Clostilbegyt 2. měsíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.1.13 14:16

Clostilbegyt 2. měsíc

Dobré odpolko přeji,

nemohl byste si někdo vzít kouli a vyvěštit mi, jak budu reagovat na druhou dávku Clostilu? Mám PCO, Clostil beru 3.-7. DC. První měsíc jsem brala 1-0-0 a byl jen 1 folík 13 DC jen 10mm.
Mudr. mi zvýšil dávku na 1-0-1. Co myslíte, bude to ted lepší? Bere se folík 10 mm jako za ok, reaguju na něj nebo ne?
Omlouvám se, ale jsem hrozně zvědavá :mrgreen: :mrgreen:. Jak jste to měly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
16.1.13 14:22

BErala jsem stejně jako ty a asi 12DC jsem měla ovulaci a podařilo se a otěhotněla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
16.1.13 14:25

Také mám PCO a při braní 1-0-1 jsem měla 12DC na UTZ dominantní folikul 16mm a druhý 13mm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.1.13 15:15

Mně nepomohl, jen mi po něm byl zle jak blázen, protivná jsem byla až za rohem, a šíleně mě po něm boleli vaječníky. Tak nevím no. Je to hrozná sra..ka to těla. Ale kéž by ti pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
16.1.13 16:58

:mavam: taky bych tu křišťálovou kouli brala :palec:
druhý měsíc na clostíku, a zatím nic. Bohužel na utz nechodím, takže vlastně nevím jestli reaguju :cert: ale potím se po nich jak prasátko a v době ovulky mě bolí neskutečně vaječníky.
Nezastírám zklamání, ptž jsem četla, že hodně holkám se zadařilo hned první měsíc,,,a já zase nic. Snažíme se už 10 měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
16.1.13 21:50

@Maty80 ja ted zacinam podruhy s clostikem jsem5dc. brala jsem 1-0-0.na utz jsem bohuzel nebyla protoze byly vanoce. ovulaci jsem na sobe nijak nepocitila, tak jsem se byla zeptat jestli si nemam zvysit davku(ovulaci pocitovat pry nemusim).bez utz mi davku dr nezvysi ze nevi co se tam delo, ze chce chranit moje vajecniky.je tam nebezpeci cyst. takze na utz bych bejt tebou urcite sla. a snazime se 9 mesicu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
17.1.13 07:01

@kleopatra86 :mavam: s tím utz je to blbý. Moje doktroka mi clostík napsala na 4 měsíce, 1-0-0 5-9DC, až pokd se nezadaří tak mám přijít na kontrolu.
U mě je to o to složitější že mám endometriozu na vajačnících, sice malá ložiska, tak nevím jaký vliv to na ovulaci má. Já bych ovulku měla mít, podle bolestí a dva měsíce jsem zkoušela ovu testy. :think:
Už pomalu ztrácím naději, že to vůbec podaří,,,a s každým novým oznámením nějaké kamarádky, že je těhotná, to jde se mnou víc a víc z kopce :mrgreen:

No nic musíme věřit i nadále, nic jiného nám nezbýva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 08:35

Zakladatelka

Holky, díky moc, hold to budu muset vydržet. Na UTZ jdu v pondělí, radši to pojistíme ještě před víkendem a budu doufat, že nějaká ovulka přijde. Byla by nejspíš první za rok.

Jinak holky bez utz, asi bych si ho od doktora vyžádala. Přeci jen, ládovat se hormonama a ani nevědět, jestli je neberu zbytečně (malá dávka, cysty apod.), to by se mi moc nechtělo :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex