Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,prosím Vás o radu.Chtěla by jsem pořídit na golfky nějaké stínítko,ale nemůžu se rozhodnout jestli sluneční clonu nebo slunečník..Jaké s tím máte zkušenosti vy?
Já měla na hlubokým slunečník a strašně mi lezlo na nervy, že jsem ho musela pořád štelovat a co teprve, když zafoukal vítr ![]()
Teď mám clonu a ta je teda perfektní. Malýmu tam nesvítí a já s ní nemusím hýbat.
Ja mela na hlubokym taky clonu s UVfiltrem,takovou sit,male ale potom vadilo ze nevidi-na sportaku,takze stridacka se slunecnikem.Oboji jsem vyuzila.
Slunecnik je uplne nanic…bohuzel jsme si ho taky koupili.. a ted kupujeme clonu…;)
Mám dva kočáry, na jednom slunečník, na druhém clonu. Při první dceři jsem používala jen slunečník a bylo to docela fajn, ta druhá je malá montérka, takže clonu (dle mého proti slunci lepší) sundává, slunečník jsem zatím nezkoušela … u nás to jistí klobouček se širší krempou:)))
Nicméně nezavrhovala bych jedno ani druhé…
Jo to je pravda s tou slonou-uz jsem zapomela-mala ji porad sundavala..a slunecnik se nam pro zmenu rozbil
,ale mala uz si nechava bryle a kloboucek a krem k tomu a bude to snad OK.
No tak já jsem pro clonu. Nelíbí se mi na kočárku, ale po zkušenostech se slunečníkem si ji brzy pořídím. Musim ho stale polohovat, přivazovat snurkou (viklá se mi), upevnovat atd… Tak at dobře vybereš ![]()
Ahoj,
já mám zatím slunečník (clonu jsem si chtěla kupovat, ale asi z toho sejde…). Je fakt, že na koribčce jsem musela slunečník dost často polohovat, ale teďka na sporťáku ho mám v jedné poloze-podobně jako sluneční clonu-defacto prodloužení stříšky kočárku a spokojenost, malý mi to naštěsí nemontuje a když zajde sluníčko stáhnu slunečník vedle kočárku
![]()
Ale kdybych si mohla vybrat znovu, šla bych rovnou do sluneční clony
![]()
Tak já mám nějakej obyčejnej slunečník za 350 Kč z Pompa a nevyklá se a drží, pochopitelně sem tam upravím podle sluníčka, ale jsem spokojená, tak mi nehaňte slunečníky, jo!!!!!
![]()
Jsem pro slunečník!
Jo a moje kámoška to třeba vůbec neřeší a holce pere sluníčko přímo do očí a to by mě šlak trefil
A nedávno jsem viděla úplně malinký miminko, boudičku staženou a svítilo na něj, některý lidi jsou úplně debilní ![]()
Ahoj, clonu máme od minulého týdne, do té doby jsme používaly slunečník. Oboje má svoje pro i proti. Slunečník máme taky kinklací, musí se štelovat a při větru i držet
, ale nebrání výhledu, takže lze použít po celou dobu jízdy. Zato clonu nasazuju až dcera usne, protože jinak za ni tahá a navíc jí z ní elektrizují vlasy. Takže můj názor je - pro malá miminka clonu a pro větší děti slunečník (ale nekinklací
)
Já se rozhodla pro clonu (stále 260kč). Máme X-landera a malému je 11 měsíců. Se slunečníkem zkušenost nemám. Ale moje rozhodování bylo takové, že