Depilace cukrovou pastou

1366
11.3.11 08:07

depilace cukrovou pastou

ahoj holky, potřebovala bych poradit, máte někdo zkušenost s depilací cukrovou pastou? případně je nějaký recept jak si ji vyrobit doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
11.3.11 09:10

8-o To slyším prvně.. Zkus strejdu Gůgla, ten ví všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
11.3.11 09:11

To je zajímavé, zrovna včera jsem potom taky pátrala, protože jsem viděla slevu na nějakém slevomatu. A našla jsem informace zrovna tady: https://www.emimino.cz/…ilace-30031/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.3.11 09:13

http://www.omlazeni.cz/…23-25-0.html

ale než se vařit s takovou hmotou, tak se radši dál budu trápit strojkem :pankac: Efekt to má stejný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.3.11 09:50

no, byla jsem jednou na brazilské depilaci cukrovou pastou a to bylo teda peklo :D.. Sice jsem pak 3 týdny byla hladká jak miminko, ale ty první dny.. to pálení atd.. hrůza :( Ale možná to bylo spíš tím, že slečna to otírala takovýma tvrdýma recyklovanýma papírovýma utěrkama, au.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.3.11 10:45

ja jsem si pastu koupila, na vyrobu doma bych si netroufla, a jsem s ni docela spokojena, prijde mi, ze je to setrnejsi, nez epilacni strojek, a kdyz se vychyta ten grif, jak s ni zachazet, tak podle me je super (ja ten grif teda jeste uplne nevychytala, takze obcas je to boj :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
11.3.11 10:48
Etcetera78 píše:
ja jsem si pastu koupila, na vyrobu doma bych si netroufla, a jsem s ni docela spokojena, prijde mi, ze je to setrnejsi, nez epilacni strojek, a kdyz se vychyta ten grif, jak s ni zachazet, tak podle me je super (ja ten grif teda jeste uplne nevychytala, takze obcas je to boj :-D)

a můžu vědět jakou a kde jsi koupila? já právě taky používám strojek a ty nohy pak vypadaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.3.11 10:55

ja koupila tuhletu: http://www.aida-aisha.cz/
jsou tam i instrukce a odkazy na videa, jak se to ma pouzivat.
Ale teda musim rict, ze na nohy se mi zatim nedari, tam mam ty chlupy nejak odolny ci co :roll: , anebo jsem prave asi jeste nevychytala ten postup. Pouzivam pastu uspesne na trisla, podpazi a ruce. S tema nohama jsem si rikala, ze si nekdy zajdu do nejakeho salonu a podivam se, jak to dela odbornice a treba mi to taky pak uz pujde.
Jo a te pasty se pouziva docela malo, takze vydrzi dlouho, ja ji mam rok a nejsem snad jeste ani ve tretine ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
11.3.11 11:20

díky za tip. zkusím a uvidím. já ji chci hlavně na ty nohy. podpaží se bojim si trhat, chloupky mihodně zarůstají a někdy to i hnisá-no a podpaží by to bylo moc moc nepříjemné, ale zase řikají, že cukr je přírodní dezinfekce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.3.11 11:28

jj, na te prirodni dezinfekci neco bude, ja od te doby, co tu pastu pouzivam, tak mi jednak chloupky zarustaji mnohem min a jednak mam tu kuzicku takovou v pohode, chvili je to cervene, ale za chvilku je krasna a zadne bolacky jako po strojku :-) Jasne ze treba to podpazi na prvni pokus doooost boli, ale pri dalsich pouzitich uz je to mnohem lepsi, takze ja jsem spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.3.11 10:48

depilace cukrovou pastou

Dobry den,
pro zcela profesionalni pouziti cukrove pasty jsou vhodne produkty EpilaDerm®. Diky ridsi konzistenci cukrove pasty je cela procedura nanaseni i strhavani mene bolestivejsi a zaroven i o 30% rychlejsi. Cukrova pasta EpilaDerm® ma velmi stalou konzistenci – v pruběhu depilace se vlivem kontaktu napr. s potem nerozteka.
Vice se muzete docist na www.epiladerm.cz

Vas Epiladerm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.4.11 14:33

Podpaží se nebojte

Ahoj, depilace podpaží cukrovou pastou se nemusíš bát. Já na ni pravidelně chodím do jednoho salonu v Praze. Ze začátku mě to pěkně bolelo, ale čím víc tam chodím, tím to bolí míň a chloupky jsou i takové „jemnější“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
13.4.11 14:42

Je to super, jak dlouho vydržíš hladka ale pozor zarůstají chloupky stejně jako po holní i když říkají, že ne ale zarůstají. Jinak můžu doporučit a brazilka tak moc nebolí, nebo dá se to vydržet, byla jsem na ní i 3 týdny před porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
16.4.11 10:58

no o brazilce jsem taky uvažovala, ale moooooooooooooooc bojim. má ještě někdo kladné zkušenosti? a nevíte, kde v Mostě by mi ji udělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
12.5.11 22:42

holky pomoooooooc, tak jsem dneska prvně zkoušela tu pastu, no jako technika na poprvé asi dobrý, ale má to jeden podstatný háček, chloupky zůstaly na místě 8-o :zed: . co dělám blbě? nechala jsem je narůst cca na 3mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí