Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Již tady bylo toto téma otevřené, ale určitě se najde nějaká duše, které to bude blízké.
Beru ho první měsíc 5.-9.den. Dnes mám už po ovulaci a začala jsem brát Duphaston. Nevím čím to je, ale pobolívá mě břicho, úplně stejně, jakobych to měla dostat, přitom pokud to přijde, tak až příští týden.
Máte někdo podobné zkušenosti s Clostilbegytem?
U clostilu jsou bolest bricha normalni, v jakemkoliv dni po ovulaci, jak kdy, nekdy to znamená něco nekdy nic… tezkor rict, kazdopadne drzim palce at pomuze, nám pomohl.. konečně
![]()
Já teda nevim, ale já brala dlouho utrogestan, to je to samé jako duphason, clostík až poslední 2 měsíce a břicho si myslim, že mě bolelo z utrogestanu, ne z clostíku. Měla jsem to i před užíváním clostíku. Nazvala bych to asi tak, že to začalo ovu a zkončilo ms…Pak, když ms nedorazila, tak přestalo bolet den po termínu ms ![]()
Pro Onionku:
Jejda, tak vám se zadařilo.....tak to moc gratuluji, je to úžasné!!
Můžu se tě ještě zeptat, jestli jsi měla nějaké pocity, když se po tom Clostíku zadařilo?
Evi - přečti si tady jak je to s Onionkou ![]()
Já jsem taky brala Clostík a podařilo se hned napoprvé ![]()
Bolesti břich jsou buď následkem OVU nebo to taky může být tím jak rostou folikuly.
Ahoj Verunko,
děkuji za tvoji zprávu, jsem tady teprve čerstvě, tak ještě nevím, jak to chodí ![]()
Také děkuji za vysvětlení, proč to břicho bolí, zdálo se mi to už jakési divné, mám už po ovulaci, tudíži po přitulení
tak teď čekám… a to břicho mě prostě znervózňuje. Dnes mám 18DC, teprve.
Já jsem měla šílené bolesti, protože jsem měla moc veliké folikuly.
Byla jsem na IUI (inseminaci) a museli mi ji udělat už 12.DC, protože dr. měl strach, že folíky nevydrží! 11.DC měl folík už 24 mm ![]()
Určitě je to tím
Jak dlouho bereš Clostík?
A teda jestli můžu být zvědavá
, proč?
evicee
ano podařilo se
děkuju za gratulaci, a moc mocinky přeju i vám úspěch. ![]()
Veroniko, víš prd, tak už toho nech
![]()
Mě stačí co jsem si o tobě přečetla
![]()
Já myslím, že kdo si přečte tu diskuzi tak si o tobě udělá obrázek sám ![]()
Nebo taky na Modrém koníku ..... že?
verčo
na modrém koníku? tam ani nejsem myslím zaregistrovaná
a i kdyby jo, do žadne diskuze jsem tam nikdy nepřispívala, a vůbec co já ti vysvětluju..
Mysli si co chceš, už mi to příjde fakt trapné.Už jsem několikrát řekla že jsem se k tomu vyjádřila a vracet už se k tomu nehodlám.Obrázek už máš, tak si mě, bud tak laskavá nevšímej ![]()
AHA
![]()
Tak to bude asi omyl, co?
Modrý koník: julyah • 1d • 12. jún 2009 o 17:11
ahoj holky pridavam se… brala jsem posledni cyklus pred lecbou clostilbegyt 100mg denně, a vcera jsem nasla // po dlouhé době snažení. Je sice zatím slabounká ale je tam http://www.modrykonik.cz/…_2887502.jpg?…
ten vrchní je negativní a ten spodní už slabulince pozitivní, je ze včera. Další udělám někdy pristi týden. mamatestu věřím a tak doufám že bude sílit ![]()
Takže ANO Clostil nám pomohl.
Mám takový pocit, že to tvoje „lhací“ období za tebou není, když zase kecáš ![]()
Kdyby jsi náhodou nevěděla tak jsi zaregistrovaná od 12. června 2009 a máš tam fotečku i s malým ![]()
Příspěvek upraven 17.02.10 v 19:52
no ono se těžko dá pamatovat 100 diskuzí, ale dá všechny jedou na stejné vlně krom těch o hubnutí ![]()