Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky 5dc do 9c jsem brala clostilbelgyt v patek jsem byla na gynde zkontrolovat folikuly a doktor mi rekl ze vajicko bude plodny o vikendu tak rekl at se snazime vse jsme udelali podle neho co rekl a dnes jsem se probudila se strasny mi bolesti v podbrisku jak kdybych mela do MS ale ta ma prijit doufam ze ne pristi tyden 8.9.2019 poradite mi co to muze byt
Já ho brala před prvním otěhotněním a teď opět co se snažíme o druhé mimčo. A vedlejší učinky má hrozné.
Já osobně měla návaly horka, přibírám po něj jako blázen, oteklé nohy a bolesti břicha. ![]()
Je to hnusné svinstvo ![]()
@mimi2017 já doufám že nám to na poprvé vyjde já taky já v úterý měla strašně bolesti že když jsem si sedla tak to bolela hnula tak to bolelo i když jsem ležela nebo vstávala ale asi to byla ovulace tak uvidíme strašně se bojím že to zas nevyjde a bude zase manžel zklamaný a já také
![]()
Ja brala CB 3 mesice a nic…
Po vysazeni nam to klaplo na poprve…
CB je hrozne silny driak a hlavne me strasne moc vedlejsich ucinku… ![]()
Ahooj, nezbyl někomu clostilbegyt po léčbě? Potřebovala bych dokoupit ![]()
Ahoj holky, nevíte, zda existuje něco podobného clostíku, ale bez předpisu? Nyní zkouším gynex, až ho doberu druhou lahvičku, říkala sem si, že bych zkusila Femikard že je levnější, potřebuju podpořit ovulaci av vaječníky, všem děkuju za zkušennosti. Lucka
Ahoj holky, prosím, nemáte doma některá přebytky clostilbegytu? 🙏 Platím zlatem
@annkor píše: Více
Jebe ti? A to bez pardonu. Tohle se bez lékaře užívat nesmí, navíc je prodej trestný.