Řídké vlasy a příčesky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
10.4.13 23:07

@lenura Čtu tenhle blog a docela mě zaujal tenhle článek, třeba pomůže ;)

http://www.protivna-blondyna.cz/…clip-in.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
16.1.16 23:00

Já jsem si koupila příčesky z opravdových vlasů (za levno je mají tady clip-vlasy-levne.cz) a vůbec to nikdo nepoznal, že nejsou moje, vypadá to přirozeně a je super si koupit třeba culík před plesem kvůli účesu, je to hned a vypadá to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
6.5.19 17:33

Ahoj holky, mám poměrně krátká vlasy a na ples se ki strašně líbí jeden účes, jenže jsou na něj potřeba dlouhé vlasy. Nevíte kde by se dal koupit dobrý příčesek za dobrý peníze? Nechci ai kupovat lidské vlasy, když to použiju jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
29.4.21 20:27

Ahojky, tak to ti pak doporučím clipy :) Do účesu je to naprosto super. Já to úplně zbožňujuuu :) Sama je používám. Do účesu jsou super ty sety. Třeba na clipn in vlasy.eu mají moc hezkou nabídku.

• Citovat
  • Upravit
90
23.5.21 21:58

Mě nejdřív zaujal culík, ten jsem si pořídila na ples a pak jsem ho začala nosit i ven no a už v tom jedu teda ve velkým a mám pásy, ofinu a tak no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.6.21 21:33

No já mám zatím jenom pásy, ale je fakt, že už taky začínám laškovat s dalšíma věcma, třeba s tou ofinou, četla jsem, že je to super, když to nedorůstá a drží tvar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.7.21 20:30

Tak teď toho je na netu hodně, takže si myslím, že se dají vybrat kvalitní i za rozumnou cenu, taky jsem měla už dávno a pak mě to přešlo, ale teď je mám znovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.26 19:57

Moc ráda bych obnovila toto téma, kde a jaké vlásky koupit, máte někdo nějaké doporučení na kvalitní příčesky a pozitivní zkušenosti? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.26 13:19

@Kaluzi.Petra Já mám moc dobrou zkušenost s Clip Vlasy Levně. Objednávala jsem od nich příčesky z pravých vlasů a byla jsem mile překvapená hlavně kvalitou a tím, jak přirozeně ve vlasech vypadají. Vyhovuje mi, že si je můžu nasadit sama doma podle potřeby a nemusím kvůli tomu řešit žádnou trvalou aplikaci.

Pokud bych vybírala znovu, určitě bych šla zase do pravých REMY vlasů. Je to sice větší investice než syntetika, ale při častějším nošení mi to přijde jako lepší volba. S výběrem odstínu mi navíc pomohli, což jsem ocenila, protože trefit barvu jen podle fotek není vždy jednoduché. Za mě tedy můžu tento e-shop a jejich příčesky určitě doporučit. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.26 15:59

@EmaEmicka39 Já můžu taky doporučit Clipvlasylevne, mám od nich moc dobrou zkušenost. Brala jsem příčesky z pravých vlasů a s kvalitou jsem opravdu spokojená. Ve vlasech vypadají přirozeně a oceňuju hlavně to, že si je můžu sama nasadit doma podle potřeby.

Volila jsem pravé REMY vlasy a za mě se vyplatilo si připlatit oproti syntetice. Navíc mi pomohli s výběrem odstínu, což se hodilo, protože podle fotek není vždy jednoduché trefit správnou barvu. Za mě určitě spokojenost a klidně bych objednala znovu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí