IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

lol
2543
11.2.10 20:46

IUI poprve

ahoj holky, vim, ze to tu uz bylo urcite stokrat zminene, ale presto jsem lina hledat v mnohastrankovych diskuzich…v so me ceka prvni IUI, pls kdo to ma za sebou, muze mi napsat co me ceka a take zda to nekomu pomohlo k vysnenemu miminku?? Moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
307
11.2.10 21:12

Ahojky lol, já jsem ji podstoupila před měsícem a snad dopadne dobře, testy jsou pozitivní.
Spočívalo to v tom, že jsme přišli s partnerem na odběr spermatu, který odstředil asi za hodinu jsme přišli, řekl nám že je spermiogram nic moc, ale že když jsme tam, tak to provedeme. Lehla jsem si na gynekologické lehátko zasunul mi postupně dovnitř hadičku. Jen jsem se lekla a bylo to. Nic speciálního jsem nedostala za rady a tak jsem doma odpočívala a povedlo se snad. Neboj se je to to nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
11.2.10 21:13

Lol, přijdeš tam, manžel půjde odevzdat spermie. Cca za hodinu půjdeš na řadu ty, přijdeš na sál, vysvlíkneš se, lehneš si na gyn. křeslo a dr. ti zavede kanylu se spermatem. Pak se oblíkneš a jdeš domů :wink: Někde ještě možná nechávají půl hodiny ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
11.2.10 21:18

jee holky, dekuju, no jsem na to zvedava a jeste kdy si pak muzete udelat tt??? Ja zas budu nedockava a budu si ho delat kdy nemam, na to jsem prebornik :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
11.2.10 21:26

Jako normálně, zhruba za 14 dní, já jsem testovala 11. den po ovulaci a už tam byla slaboučká //. Ale to záleží na každé, někdo tam má už brzo, někdo třeba až po týdenním zpoždění MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
11.2.10 21:27

Anastaze, dekuj ia jeste jak dlouho jste se snazili a bylo to tve prvni IUI!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
11.2.10 21:47

Já jsem neotěhotněla IUI. Byla jsem na tom dvakrát, ale neúspěšně, nakonec byl problém jinde. Cvičila jsem dva měsíce Mojžíšku a zadařilo se napoprvé a normálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.2.10 21:58

ahoj, tak moje zkušenost s IUI bylo tehotentsvi na prvy pokus pred dvemi lety a ted mam za sebou po dvou letech dva pokusy. Na vysledek druheho teprve cekam. Opravdu se to da prirovnat k beznemu vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.2.10 06:59

Já jsem se testila 4den tam byl zbytek pregnylu, 5. den už ne. A pak jsem se testila 11 a byli tam //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
12.2.10 09:17

ahoj, tak u nas to vyslo napoprve a mame jeden a pul rocneho krasneho chlapecka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.2.10 18:13

Ahojky

Tak nam se IUI povedlo hned napoprve. A dneska si jeste uzivam tehotenstvvi. Jmse ve 33 tydnu a cekame brzske narozeni naseho chlapecka :-D Vsechno je tak individualni. V nasem pripade byl manzel naprosto v poradku a ja mela jen maly problemek, hormonalni nevyrovnanost, no a to se hormonama vyresilo a to hned pri prvnim cyklu. Po IUI jsem testovala 9 den a byl prazdny, tak jsem se pomalu smirila s neuspechem, pak jsem si testla 12 den a mel ****//**** a pak jsem si testla jeste nekolikrat, protoze jsem tomu nemohla uverit ani kdyz vysel pozitivni krevni test, proste az kdyz jsem ten 6 mm embrionek videla na vlastni oci na UTZ, tak jsem si uvedomila tu realitu… :-D

Drzime palecky a prejem hodne stesticka at ti to vyjde hned napoprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
13.2.10 18:44

holky, ani nevite jak vam zavidim :-P
no ja to mam dnes za sebou, pekne me poboliva brisko :-( nechci se na to vubec upinat, prece jen, ma to jen 15 procent uspesnosti, ale ja se upinam a bojim se hrozne zklamani!!!
Ale vazne to nic nebylo, bylo to hned :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
13.2.10 18:46

Beatio, ja mam asi to same, mam nejaky hormon, ktery ma mit hodnotu 9 a ja ho mam asi 11 a mozna brani ovulaci, ale na utz jsem mela pekne vajicko, pichla jsme si Pregnyl ve ct a dnes IUI…ja jsme tak zvedava :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.2.10 22:11

lol

Moc ti to preju at to vyjde :-) Vim, ze ted nastanou ty nejhorsi dny. Cekani… :roll: Ale ve finale i kdyz ucitis, ze se ti vlece kazda minuta, tak to utece ani se nenadejes.
Az budes chtit testovat tak testuj, delej co tobe se zamane. Ale urcite si o tom porad s nekym povidej… To pomaha…

Drzim ti palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.2.10 22:33

ahojky, hmm, jak pises, testuj… Tak ja jsem tak netrpeliva, ze jsem IUI mela v pondeli a vcera jsem si delala prvni test a dneska rano uz druhy. Ikdyz vim, ze je temer nerealne, aby se neco objevilo, tak to zkousim :-) A to i presto, ze fakt nesedim na zadku a nemyslim jen na to, holt, jak rano vstanu, tak testuju a pak uz na to nemyslim :roll: Az zase vecer :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí