Clona nebo slunečník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5732
23.4.09 20:12

Clona nebo slunečník

Ahoj,prosím Vás o radu.Chtěla by jsem pořídit na golfky nějaké stínítko,ale nemůžu se rozhodnout jestli sluneční clonu nebo slunečník..Jaké s tím máte zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
23.4.09 20:19

Já měla na hlubokým slunečník a strašně mi lezlo na nervy, že jsem ho musela pořád štelovat a co teprve, když zafoukal vítr :evil:
Teď mám clonu a ta je teda perfektní. Malýmu tam nesvítí a já s ní nemusím hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
23.4.09 20:21

jsem taky pro clonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.4.09 20:23

Ja mela na hlubokym taky clonu s UVfiltrem,takovou sit,male ale potom vadilo ze nevidi-na sportaku,takze stridacka se slunecnikem.Oboji jsem vyuzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
23.4.09 20:23

Slunecnik je uplne nanic…bohuzel jsme si ho taky koupili.. a ted kupujeme clonu…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.4.09 20:33

Mám dva kočáry, na jednom slunečník, na druhém clonu. Při první dceři jsem používala jen slunečník a bylo to docela fajn, ta druhá je malá montérka, takže clonu (dle mého proti slunci lepší) sundává, slunečník jsem zatím nezkoušela … u nás to jistí klobouček se širší krempou:)))

Nicméně nezavrhovala bych jedno ani druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
23.4.09 20:38

Jo to je pravda s tou slonou-uz jsem zapomela-mala ji porad sundavala..a slunecnik se nam pro zmenu rozbil :twisted: ,ale mala uz si nechava bryle a kloboucek a krem k tomu a bude to snad OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.4.09 20:52

No tak já jsem pro clonu. Nelíbí se mi na kočárku, ale po zkušenostech se slunečníkem si ji brzy pořídím. Musim ho stale polohovat, přivazovat snurkou (viklá se mi), upevnovat atd… Tak at dobře vybereš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
23.4.09 21:03

Díky moc jste mi pomohli.Koupím si tu clonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.4.09 09:03

Ahoj,

já mám zatím slunečník (clonu jsem si chtěla kupovat, ale asi z toho sejde…). Je fakt, že na koribčce jsem musela slunečník dost často polohovat, ale teďka na sporťáku ho mám v jedné poloze-podobně jako sluneční clonu-defacto prodloužení stříšky kočárku a spokojenost, malý mi to naštěsí nemontuje a když zajde sluníčko stáhnu slunečník vedle kočárku :wink: :wink: :wink:

Ale kdybych si mohla vybrat znovu, šla bych rovnou do sluneční clony 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
24.4.09 10:55

Tak já mám nějakej obyčejnej slunečník za 350 Kč z Pompa a nevyklá se a drží, pochopitelně sem tam upravím podle sluníčka, ale jsem spokojená, tak mi nehaňte slunečníky, jo!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jsem pro slunečník!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
24.4.09 11:21

jsem pro clonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.4.09 11:41

Jo a moje kámoška to třeba vůbec neřeší a holce pere sluníčko přímo do očí a to by mě šlak trefil :evil: A nedávno jsem viděla úplně malinký miminko, boudičku staženou a svítilo na něj, některý lidi jsou úplně debilní :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
24.4.09 19:44

Ahoj, clonu máme od minulého týdne, do té doby jsme používaly slunečník. Oboje má svoje pro i proti. Slunečník máme taky kinklací, musí se štelovat a při větru i držet :roll: , ale nebrání výhledu, takže lze použít po celou dobu jízdy. Zato clonu nasazuju až dcera usne, protože jinak za ni tahá a navíc jí z ní elektrizují vlasy. Takže můj názor je - pro malá miminka clonu a pro větší děti slunečník (ale nekinklací :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.4.09 21:32

Já se rozhodla pro clonu (stále 260kč). Máme X-landera a malému je 11 měsíců. Se slunečníkem zkušenost nemám. Ale moje rozhodování bylo takové, že

• slunečník budu muset upravovat podle sluníčka. Chodím i bruslit a to prostě na okruhu není možné.
  • se slunečníkem si bude hrát
    Clona sice nezakreje vše, ale většinu ano, dá se stáhnout opravdu hluboko nad dítě. Vadí mi, že je širší jak kočár - v krámě jsem zachytla v uličce s oblečením :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí