IUI- Clostylbegyt- dávkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
18.5.06 12:31
sisina píše:
Lenii,

terpve mě to čeká, zatím jsem brala utrogestan, aby se upravila délka cyklu, teď čekám, zda to dopadlo a MS dorazí konečně sama. Pokud ano, tak mám brát Clost. Podle grafu BT dr. usoudil, že pravděpodobně neprobíhá ovu (nezvyšuje se teplota v druhé fázi cyklu).

sisina

Aha, tak to mačkám palečky, aby to vyšlo co nejdřív http://smajlici-1.ic.cz/deti/1/038.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
18.5.06 13:33

Holčinky,ale clostyl nefunguje automaticky tak, že se s vyšší dávkou vytvoří více folikulů…je to jen možnost, že se jich udělá více..navíc bychom si měly uvědomit, že ksyž máme takové problémy nejsme nejlepší kandidátky na dvojčata…

:arrow: ale hlavně at se ti daří a své vaječníky vyprovokuješ k nějaké akci, at se můžeme potkat v nějaké těhu diskuzi…držím palec

:arrow: btw já po něm otěhotněla vždy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 13:53
Mariee píše:
Holčinky,ale clostyl nefunguje automaticky tak, že se s vyšší dávkou vytvoří více folikulů…je to jen možnost, že se jich udělá více..navíc bychom si měly uvědomit, že ksyž máme takové problémy nejsme nejlepší kandidátky na dvojčata…

:arrow: ale hlavně at se ti daří a své vaječníky vyprovokuješ k nějaké akci, at se můžeme potkat v nějaké těhu diskuzi…držím palec

:arrow: btw já po něm otěhotněla vždy!!!

Teď to asi moc nechápu. Podle mne- více hormonů= větší stimulace= víc folikulů. Teď myslím, že když se mi například při 50mg vytvoří třeba 1, s dávkou 100mg se vytvoří určitě víc, ne ? Teda ne že bych toužila třeba po trojčatech (jsou tu i větší rizika), ale snažit se pouze s třeba jedním folikulem… Když se ujme, nejsem proti, šance je ale malá a zkamání už bylo tolik- je to opravdu stresující…
Kažpádně díky a vám ať se po vodě zadaří taky :lol:
A to už máš doma nějaký caparty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.5.06 15:35

Lenii - já bych těm doktorům trochu víc důvěřovala. Přece jen po těch letech na škole museli určitě něco pochytit :wink: a pak - určitě mají spoustu zkušeností

Já brala 1 ráno a 1 večer (OVU u mě probíhá dobře, ale protože jsem starší, tak už vajíčka nemusí být tolik kvalitní, takže z většího počtu je větší šance) od 3 do 7 dne. Na utz jsem jela až 12. den, kde byl se mnou pan dr. spokojen. Myslím, že hyperstimulák hrozí spíš při přípravě na IVF, kde jsou dávky hormonů nepoměrně vyšší. A jinak hyperstimulace dorazí sama ať chceš nebo ne :) :x

Takže neboj hezky papej prášečky a těš se na mimi (jo a taky na injekci Pregnylu :twisted: ), určitě na vás čeká na dně lékovky (to mimi :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 16:15
Jaru píše:
Lenii - já bych těm doktorům trochu víc důvěřovala. Přece jen po těch letech na škole museli určitě něco pochytit :wink: a pak - určitě mají spoustu zkušeností

Já brala 1 ráno a 1 večer (OVU u mě probíhá dobře, ale protože jsem starší, tak už vajíčka nemusí být tolik kvalitní, takže z většího počtu je větší šance) od 3 do 7 dne. Na utz jsem jela až 12. den, kde byl se mnou pan dr. spokojen. Myslím, že hyperstimulák hrozí spíš při přípravě na IVF, kde jsou dávky hormonů nepoměrně vyšší. A jinak hyperstimulace dorazí sama ať chceš nebo ne :) :x

Takže neboj hezky papej prášečky a těš se na mimi (jo a taky na injekci Pregnylu :twisted: ), určitě na vás čeká na dně lékovky (to mimi :) )

No, když jsme u těch doktorů- je to měsíc, co kvůli takovému jednomu chytrákovi co se teda asi neučil, skončil Péťa v nemocnici se zánětem dutin :evil: No a ve finále se tam rozjela rotavirová infekce- velké zvracení a šílený průjem (mmch velice nakažlivé) a oni páni doktoři vesele přijímali další pacienty :evil:

Ale moc vám všem děkuju za vaše názory, a Jaru, co ten Pregnyl ? Už na mně čeká v lednici. Bolí to ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.5.06 17:10

Já jsem teď taky brala 1 ráno a jeden večer. Ovulace u mne taktéž probíhá i bez stimulace. Zítra jdu na ultrazvuk, tak uvidím. Už jsem ho jednou brala , ale už dříve a objevil se jeden folikul, při stejné dávce 1 ráno a 1 večer a i tehdy jsem mívala ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 17:29
Saara píše:
Já jsem teď taky brala 1 ráno a jeden večer. Ovulace u mne taktéž probíhá i bez stimulace. Zítra jdu na ultrazvuk, tak uvidím. Už jsem ho jednou brala , ale už dříve a objevil se jeden folikul, při stejné dávce 1 ráno a 1 večer a i tehdy jsem mívala ovulaci.

Jé, díky moc za další názor a pak sem napiš, jak to tam u vás vypadá :D Držím palečky !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.5.06 09:55

Lenii - mě to nebolelo, ale já jsem asi trochu divná, mě nebolí skoro nic 8) Musela jsem jet na pohotovost si to nechat bodnout a říkala jsem si, že jestli se to povede, že porod bude bolet určitě víc, takže tohle musím přežít bez mrknutí oka :)

Přeju ať na blízkém konci čekají //

P.S.
No někdy holt doktoři asi chyběli, ale přece jen si říkám, že budou vědět víc než laik. Jsem nenapravitelný idealista :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.5.06 11:05

:lol: :lol: :lol: Díky moc za přání, a jak to dopadlo Tobě ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.06 21:40

Tak jsem dnes byla 13 den na ultrazvuku, po tom braní 1 ráno a 1 večer. Měla jsem 4 folikuly různé velikosti. Dostala jsem injekci Pregnylu, která trošku bolela, ale jen při vstřikování a pak šla v poledne na 4 IUI, které teď bylo v pohodě. Už si asi na ty železa začínám zvykat. Od neděle pak mám začít brát Duphaston a pak se uvidí. Přeji všem hezký víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.5.06 22:54

Saaro, mačkám palečky jak divá !!!!!!!!!!!!!!!!!
A to se jim ty 4 nezdály moc ? Asi tím, že nebyly všechny velký, viď ?
Ježiši, já to snad budu prožívat s Tebou :D Takže přeju čílé spermijky a dobře se zahnizďující embrýsky :wink:
A nezapomeň nám o těch // dát vědět :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.5.06 20:18
Lenii píše:
Saaro, mačkám palečky jak divá !!!!!!!!!!!!!!!!!
A to se jim ty 4 nezdály moc ? Asi tím, že nebyly všechny velký, viď ?
Ježiši, já to snad budu prožívat s Tebou :D Takže přeju čílé spermijky a dobře se zahnizďující embrýsky :wink:
A nezapomeň nám o těch // dát vědět :! :wink:

Tak nevím, jestli zahlásím //. Minulý cyklus jsem měla 2 folikuly i bez stimulace a nic. Byla jsem i na IUI. Ted se Dr. 4 folikuly nezdály moc, neboť si myslí, že může být u mne problém ten, že vajíčko nechce vpustit spermie dovnitř. Ale určitě dám vědět, jak to tento cyklus dopadlo a přeji všem snažilkám brzké //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.6.06 21:46

Tak jsem jen chtěla napsat, že to tento cyklus dopadlo tak, že žádné dvě čárky bohužel nahlásit nemohu. Tak teď sbírám síly na další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
3.6.06 10:07

Saaro, tak to mne moc mrzí :( :( :( A můžu se zeptat jaký vy máte problém ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.6.06 14:10

Tak to mi bychom taky rádi věděli. Psala jsem už něco do tématu Těhotenství a nevyjasněná neplodnost, tak se tam koukni. A pokud by tě ještě něco zajímalo, tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí