Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj holky, potřebovala bych poradit, máte někdo zkušenost s depilací cukrovou pastou? případně je nějaký recept jak si ji vyrobit doma?
To je zajímavé, zrovna včera jsem potom taky pátrala, protože jsem viděla slevu na nějakém slevomatu. A našla jsem informace zrovna tady: https://www.emimino.cz/…ilace-30031/
http://www.omlazeni.cz/…23-25-0.html
ale než se vařit s takovou hmotou, tak se radši dál budu trápit strojkem
Efekt to má stejný ![]()
no, byla jsem jednou na brazilské depilaci cukrovou pastou a to bylo teda peklo
.. Sice jsem pak 3 týdny byla hladká jak miminko, ale ty první dny.. to pálení atd.. hrůza
Ale možná to bylo spíš tím, že slečna to otírala takovýma tvrdýma recyklovanýma papírovýma utěrkama, au.. ![]()
ja jsem si pastu koupila, na vyrobu doma bych si netroufla, a jsem s ni docela spokojena, prijde mi, ze je to setrnejsi, nez epilacni strojek, a kdyz se vychyta ten grif, jak s ni zachazet, tak podle me je super (ja ten grif teda jeste uplne nevychytala, takze obcas je to boj
)
Etcetera78 píše:
ja jsem si pastu koupila, na vyrobu doma bych si netroufla, a jsem s ni docela spokojena, prijde mi, ze je to setrnejsi, nez epilacni strojek, a kdyz se vychyta ten grif, jak s ni zachazet, tak podle me je super (ja ten grif teda jeste uplne nevychytala, takze obcas je to boj)
a můžu vědět jakou a kde jsi koupila? já právě taky používám strojek a ty nohy pak vypadaj…
ja koupila tuhletu: http://www.aida-aisha.cz/
jsou tam i instrukce a odkazy na videa, jak se to ma pouzivat.
Ale teda musim rict, ze na nohy se mi zatim nedari, tam mam ty chlupy nejak odolny ci co
, anebo jsem prave asi jeste nevychytala ten postup. Pouzivam pastu uspesne na trisla, podpazi a ruce. S tema nohama jsem si rikala, ze si nekdy zajdu do nejakeho salonu a podivam se, jak to dela odbornice a treba mi to taky pak uz pujde.
Jo a te pasty se pouziva docela malo, takze vydrzi dlouho, ja ji mam rok a nejsem snad jeste ani ve tretine ![]()
díky za tip. zkusím a uvidím. já ji chci hlavně na ty nohy. podpaží se bojim si trhat, chloupky mihodně zarůstají a někdy to i hnisá-no a podpaží by to bylo moc moc nepříjemné, ale zase řikají, že cukr je přírodní dezinfekce ![]()
jj, na te prirodni dezinfekci neco bude, ja od te doby, co tu pastu pouzivam, tak mi jednak chloupky zarustaji mnohem min a jednak mam tu kuzicku takovou v pohode, chvili je to cervene, ale za chvilku je krasna a zadne bolacky jako po strojku
Jasne ze treba to podpazi na prvni pokus doooost boli, ale pri dalsich pouzitich uz je to mnohem lepsi, takze ja jsem spokojena ![]()
Dobry den,
pro zcela profesionalni pouziti cukrove pasty jsou vhodne produkty EpilaDerm®. Diky ridsi konzistenci cukrove pasty je cela procedura nanaseni i strhavani mene bolestivejsi a zaroven i o 30% rychlejsi. Cukrova pasta EpilaDerm® ma velmi stalou konzistenci – v pruběhu depilace se vlivem kontaktu napr. s potem nerozteka.
Vice se muzete docist na www.epiladerm.cz
Vas Epiladerm
Ahoj, depilace podpaží cukrovou pastou se nemusíš bát. Já na ni pravidelně chodím do jednoho salonu v Praze. Ze začátku mě to pěkně bolelo, ale čím víc tam chodím, tím to bolí míň a chloupky jsou i takové „jemnější“.
Je to super, jak dlouho vydržíš hladka ale pozor zarůstají chloupky stejně jako po holní i když říkají, že ne ale zarůstají. Jinak můžu doporučit a brazilka tak moc nebolí, nebo dá se to vydržet, byla jsem na ní i 3 týdny před porodem ![]()
no o brazilce jsem taky uvažovala, ale moooooooooooooooc bojim. má ještě někdo kladné zkušenosti? a nevíte, kde v Mostě by mi ji udělali?
holky pomoooooooc, tak jsem dneska prvně zkoušela tu pastu, no jako technika na poprvé asi dobrý, ale má to jeden podstatný háček, chloupky zůstaly na místě
. co dělám blbě? nechala jsem je narůst cca na 3mm