Jak vyčistit kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2977
17.4.09 12:13

Jak vyčistit kočárek?

Ahoj lidičky, mám prosbičku, poradíte mi jak vyčistit ty části potahu na kočárku, které jsou nesnímatelné?
Budu Vám zauzlována :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2649
17.4.09 12:21

Kartáček, voda, mýdlo?

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.4.09 14:23

Narychlo a na sucho pěnový čistič na čalounění do auta.
Na čisto voda, mýdlo, drhnout, polévat vodou a sušit na slunci za větru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
17.4.09 14:27

nu mýdlo jsem si taky říkala, ale nějak si nedokážu představit, že se to pořádně vymyje, aby tam mýdlo nezůstalo a nebyly fleky.
Nevím jak to polívat, to bych musela mýt venku, před barákem na chodníku…to by na mě asi všichni koukali jak na cvoka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.4.09 14:50

Náš kočárek (trojkombinace) nemá nesnímatelné části, takže do pračky…
On teda golfáč se tvářil, že ten potah nejde sundat, ale šroubovák doma máme, (rozšroubovala jsem i boudičku, jen je potřeba si zapamatovat, nebo zapsat jak to patří z5) takže nebyl problém a kočárek byl pak jako nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.4.09 14:55

Ahojky, já svůj nepratelný, černý Casualplay čistila mokrou utěrkou z mikrovlakna (švédská utěrka), není potřeba žádná chemie, ani chloupky nepouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
17.4.09 15:00

Nu ono to právě ten jeden kus jde sundat jen z části a pak je to na několika místech přišroubované a já nemám odvahu to odšroubovat, že si to nezamapatuju :lol: :oops:
Tak nejprve vyzkouším tu švédskou utěrku bude asi šetrnější než kartáček a pokud nepůjde, tak se chopím šroubováku a nakreslím sí plánek pro zpětnou instalaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
17.4.09 19:51

Tak jsem skončila u šroubováku, je to komplet vyprané a už skoro suché, plánek jsem si nekreslila bo jsem líná a tak doufám, že to pak dám dokupy bezproblémů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.4.09 21:13

No tak vidíš, tak zítra písni jak si to dala do kopy. Jsme to ale ženský šikovný co :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.4.09 21:18

Já jsem nedávno polila stříšku kafem a vyčistila jsem to téměř okamžitě vlhkými ubrousky v kombinaci s papírovými kapesníčky. To používám skoro na všechno - vlhké ubrousku z toho nejhoršího a pak to „suším“ papírovým kapesníkem (nasávám to vlhké, aby nezůstaly fleky). Takhle čistím i čalouněnou sedačku v obýváku - třeba od jogurtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
17.4.09 23:05

vlhké ubrousky =spása každé matky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.4.09 12:46

HURAAAAA HOTOVO!!!
Vše na svém místě jak má být 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.4.09 16:38

Výborně a dle věku dítka a nadcházející sezóny, můžeš po prázdninách nanovo… :wink: Teda pokud to nebyl hlubokej, kterej schováváte pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.4.09 22:45

Jo to jsem si taky říkala. Je to sporťák a bude ho používat jen dočasu, než bude další mimi, protože dva kočáry určitě nebudu vozit :lol:
Ale už vím jak na to, tak to nebude problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.5.09 22:01

já čistím, gelem Ariel a horkou vodou, vydrhnu kartáčem a fleky nikdy nezůstaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...