Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Mám velmi řídké vlasy a žádný ze šampónu mi nepomohl, aby zhoustly. Bohužel no. Až jsem konečně objevila clip in příčesky a mohu říci, že už se cítím podstatně lépe. Chtěla bych se zeptat, zda máte některá podobné problémy a jak je řešíte? Na těch stránkách jsem si koupila super příčesek a je v odstínu, že by to nikdo nepoznal… kdo to neví. Ahoj a písněte. Gita ![]()
zkus si pravidelně jednou týdně plácat na vlasy, respektive na kůži bahno z mrtvého moře, dá se koupit v lékárně, nech to tam tak půl hodiny zapařit, dej si na hlavu nějaký pytlík nebo igelitovou tašku, pak umýt šamponem, taky prodávají z výtažkem z mrtvého moře,nebo i normální a uvidíš, je to ale proces tak na půl roku až rok, fungujeto.
No, vlasy ti přece po šampónu nezhoustnou! Počet vlasových cibulek je dán geneticky, takže buď to vyřešíš těmi příčesky nebo transplantací vlastních vlasů. Přípravky maximálně způsobí ozdravení, případně zesílení vlasů, dodají objem, atd…
bahno z mrtvého moře působí právě na vlasové cibulky, kamarádka ho používala po vypadání vlasů, byla nucena dokonce nosit paruku, dnes u je bez paruky a má vlasy svoje.
Osobní zkušenost mám také a mohu jen doporučit.
romype píše:
bahno z mrtvého moře působí právě na vlasové cibulky, kamarádka ho používala po vypadání vlasů, byla nucena dokonce nosit paruku, dnes u je bez paruky a má vlasy svoje.
Jo jo, to nepopírám. Ale tohle způsobí růst vlasů z původních cibulek (což je jistě taky super!). Nové cibulky „nevzniknou“.
Ale jinak díky za tip, stálo by za to jej vyzkoušet!
KPKristy píše:romype píše:Jo jo, to nepopírám. Ale tohle způsobí růst vlasů z původních cibulek (což je jistě taky super!). Nové cibulky „nevzniknou“.
Ale jinak díky za tip, stálo by za to jej vyzkoušet!
to je jasným, máš pravdu nové se nevytvoří, ale je otázka proč má tazatelka řídké vlasy, jestli je má od narození, nebo třeba vlivem stresu, nebo hormonální antikoncepci, nebo po dětech, pak by jí to třeba mohlo pomoci.
ježíš značku nevím, ale prodávají ho v lékárně, ale když napíšeš bahno z mrtvého moře, dá se sehnat i z internetu a levněji, prodává se i u Avonu, s tím ale zkušenost nemám, jen s maskou na obličej a nebyla špatná.
jo a bacha, jestli jsi blondýna, řádně to bahno se musí vymýt, já jsem, a zezelenaly mi lehce vlasy,takový divný odstín, na tmavých to vidět není.
romype píše:
jo a bacha, jestli jsi blondýna, řádně to bahno se musí vymýt, já jsem, a zezelenaly mi lehce vlasy,takový divný odstín, na tmavých to vidět není.
To nejsem, tak nezezelenám ![]()
Anonymní píše:Popinka61 píše:že by skrytá reklama
Ahoj Gituš taky mám stejný problém. Určitě zkus tablety biosil plus mě moc pomohly. A různé domací masky na vlasy na netu jich je plno. také bez clip in vlasů nedám ani ránu![]()
mám je odsuď a super.
![]()
![]()
![]()
Anonyme nevím co znamená pro tebe pojem skrýtá reklama,ale když někoho doporučíš, že jsi s ním spokojen tak je to asi vždy svým způsobem pro ten obchod reklama a určitě né skrytá
![]()
Jinak Gituš zkus ještě masku med a citron - dnes jsem jí zkoušela a super!
2lž. medu rozehřej v kastrůlku a do toho štávu z pul citronu a teplé si to dej na hodku na vlasy. Vlasy byly po tom užasné i když jsem byla ulepená ![]()
S dovolením obnovuji diskuzi
Přemýšlím totiž nad příčesem - takový ten culíček
http://tr.aukro.cz/…1980119.html
ale chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti jak to drží na vlasech a jestli to není moc umělý.Chtěla bych si to vzít na ples.
Díky
KPKristy píše:romype píše:To nejsem, tak nezezelenám
Tak bych se rada zeptala,jak to dopadlo? Jestli si bahno sehnala a pouzivala? A jake to bahno ti konkretne pomohlo? Diky.
Ahoj, taky mám ten problém s řídkými vlasy. Bahno určitě vyzkouším, ale poraďte mi i ty příčesky. Dík mějte se ![]()