píšu. To, že to nikomu nepřeji, je jasné. Jen je potřeba i s touto smutnou a bolestnou možností počítat.
@lachtanice86 píše:
@Oplatečka nebudeš mi věřit, ale já sama mám teď 3dny pozitivní test a opravdu se neraduji. Mám za sebou biochemko, sp i zt. Proto to píšu. To, že to nikomu nepřeji, je jasné. Jen je potřeba i s touto smutnou a bolestnou možností počítat.
To chápu…kamarádka teď přišla o mimi ve 20tt, jedna tak před třemi
lety a jedna dokonce ve 39!!!tt beru to tak že člověk by se musel radovat až
bude držet mimi v náručí…přeji ti ať to tentokrát dopadne dobře ps: já sama porodila akutní sc ve 32tt a
příští měsíc je to rok co se snažíme.
@Oplatečka díky moc a přeji ať vám to vyjde. No my už skoro tři roky. Mezitím ale ty potraty, laparky, léčba endometriozy. Takže se to protáhlo.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.