Clearblue vadný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1004
31.8.22 12:54

@Agata96 nevím, jestli to ještě pomůže, jsem tu po dlouhé době, ale dělá falešné výsledky, je potřeba po té určité době ho opravdu vyhodit a nekoukat na výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.25 16:47

Dotaz

Ahoj holky, potřebují poradit, s přítelem se snažíme už přes dva roky o mimi.. včera jsem si náhodně udělala test. 4× mi vyšel pozitivní. Ze dvou testů proužek do rána zmizel, na dvou mi zůstal slabý proužek.(duch) Ale při použití se vždy udelala krásná čárka, pak zeslábla. Dnes ráno jsem si dělala test clearblue digitální, a ten vyšel negativní. Jsem fakt zmatená a nevím co si o tom myslet. 🙄????

• Citovat
  • Upravit
1100
3.8.25 18:20
@Anonymní píše: Více

je tam rozhodne slaboucky duch:), na clearblue to muze byt moc slabe. Zustala bych tech papirkovych. Taky sem byla testovaci silenec. Uvidis zase zitra jestli to trosku zesili. Kolik dni ti chybi do ms? Ja sem takove duchy mivala cca 4 dny pred ms. Tak drzim palce at ms uz neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18626
4.8.25 08:12

Ja si hlavně myslim, ze fotka testu s moci už je krapet moc :roll: trochu soudnosti prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.25 19:01

@hospodki ano za to se moc omlouvám, dala jsem ji tam omylem, nevim jak to mam smazat :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.25 19:03

@hospodki uz jsem na to prisla, jeste jednou se moc omlouvám :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.25 19:06

@Grety mam 5dni před MS, dostala jsem od holek bídu za to že testuji před menstruací. Byla jsem u doktora dneska, a jsem těhotná 3 týdny od poslední menstruace :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18626
7.8.25 07:47

Jo, bídu dají ty co taky testovaly, ale teď jsou strašně chytré a nad věci :lol: ale tak to ais nebyla menstruace ne? Pokud by jsi mela 3 týdny zpět ms tak ted by teprve docházelo k uhnizdovani a doktor by nic nevidel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16232
7.8.25 07:52
@hospodki píše: Více

Ale ona nás i v jiné diskuzi přesvedčuje, že jsme blázni a ona letadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18626
7.8.25 07:55
@Dahlia0409 píše: Více

Tak kdo netestoval před ms ze :lol: to mi přijde vždycky úsměvné se nad tím pohoršovat. Ale byt 3 týdny tehotna s potvrzením od doktora, když v 6tt vidí sotva prázdnou černou bublinu a běžně se zve 8-9tt je zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16232
7.8.25 07:58

Jelikož se ma testovat až termínu MS, tak jsem fakt nikdy nedělala test dřív, nebrala bych to jako objektivní, natož o tyden dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16232
7.8.25 07:59

Já tam psala, že jsem sla k dr někdy po 5 týdnech od poslední MS a stejne me pozval za 2 týdny, ze teoreticky tam něco je, ale potvrdit rozhodně nic nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí