Clostilbegyt, pobolívá mě břicho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
513
15.2.10 14:35

Clostilbegyt

Již tady bylo toto téma otevřené, ale určitě se najde nějaká duše, které to bude blízké. :lol: Beru ho první měsíc 5.-9.den. Dnes mám už po ovulaci a začala jsem brát Duphaston. Nevím čím to je, ale pobolívá mě břicho, úplně stejně, jakobych to měla dostat, přitom pokud to přijde, tak až příští týden.
Máte někdo podobné zkušenosti s Clostilbegytem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
15.2.10 15:46

U clostilu jsou bolest bricha normalni, v jakemkoliv dni po ovulaci, jak kdy, nekdy to znamená něco nekdy nic… tezkor rict, kazdopadne drzim palce at pomuze, nám pomohl.. konečně :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
15.2.10 16:03

Já teda nevim, ale já brala dlouho utrogestan, to je to samé jako duphason, clostík až poslední 2 měsíce a břicho si myslim, že mě bolelo z utrogestanu, ne z clostíku. Měla jsem to i před užíváním clostíku. Nazvala bych to asi tak, že to začalo ovu a zkončilo ms…Pak, když ms nedorazila, tak přestalo bolet den po termínu ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
16.2.10 08:26

Pro Onionku:
Jejda, tak vám se zadařilo.....tak to moc gratuluji, je to úžasné!! :dance: Můžu se tě ještě zeptat, jestli jsi měla nějaké pocity, když se po tom Clostíku zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
17.2.10 11:09

Evi - přečti si tady jak je to s Onionkou :cert:

Já jsem taky brala Clostík a podařilo se hned napoprvé :palec:
Bolesti břich jsou buď následkem OVU nebo to taky může být tím jak rostou folikuly.

• Citovat
  • Upravit
513
17.2.10 11:53

Ahoj Verunko,
děkuji za tvoji zprávu, jsem tady teprve čerstvě, tak ještě nevím, jak to chodí :lol:

Také děkuji za vysvětlení, proč to břicho bolí, zdálo se mi to už jakési divné, mám už po ovulaci, tudíži po přitulení :hug: tak teď čekám… a to břicho mě prostě znervózňuje. Dnes mám 18DC, teprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
17.2.10 11:57

Já jsem měla šílené bolesti, protože jsem měla moc veliké folikuly.
Byla jsem na IUI (inseminaci) a museli mi ji udělat už 12.DC, protože dr. měl strach, že folíky nevydrží! 11.DC měl folík už 24 mm 8-o

Určitě je to tím

Jak dlouho bereš Clostík?
A teda jestli můžu být zvědavá :oops: , proč?

• Citovat
  • Upravit
1797
17.2.10 17:48

evicee
ano podařilo se :-) děkuju za gratulaci, a moc mocinky přeju i vám úspěch. :hug:

Veroniko, víš prd, tak už toho nech :cert: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
17.2.10 18:28

Mě stačí co jsem si o tobě přečetla :poblion: :poblion: :poblion:

Já myslím, že kdo si přečte tu diskuzi tak si o tobě udělá obrázek sám :mrgreen:

Nebo taky na Modrém koníku ..... že?

• Citovat
  • Upravit
1797
17.2.10 18:55

verčo
na modrém koníku? tam ani nejsem myslím zaregistrovaná :zed: a i kdyby jo, do žadne diskuze jsem tam nikdy nepřispívala, a vůbec co já ti vysvětluju..
Mysli si co chceš, už mi to příjde fakt trapné.Už jsem několikrát řekla že jsem se k tomu vyjádřila a vracet už se k tomu nehodlám.Obrázek už máš, tak si mě, bud tak laskavá nevšímej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
17.2.10 19:49

:think: 8-o AHA 8-o :think:

Tak to bude asi omyl, co?

Modrý koník: julyah • 1d • 12. jún 2009 o 17:11

ahoj holky pridavam se… brala jsem posledni cyklus pred lecbou clostilbegyt 100mg denně, a vcera jsem nasla // po dlouhé době snažení. Je sice zatím slabounká ale je tam http://www.modrykonik.cz/…_2887502.jpg?…
ten vrchní je negativní a ten spodní už slabulince pozitivní, je ze včera. Další udělám někdy pristi týden. mamatestu věřím a tak doufám že bude sílit :)
Takže ANO Clostil nám pomohl.

Mám takový pocit, že to tvoje „lhací“ období za tebou není, když zase kecáš :nevim:
Kdyby jsi náhodou nevěděla tak jsi zaregistrovaná od 12. června 2009 a máš tam fotečku i s malým :wink:

Příspěvek upraven 17.02.10 v 19:52

• Citovat
  • Upravit
2072
17.2.10 19:50

to je metalica :pankac: Verčo
Jo jo já to řikám stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
17.2.10 19:53

no ono se těžko dá pamatovat 100 diskuzí, ale dá všechny jedou na stejné vlně krom těch o hubnutí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
17.2.10 19:55
  • Citovat
  • Upravit
2072
17.2.10 19:57

tak to je zase, ale blbej den :lol:

• načítám...
  • Citovat