IUI- Clostylbegyt- dávkování

221
18.5.06 09:26

IUI- Clostylbegyt- dávkování

Ahoj holky, měla bych na váz dotaz.
Před dvěma rokama jsme přišli o miminko :cry: a od té doby se nám nedaří. Podstoupili jsme různá vyšetření, vše v pořádku, tak nám doporučili IUI. Dr. mi napsala Clostylbegyt- v letáku ale píšou, že v prvním cyklu se má brát jeden prášek (50mg) denně, ale mám prý brát rovnou 2. Jaké jsou vaše zkušenosti ? Bojím se, aby mne nepřestimulovali a nemuselo se to tudíž odkládat :(
A když mi připíšete jaká je vaše úspěšnost s IUI, budu vám moc vděčná http://smajlici-1.ic.cz/…flora010.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
18.5.06 09:30

Ahoj Leni

pokud ti to gyn tak napsal, tak bych to tak brala.......mozna jsi mela anovul. cykly a proto tohle davkovani

Ja kdyz jsem otehotnela s maly tak jsem brala 50mg denne, ale IUI sme nepodstoupili......

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.5.06 09:35

Mně též předepsal dr. 2× denně po dobu 5ti dnů, 5-9 DC

sisina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 10:01

Kačko - já bych s ovulací mít problémy neměla :( No, snad se nepřestimuluju…
Sisi - přesně tak ho mám brát taky. A jak to dopadlo Tobě ? Nebo Tě to teprve čeká ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.5.06 10:38

Mozna doktor sazi, ze se foliku udela vic......
na jistotu…pak taky nemusi vsechny prasknout, zejo

ja mela i pres 50mg denne 4 folikuly.....3 praskli jeden se oplodnil, a byli tam dva plod. obaly, ale jen jeden se dovivijel na Jenika

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 10:52

No já právě někde na netu četla, že jednu holku přestimulovali a udělalo se jí opravdu hodně foliklů, že kvůli velké pravděpodobnosti vícečetného těhotenství jí ten cyklus IUI vůbec neudělali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.5.06 10:55

Leni a jdes na UZV? jak rostou?

Ja bych se toho davkovani moc nebala......urcite doktor vi,c oi dela

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 11:02

Kačko, ještě čekáme na výsledky imunobiologie (mělo by být vše OK, spíš jen pro klid dušičky), takže se nám to o měsíc posune. Ale ty prášky mám brát 5-9 den a na UTZ jdu až 10-11 den cyklu :roll:
No a dr. mi na to řekla, že jestli chci, tak si můžu brát jen tu poloviční dávku. Prý v případě, kdyby se jich utvořilo moc, tak by se to o měsíc posunulo :evil: Teda cpát se jen tak hormonama se mi nechce :? Tak fakt nevím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.5.06 11:11

Tak pokud nemas problemy s OVu dala v´bych si jenom polovicni davku......pak dalsi cyklus se muze zvysit......

radsi tohle,nez Hyperstimulak........ted to ma jedna holcina z profisnazilek, jmenuje se Lionness

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 11:27

Já se jim tam snad tenhle cyklus vecpu, aby jukla, co se ve mně děje bez těch hormonů :D
Snažila jsem se tam něco najít, ale nějak se mi nedaří. Co je to ten Hyperstimulak ? Asi hodně stimuluje a bude mít nějaký vedlejší účinky, ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.5.06 11:30

je to neprijemne.....

nenapisu ti to presne.....ale holky mivaji vysoky TK, naberou moc na vaze klidne i 10kg, maji vodu v brise na plicich, bolesti hlavy......

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 11:42

Ježiši :? No to snad nebudeme potřebovat a doufám, že to Lionness alespoň pomohlo :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.5.06 11:46

Myslim, ze caka dvojcatka, ale je porad v nemocnici

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.5.06 11:49

Lenii,

terpve mě to čeká, zatím jsem brala utrogestan, aby se upravila délka cyklu, teď čekám, zda to dopadlo a MS dorazí konečně sama. Pokud ano, tak mám brát Clost. Podle grafu BT dr. usoudil, že pravděpodobně neprobíhá ovu (nezvyšuje se teplota v druhé fázi cyklu).

sisina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 12:29
ka-tka píše:
Myslim, ze caka dvojcatka, ale je porad v nemocniciK

No tak to je super, tak ať vše pokračuje tak jak má http://smajlici-1.ic.cz/…/deti048.gif :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí