Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, měla bych na váz dotaz.
Před dvěma rokama jsme přišli o miminko
a od té doby se nám nedaří. Podstoupili jsme různá vyšetření, vše v pořádku, tak nám doporučili IUI. Dr. mi napsala Clostylbegyt- v letáku ale píšou, že v prvním cyklu se má brát jeden prášek (50mg) denně, ale mám prý brát rovnou 2. Jaké jsou vaše zkušenosti ? Bojím se, aby mne nepřestimulovali a nemuselo se to tudíž odkládat ![]()
A když mi připíšete jaká je vaše úspěšnost s IUI, budu vám moc vděčná http://smajlici-1.ic.cz/…flora010.gif
Ahoj Leni
pokud ti to gyn tak napsal, tak bych to tak brala.......mozna jsi mela anovul. cykly a proto tohle davkovani
Ja kdyz jsem otehotnela s maly tak jsem brala 50mg denne, ale IUI sme nepodstoupili......
Katka
Mně též předepsal dr. 2× denně po dobu 5ti dnů, 5-9 DC
sisina
Kačko - já bych s ovulací mít problémy neměla
No, snad se nepřestimuluju…
Sisi - přesně tak ho mám brát taky. A jak to dopadlo Tobě ? Nebo Tě to teprve čeká ???
Mozna doktor sazi, ze se foliku udela vic......
na jistotu…pak taky nemusi vsechny prasknout, zejo
ja mela i pres 50mg denne 4 folikuly.....3 praskli jeden se oplodnil, a byli tam dva plod. obaly, ale jen jeden se dovivijel na Jenika
K
No já právě někde na netu četla, že jednu holku přestimulovali a udělalo se jí opravdu hodně foliklů, že kvůli velké pravděpodobnosti vícečetného těhotenství jí ten cyklus IUI vůbec neudělali ![]()
Leni a jdes na UZV? jak rostou?
Ja bych se toho davkovani moc nebala......urcite doktor vi,c oi dela
K
Kačko, ještě čekáme na výsledky imunobiologie (mělo by být vše OK, spíš jen pro klid dušičky), takže se nám to o měsíc posune. Ale ty prášky mám brát 5-9 den a na UTZ jdu až 10-11 den cyklu ![]()
No a dr. mi na to řekla, že jestli chci, tak si můžu brát jen tu poloviční dávku. Prý v případě, kdyby se jich utvořilo moc, tak by se to o měsíc posunulo
Teda cpát se jen tak hormonama se mi nechce
Tak fakt nevím… ![]()
Tak pokud nemas problemy s OVu dala v´bych si jenom polovicni davku......pak dalsi cyklus se muze zvysit......
radsi tohle,nez Hyperstimulak........ted to ma jedna holcina z profisnazilek, jmenuje se Lionness
K
Já se jim tam snad tenhle cyklus vecpu, aby jukla, co se ve mně děje bez těch hormonů ![]()
Snažila jsem se tam něco najít, ale nějak se mi nedaří. Co je to ten Hyperstimulak ? Asi hodně stimuluje a bude mít nějaký vedlejší účinky, ne ?
je to neprijemne.....
nenapisu ti to presne.....ale holky mivaji vysoky TK, naberou moc na vaze klidne i 10kg, maji vodu v brise na plicich, bolesti hlavy......
K
Ježiši
No to snad nebudeme potřebovat a doufám, že to Lionness alespoň pomohlo
![]()
Lenii,
terpve mě to čeká, zatím jsem brala utrogestan, aby se upravila délka cyklu, teď čekám, zda to dopadlo a MS dorazí konečně sama. Pokud ano, tak mám brát Clost. Podle grafu BT dr. usoudil, že pravděpodobně neprobíhá ovu (nezvyšuje se teplota v druhé fázi cyklu).
sisina
ka-tka píše:
Myslim, ze caka dvojcatka, ale je porad v nemocniciK
No tak to je super, tak ať vše pokračuje tak jak má http://smajlici-1.ic.cz/…/deti048.gif ![]()