Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Agata96 nevím, jestli to ještě pomůže, jsem tu po dlouhé době, ale dělá falešné výsledky, je potřeba po té určité době ho opravdu vyhodit a nekoukat na výsledek.
Ahoj holky, potřebují poradit, s přítelem se snažíme už přes dva roky o mimi.. včera jsem si náhodně udělala test. 4× mi vyšel pozitivní. Ze dvou testů proužek do rána zmizel, na dvou mi zůstal slabý proužek.(duch) Ale při použití se vždy udelala krásná čárka, pak zeslábla. Dnes ráno jsem si dělala test clearblue digitální, a ten vyšel negativní. Jsem fakt zmatená a nevím co si o tom myslet. 🙄????
@Anonymní píše: Více
je tam rozhodne slaboucky duch:), na clearblue to muze byt moc slabe. Zustala bych tech papirkovych. Taky sem byla testovaci silenec. Uvidis zase zitra jestli to trosku zesili. Kolik dni ti chybi do ms? Ja sem takove duchy mivala cca 4 dny pred ms. Tak drzim palce at ms uz neprijde
Ja si hlavně myslim, ze fotka testu s moci už je krapet moc
trochu soudnosti prosím
@hospodki ano za to se moc omlouvám, dala jsem ji tam omylem, nevim jak to mam smazat :/
@Grety mam 5dni před MS, dostala jsem od holek bídu za to že testuji před menstruací. Byla jsem u doktora dneska, a jsem těhotná 3 týdny od poslední menstruace ![]()
Jo, bídu dají ty co taky testovaly, ale teď jsou strašně chytré a nad věci
ale tak to ais nebyla menstruace ne? Pokud by jsi mela 3 týdny zpět ms tak ted by teprve docházelo k uhnizdovani a doktor by nic nevidel
@hospodki píše: Více
Ale ona nás i v jiné diskuzi přesvedčuje, že jsme blázni a ona letadlo ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Tak kdo netestoval před ms ze
to mi přijde vždycky úsměvné se nad tím pohoršovat. Ale byt 3 týdny tehotna s potvrzením od doktora, když v 6tt vidí sotva prázdnou černou bublinu a běžně se zve 8-9tt je zázrak ![]()
Jelikož se ma testovat až termínu MS, tak jsem fakt nikdy nedělala test dřív, nebrala bych to jako objektivní, natož o tyden dřív
Já tam psala, že jsem sla k dr někdy po 5 týdnech od poslední MS a stejne me pozval za 2 týdny, ze teoreticky tam něco je, ale potvrdit rozhodně nic nemůže