Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Me staly pres 4tisice bylo to fajn, ale ted uz je nenosim, omrzelo me to
jinak bych je ale doporucila spise majitelkam bohatych, hustych vlasu. V opacnem pripade by sponky mohly jit videt pri kazdem fouknuti vetru, jako to mela treba moje kamaradka, kdy je nebylo schopna zamaskovat ani natupirovanim.
@Anna Ada píše:
sice dotaz není na mě, ale…:)
já za sebe doporučuji investovat. Na těch opravdu levných je poznat, že jde o levný " šmejd" jak podle vzhledu tak i kvality…ps. omlouvám se za případné chyby, ale píši z mobilu za cesty
děkuju moc za radu a asi fakt zainvestuju
http://www.nanicvlasy.cz/…t%C4%9B.html budu si kupovat tydle ale bojím se že se netrefím do odstínu ![]()
@tajemná123 píše:
No mě se to zdá trošku hodně 4 tisíce za vlásky
4 tisíce je ještě docela málo…kvalitní vlasy vydrží roky, možná i celý život a při správné péči pořád jako nové. Je to jak o kvalitě vlasů tak i o kvalitě provedení. U těch dražších je samozřejmostí třeba 20 letá záruka nebo servis či potřeby na uchovávání zdarma.
ps. omlouvám se za případné chyby, ale píši z mobilu za cesty
@tajemná123 píše:
děkuju moc za radu a asi fakt zainvestujuhttp://www.nanicvlasy.cz/…t%C4%9B.html budu si kupovat tydle ale bojím se že se netrefím do odstínu
Hlavně si spočítejte gramáž. Důležité je i to jaké máte vlasy a jestli potřebujete koupit vícero pramenů a nebo jestli bude vhodnější koupit méně a hustších (= dražších). Třeba v případě rovných, nehustých a delších vlasů by to byl problém. Pak je to nejenom hodně vidět, ale je to i směšné. Nechci Vás odrazovat, ale spíše bych počkala a šetřila a koupila kvalitnější a hustší na méně sponek (abyste taky co nejméně vlasy zatěžovala) a podle výsledku pak třeba dokoupila levnější…ono je lákavé ušetřit třeba 5000 ted, ale pak třeba zjistíte že je to strašný a ve výsledku utratíte víc…
ps. omlouvám se za případné chyby, ale píši z mobilu za cesty jako vždy ![]()
Tak já za sebe musím souhlasit se vším, co už bylo napsané. Koupila jsem levnější, ne pravé lidské, kvůli večírku, šla jsem s tím ke kadeřnici, která mě nabarvila dle odstínu koupených vlasů a přidělala tak, aby to nešlo vidět a na jeden večer to bylo super (jen to rychle dělalo „prameny“ a nešlo rozčesat, sundala jsem nad ránem doma sama, bez pomoci, či poškození svých vlasů(jsou to skutečně jen sponečky), pak už jsem si je sama nikdy nebyla schopna nasadit tak, aby to vypadalo opravdu dobře
, takže pak letěly časem do koše. Mám rovné dlouhé, ale ne moc husté, spíš bych řekla řídké, vlasy. Asi hold záleží, na co vlasy potřebujete a jak často chcete nosit, kadeřnice mi říkala, že to vypadá líp, když jsou vlasy postupně setříhané, že to lépe „zapadne“, než když jsou všechny ve stejné délce
… snad jsem trochu pomohla ![]()
Ahoj clip-iny mám už dlouho, byla doba kdy jsem je nosila každý den ale pozor, sice jsou šetrný jak píšou ale po částem používání se znehodnocuje kvalita vlasů, teď si je přípinam jen na plesy a nechávám si nárůst své vlasy. A jak docílit dlouhých vlasů svých? Používej čiste přírodní šampony bez chemie, omezit fenovani za horka, kulmovani a žehlení což vlasy strašně ničí k tomu ti můžou ještě dopomoci Olejicky na konečky a nebo super tablety z dm a uvidíš že za dva roky žádný clip-iny potřebovat nebudeš
![]()
@Denjsa píše:
Ahoj clip-iny mám už dlouho, byla doba kdy jsem je nosila každý den ale pozor, sice jsou šetrný jak píšou ale po částem používání se znehodnocuje kvalita vlasů, teď si je přípinam jen na plesy a nechávám si nárůst své vlasy. A jak docílit dlouhých vlasů svých? Používej čiste přírodní šampony bez chemie, omezit fenovani za horka, kulmovani a žehlení což vlasy strašně ničí k tomu ti můžou ještě dopomoci Olejicky na konečky a nebo super tablety z dm a uvidíš že za dva roky žádný clip-iny potřebovat nebudeš![]()
olejíček na konci vlasů rozhodně nepodpoří vlasový folikul. Jestli je něco dědičné, tak je to kvalita vlasů. Dělám přesně to, co nedoporučuješ, ale vlasy mi rostou jak z vody.
Ty jo, super rady… Držím palce, aby to vyšlo… U mě bohužel ne, takže já používám clip in a jsem spokojená, no…
Kdo vydrží čekat dva roky na vlasy a to kdo ví jestli…já teda ne a nejlepší a nejrychlejší metoda pro mě taky byly vlasy na clip in, takže já bych to za sebe taky doporučila
Tak to je přesný, než čekat, tak si raději koupím ty clipy a mám to hned, navíc to není poznat a je to hrozně praktické, teda aspoň pro mě
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s clip iny od clipinhair? Co jsem se tak dívala, tak mě tenhle obchod zaujal, ale přece jenom budu clip iny kupovat poprvé a jak se tady už píše, je to celkem investice. Určitě bych chtěla koupit pravý lidský vlasy. Budu ráda za doporučení případně i jiných eshopů, kde jste spokojené.
@MončaSvobodka píše: Více
Ahoj, já u clipinhair nakupuju a jsem tam spokojená. Začala jsem si dělat prodlužko na různé speciální akce minulý rok na podzim s clip in pásy a teď na léto jsem vyzkoušela clip in culík a taky super. Myslím, že dneska už jsou ty clip iny asi všude na vysoké úrovni a kvalitní a jak píšeš, pokud koupíš ty z pravých lidských vlasů, tak nemůžeš udělat chybu, je to v podstatě, jak kdybys měla svoje vlasy, můžeš je upravovat (natáčet, žehlit a dokonce i barvit) a vypadá to prostě nejlíp.
Ahoj, mám taky zkušenost s eshopem Clip in Hair a jsem spokojená. Objednávala jsem si tam vlasy na prodloužení a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená, jak rychle dorazily – mají super rychlé doručení, když objednáš do 14:00, dostaneš to už druhý den. Vlasy jsou kvalitní, krásně se s nimi pracuje a i po několika měsících vypadají pořád skvěle. Takže pokud přemýšlíš o prodloužení, můžu tenhle eshop doporučit, navíc mají skvélé poradenství, pokud si nejsi jistá, jaké vlasy vybrat. ![]()