Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
BErala jsem stejně jako ty a asi 12DC jsem měla ovulaci a podařilo se a otěhotněla jsem.
Také mám PCO a při braní 1-0-1 jsem měla 12DC na UTZ dominantní folikul 16mm a druhý 13mm ![]()
Mně nepomohl, jen mi po něm byl zle jak blázen, protivná jsem byla až za rohem, a šíleně mě po něm boleli vaječníky. Tak nevím no. Je to hrozná sra..ka to těla. Ale kéž by ti pomohl.
taky bych tu křišťálovou kouli brala ![]()
druhý měsíc na clostíku, a zatím nic. Bohužel na utz nechodím, takže vlastně nevím jestli reaguju
ale potím se po nich jak prasátko a v době ovulky mě bolí neskutečně vaječníky.
Nezastírám zklamání, ptž jsem četla, že hodně holkám se zadařilo hned první měsíc,,,a já zase nic. Snažíme se už 10 měsíc ![]()
@Maty80 ja ted zacinam podruhy s clostikem jsem5dc. brala jsem 1-0-0.na utz jsem bohuzel nebyla protoze byly vanoce. ovulaci jsem na sobe nijak nepocitila, tak jsem se byla zeptat jestli si nemam zvysit davku(ovulaci pocitovat pry nemusim).bez utz mi davku dr nezvysi ze nevi co se tam delo, ze chce chranit moje vajecniky.je tam nebezpeci cyst. takze na utz bych bejt tebou urcite sla. a snazime se 9 mesicu ![]()
@kleopatra86
s tím utz je to blbý. Moje doktroka mi clostík napsala na 4 měsíce, 1-0-0 5-9DC, až pokd se nezadaří tak mám přijít na kontrolu.
U mě je to o to složitější že mám endometriozu na vajačnících, sice malá ložiska, tak nevím jaký vliv to na ovulaci má. Já bych ovulku měla mít, podle bolestí a dva měsíce jsem zkoušela ovu testy. ![]()
Už pomalu ztrácím naději, že to vůbec podaří,,,a s každým novým oznámením nějaké kamarádky, že je těhotná, to jde se mnou víc a víc z kopce ![]()
No nic musíme věřit i nadále, nic jiného nám nezbýva ![]()
Holky, díky moc, hold to budu muset vydržet. Na UTZ jdu v pondělí, radši to pojistíme ještě před víkendem a budu doufat, že nějaká ovulka přijde. Byla by nejspíš první za rok.
Jinak holky bez utz, asi bych si ho od doktora vyžádala. Přeci jen, ládovat se hormonama a ani nevědět, jestli je neberu zbytečně (malá dávka, cysty apod.), to by se mi moc nechtělo ![]()
Dobré odpolko přeji,
nemohl byste si někdo vzít kouli a vyvěštit mi, jak budu reagovat na druhou dávku Clostilu? Mám PCO, Clostil beru 3.-7. DC. První měsíc jsem brala 1-0-0 a byl jen 1 folík 13 DC jen 10mm.
. Jak jste to měly vy?
Mudr. mi zvýšil dávku na 1-0-1. Co myslíte, bude to ted lepší? Bere se folík 10 mm jako za ok, reaguju na něj nebo ne?
Omlouvám se, ale jsem hrozně zvědavá