Clostilbegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
11.5.18 19:05

:potlesk: :palec: Take gratuluji. Take mám s clostilbegytem dobre zkušenosti. Nam se zadarilo druhy měsíc užívání. :hug: Ted jsem ve 13tt a stále se modlim at je vše v pořádku. :hug: :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
25.6.18 12:56

ahojte holky, snažíme se o miminko skoro rok, dva cykly jsem byla na utz jestli mi dorůstají folikuly a vždy se to zastaví cca na 11mm :( takže jsem vyfasovala clostilbegyt. měla jste některá stejný problém jako já a clostil vám pomohl? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.6.18 14:11

Holky, je pravda že clostilbegyt stimuluje ještě další cykly po vysazení?Mám za sebou dva cykly s ním a bohužel se nezadarilo..přemýšlím jestli mám ještě počkat nebo naklusat znovu k mudr.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
25.6.18 15:06

@Oplatečka o tom teda nevím, ale hodně holek psalo, že otěhotněly po vysazení clostilu. A chodíš k mudr na utz jestli rostou folikuly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.6.18 19:26
@Janičcka92 píše:
@Oplatečka o tom teda nevím, ale hodně holek psalo, že otěhotněly po vysazení clostilu. A chodíš k mudr na utz jestli rostou folikuly?

Ne, dělám si jen ovu testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
25.6.18 20:00

@Oplatečka
Ty beres clostilbegyt a doktor te nesleduje jak rostou folikuly? :roll: A dávkování ti dal jak? Ja ho brala a byla jsem sledovaná a podle toho se i upravovaly dávky aby zabral jak ma… Jinak to beres v podstatě k ničemu na každého zabírá jinak ja brala 5-9dc a 2 prášky ráno a večer a známa zase 3-7dc jeden denně… Muzou se brát az 3 denně podle toho jak na to žena reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
25.6.18 20:01

@Janičcka92
Pomohl jsem v 19tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.6.18 20:10
@AnnaU píše:
@Oplatečka
Ty beres clostilbegyt a doktor te nesleduje jak rostou folikuly? :roll: A dávkování ti dal jak? Ja ho brala a byla jsem sledovaná a podle toho se i upravovaly dávky aby zabral jak ma… Jinak to beres v podstatě k ničemu na každého zabírá jinak ja brala 5-9dc a 2 prášky ráno a večer a známa zase 3-7dc jeden denně… Muzou se brát az 3 denně podle toho jak na to žena reaguje.

Brala jsem 3-7DC 2×1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
25.6.18 20:26

@Oplatečka
A co dělaly folikuly? Ja mám PCO a po clostilbegyt me jeden folikul dozral a doktor me sledoval a rikal co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.6.18 22:04
@AnnaU píše:
@Oplatečka
A co dělaly folikuly? Ja mám PCO a po clostilbegyt me jeden folikul dozral a doktor me sledoval a rikal co a jak…

Co dělali nevím, nikdo je nesledoval..jedno dítě už mám tak se asi u mě zásadní problém nepředpokládá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
25.6.18 22:56

@Oplatečka
To je divny. Je úplně jedno jestli uz jedno dítě mas ale doktor by te mel kontrolovat hlavně kdyz ti on sám napsal clostilbegyt. Kontroluje se to nejen jak na to reagujes a jak rostou folikuly ale taky jestli ti nerostou cysty které muzou byt o nebezpečné. Tohle mi prijde od doktora jako nezodpovednost. Ja clostilbegyt brala 2 cykly a u druhého se zadarilo a doktor me sledoval v období ovulace 2 návštěvy jak to vypadá a kdy bude ovulace… Pak jeste doporučuji kontroyhel, heřmánek a Gynex. A 5 dni v období ovulace grep. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.6.18 06:18

@AnnaU super to jsem moc ráda a gratuluji k těhotenství :kytka: snad už se i nám těď zadaří :mrgreen: já ho mám brát 3-7DC 2× denně a taky mám pak přijít na utz jak na to reaguji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
26.6.18 08:05

@Janičcka92
Díky. :kytka: To je dobre doktor te při tom musi sledovat. :) Ty prášky jsou pekne sra***. Někdo na ne nereaguje vůbec někdo zase přehnaně… Navic je nebezpečí cyst. Ja na to reagovala hodne tvořily se mi hodne folikuly ale malinke ale jedem díky praškům vyrostl dobre. :) Ale pak se mi vytvořily taky ty cysty ale uz je to dobre musi se to sledovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.6.18 08:23

@AnnaU jo četla jsem si o tom, že je to pěkná dávka hormonů :? ale bohužel bez nich by to u mě asi nešlo když nemám ovulaci. Možná se mi nenastartovala po dlouhém braní HA což už jsem taky četla, že je to možná příčina. Tak uvidíme jsem zvědavá jak malé děcko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
26.6.18 10:31
@AnnaU píše:
@Oplatečka
To je divny. Je úplně jedno jestli uz jedno dítě mas ale doktor by te mel kontrolovat hlavně kdyz ti on sám napsal clostilbegyt. Kontroluje se to nejen jak na to reagujes a jak rostou folikuly ale taky jestli ti nerostou cysty které muzou byt o nebezpečné. Tohle mi prijde od doktora jako nezodpovednost. Ja clostilbegyt brala 2 cykly a u druhého se zadarilo a doktor me sledoval v období ovulace 2 návštěvy jak to vypadá a kdy bude ovulace… Pak jeste doporučuji kontroyhel, heřmánek a Gynex. A 5 dni v období ovulace grep. :)
no uvidíme, co mi na to příště řekne..asi půjdu až po prázdninách, když to nevyšlo tak jsme si tedy zaplatili na srpen dovolenou tak to teď nebudu hrotit dalsima hormonama..gynex mi totálně rozhodil cyklus, krvacela jsem i mimo cyklus, brala jsem ho správně v nízké dávce..piju 100procent grepovy džus s vodou ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí