Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, mam moznost ziskat novou praci, ale podminkou je naucit se co nejrychleji nemecky, nejlepe jeste ve vypovedni lhute, nevite o nejakych kurzech na internetu, pokud mozno zdarma nebo nejakem jinem rychlem zpusobu? Kurz ted na konci roku sezenu tezko, jedine soukrome, ale to bych stihala tak 1× tydne a sama s nednutim.
Diky Lucka
Ahoj, v Lidovkach ma 15.kvetna vyjit CD s nemcinou, pro zacatek by to mohlo byt dobre, mrkni na
http://lidovky.zpravy.cz/ln_redakce.asp?…
a neco je taky tady:
http://www.nj.cz/kurs.htm
Ja s nemcinou taky bojuju, tak drzim palce, at ti to jde ![]()
Hana
hm, tak to ja zase nemcinu docela umim,ale potrebovala bych tu praci ![]()
ale jsi docela odvazna.ja se nemcinu ucim uz docela dlouho ![]()
Prosím, prosím nějaká hodná dušička co by mi toto přeložila do Němčiny prosííím ![]()
Moje koníčky
Mám moc ráda tanec. Tančím od 4 let a můj první tanec v taneční skupině byla Roxana. Vzpomínám si na to. Měla jsem červené šaty, taneční boty a bílé rukavičky. Tančila jsem v první řadě před spoustou lidí. Byla jsem velmi nervózní, ale když hudba začala hrát uvolnila jsem se a začal jsem tančit. Bylo to úžasné, protože všichni tleskali. Po několika letech jsem začala chodit na X-dance. Trénoval jsem v tělocvičně v Jablonci nad Nisou. S x-dancem jsem vyhrála několik soutěží. Minulý rok jsem vyhrála taneční kurz v Desné a naučil jsem se tanec v páru. V současné době učím malou taneční skupinu lidí v tělocvičně ve Velkých Hamrech. Tančíme hip-hop, Zumba a aerobik. Miluji tancec, tanec je můj neoblíbenější koníček. Ale také moc ráda zpívám, fotím a hraju na klavír.
prosím prosím prosím
Ahoj, prosím, doporučíte mi učebnice z němčiny, výukový program, cokoliv online( nemusí být zadarmo). Brácha plynně mluví anglicky, ale z němčiny umí tak guten Tag, má zhruba rok na to, aby němčinu zvládl na komunikativní úrovni tak, aby se domluvil s klientama. Musí doma po nocích, jinak nemá čas, jaké jsou dobré výukové materiály od začátečníka pro pokročilé?
Duolingo do mobilu. jen tedy není zatím češtině-němčina, ale angličtina-němčina. Ale zase si tím člověk procvičí oboje zaráz. A tak po půlroce přidat individuálního učitele na konverzaci.
A jen co bude jen trošku rozumět, tak posouchat německé rádio, youtube a stahovat si něměcké filmy s německými titulky.