Clexane

Anonymní
24.5.10 16:00

Clexane

chci se zeptat kolik doplácíte na injekce Clexane-miniheparín, na kolik vás to mesíčně výjde

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
24.5.10 16:40

Ahoj nevím kolik se přesně doplácí … poslední dobou nemám info - nejsem v práci, ale zásada je taková - pokud máš ve svém okolí ústavní lékárnu - myslím tím lékárnu při větší Fakultní nemocnici tam je doplatek vždycyk nejmenší - ať jde o jakýkoliv lék…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.5.10 17:18
Navli píše:
Ahoj nevím kolik se přesně doplácí … poslední dobou nemám info - nejsem v práci, ale zásada je taková - pokud máš ve svém okolí ústavní lékárnu - myslím tím lékárnu při větší Fakultní nemocnici tam je doplatek vždycyk nejmenší - ať jde o jakýkoliv lék…

souhlasím - já ho kupovala v lékárně Motole (jezdila jsem na hematologii na Homolku) a vyšel tam nejlevněji v porovnání s jinýma lékárnama (navíc ho vždycky měli, v jiných bych musela objednat a čekat 1-2dny)

konkrétní částku už si ale nepamatuju, jo a byly dvě velikosti balení, takže ta cena se pak taky liší samozřejmě i dle toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
24.5.10 17:50

Clexane jsem kupovala. Recept na myslím 5 krabiček po 2. A celkem jsem doplácela 50 Kč.
JAk píší holky, raději si dojdi do lékárny v nemocnici. Jinde možná ani nebudou mít, jen na objednání ( lítala jsem jak blázen, když nemocniční lékárna měla zavřeno, nakonec jsem jela do Dejvic, do nonstop lékárny, ale raději jsem si tam zavolala… jestli to tam mají )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smisek
24.5.10 20:03

Já jsem nedoplácela ani korunu, jsem z Opavy. Potom že v Praze je blaze… :think:

• Citovat
  • Upravit
20656
24.5.10 21:46
Smisek píše:
Já jsem nedoplácela ani korunu, jsem z Opavy. Potom že v Praze je blaze… :think:

omyl - v Praze je draze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
24.5.10 22:33

já doplácela jen za recept,ale myslím že když už jsem s tím zrovna končila tak se začalo doplácet,ale nevím kolik.A jak se píše tak je lepší jít do lékárny v nemocnici.Já si to vyzvedávala v Podolí v porodnici.Když jsem to scháněla jinde nikde neměli,jen na objednávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.5.10 22:47

V Praze v nemocniční lékárně na Karlově náměstí jsem před pár týdny platila jen za recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hozy
1.6.10 19:20

Já si píchala clexane asi tři měsíce v těhotenství,teda,nepíchala jsem si ho sama, ale dcera nebo partner,byl to docela zážitek,trombofilie v těhoteství, a nedoplácela jsem taky nic,ale nemaj ho všude,sehnali jsme ho v JC.Teď si občas vezmu acylpyrin,abych naředila krev :lol:

• Citovat
  • Upravit
75
29.4.19 22:10

No tak myslím, že já jsem rekordman. Dnes jsem za Clexane zaplatila 750 Kč… dvě balení mi před tím v CAR napsali na předpis, toto bylo také na předpis, ale už za plnou cenu a v dr. Max mají koukám rekordní ceny… takže tam nechoďte. Jinak jaké jsou vaše zkušenosti? Proč mi to v procesu umělého oplodnění prvních 14 dní psali tak, že byl doplatek minimální a teď najednou to hradím celé sama? (upozorňuji, mám indikaci, kvůli které nemůžu brát aspirin na ředění krve, takže musím injekce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.4.19 22:25

Já ho brala v loni celé těhotenství a hematologa mi napsala vždy 3bkrabice a doplatek byl kolem 50 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 09:18

@kytickaj Ja beru Clexane jen v Dr.Max a od ivf jsem si pro nej byla snad 3× po dvou krabicich a nezaplatila jsem za ne ani korunu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.4.19 10:51
@NeferetNefertari píše:
@kytickaj Ja beru Clexane jen v Dr.Max a od ivf jsem si pro nej byla snad 3× po dvou krabicich a nezaplatila jsem za ne ani korunu. :nevim:

Jenže předpokládám rozdíl je v tom, že tobě asi bude hradit umělé oplodnění pojištění. Mně ne, jsem už přes věkovou hranici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 10:58

@kytickaj Ja uz mam mesic po nem a jen cekam az me vezmou na hematologii kvuli krevni mutaci. Ale tezko rict jak to rozdeluji. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.4.19 16:01

Jinak zajímavá zkušenost… dnes jsem si byla vyzvednout Clexane na Karláku v nemocniční lékárně a také po mně chtěli 750 Kč… nechápu… proč dva balíčky mi v CARU napsali bez úhrady a třetí už naplno s úhradou, když jsem se tam ptala, tak mi řekli, že na úhradu ze strany pojišťovny nemám nárok. Ale tak proč to u prvních dvou šlo a u třetího ne? Přitom stále trvá stejná situace…mám astma, takže na ředění krve asirin nemůžu…A pro mně bylo tedy největším překvapením, že i v nemocniční lékárně po mně chtěli tolik jak v Dr Max…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí