IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TT
11.3.10 09:22

Misamiso,mně bylo zle hrozně :cry: nevěděla jsem co se se mnou děje,navíc jsem byla pěkně protivná,prostě takovej intenzivnější PMS,hu.Hormony jsem nebrala už několik let a moje tělo mi to dalo pěkně sežrat.Vydrž,asi je to nutný.Zrušila jsem všechny ne úplně důležitý povinnosti a zalezla prostě na těch pár dní před světem,vždycky hned po práci.

• Citovat
  • Upravit
TT
11.3.10 09:27

Lenieli,čím dřív začneš cvičit,tím líp-uvidíš,že tě to začne i bavit a budeš se cítit fakt dobře.A jestli máš možnost aby se na tebe koukli,jak to cvičíš,využij to-pak už to zvládneš doma sama.Mně teda vychýlenou kostrč zjišťoval neurolog pohmatem a podle rentgenu,protože jsem měla objektivní potíže (při sezení mě ten ocásek pěkně bolel)no a pak mě poslal k fyzioterapeutce,která se na to u nás specializuje a byla jsem 3× na reponaci kostrče v průběhu jednoho roku (ještěže jsem začla včas,bylo to nadlouho).

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
11.3.10 09:56

Holky ta mojzisovka bude urco super…jenze ja chodim do prace a do skoly a mam nula volneho casu, ja nevim kdy bych se tomuz venovala…na rehabko jsem byla objednana, mam take problem s pateri a kvuli praci jsem tam proste nemohla dochazet…no uvidim po tom IVF, zda se to nepodari, tak pak zacnu cvicit nez prijde druhy pokus…jo a hormony taky se mnou cloumaly, nj, je to zasah do tela :roll:

• Citovat
  • Upravit
TT
11.3.10 10:17

Lol,tak to zkus aspoň o víkendu-když se ty cviky naučíš,zabere ti to pak 15-20min.Fakt to za to stojí.Já teď cvičim i po zjištění těhu a dělá mi to moc dobře na záda(sedim totiž celý den u PC v práci a bolí mě pak bederka :-( ).

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena lol
11.3.10 10:25

TT ja mam taky praci u PC :think:
ok, zkusim se na to o vikendu podivat :huban:

• Citovat
  • Upravit
misamisa
11.3.10 12:13

TT, děkuji za odpoveď. Aspon vím, že to není nic neobvyklého :)
Myslela jsem si, že na mě budou hormony působit kazdy mesic stejne, ale cim to dyl beru, tim je to horsi.
ale na IUI se uz docela tesim:) je tady nekdo, kdo na to jde v nejblizších deseti dnech? :)

• Citovat
  • Upravit
Lenieli
11.3.10 16:09

Já brala taky 2×denně Clostyl., akorát mě hodně boleli vaječníky, ale nic víc, potom se ukázalo,že se mi udělala cysta :cry: Na tu Mojžíšovku ukecám kámošku, taky se marně snaží, tak bysme mohli jet na tu konzultaci spolem, kdyby to teda šlo, uvidíme. Ale nevím jestli je to dobrý teď cvičit, jak tady kdosi psal ,že se nesmí těhotnět pri Mojžíšovce.
Lol jak potom ty hnusný hormony budeš do sebe valit,tak dej vědět ,jak se cítíš. Závidím vám tu IVI a IVFko,už bych taky chtěla,kdo si počká,ten se dočká :lol: aspoň stihnem hory a v létě Chorvatsko :-) aspoň nějak se musím uklidňovat, i pro případ,že se to potom nepovede, musíme holky bojovat :wink:

• Citovat
  • Upravit
11.3.10 18:07

Ahoj holky, u vás jsem nová, můžu se přidat? Odskočila jsem si z vedlejší diskuze, ze snažilek. :lol: Já jen, že mě za necelé dva týdny taky čeká 1. IUI. Je mi 32 a snažíme se dva a půl roku. Trochu se toho bojím, tak hledám holky, které to mají za sebou a tak. Abych se zase netrápila nejistotou po, tak jsem nakoupila už teď 5 těhu testů a budu průběžně testovat. Kdybych alespoň nebyla tak nedočkavá… Jak zvládáte to čekání po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.10 18:22

A taky jsem cvičila Mojžíšovou. Je to fajn, jenom jsem bohužel po dvou měsících začala vynechávat a teď se k tomu zase potřebuju vrátit. Taky mi jinak dělá dobře, jen se k tomu donutit… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TT
12.3.10 09:28

Lenieli,to je hloupost,že se při cvičení Mojžíšky nesmí otěhotnět-vždyť to vymyslela právě na to, aby se otěhotnělo :-D .V pánvi se uvolní pěkně všechny srůsty,spasmy a jde to pak jak po másle.Já ji cvičila ještě ráno před IUI :palec: .

• Citovat
  • Upravit
TT
12.3.10 09:30

Janííčku,držím palce,mě je taky 32 a IUI se nám podařilo teď napoprvé.Už jsem se bála kvůli mému a manželovu věku,ale uklidňovalo mě heslo "když pánBůh dopustí i stará motyka spustí :-D.

• Citovat
  • Upravit
12.3.10 16:03

TT! To je skvělá zpráva! Úplně jsi mi vylepšila den! Otěhotnět po první IUI, to by bylo teda fakt super. Mě se už stávaj hrozný věci… Včera jsem koukala na Ordinaci (na kterou koukám spíš už jen ze zvyku…) a tam nějaká Ruska odložila své dítě do babyboxu. No prostě … vím, seriál, je to hraný, vymyšlený… a já jak viděla oči toho miminka, tak jsem se rozbulela jako blázen. Tak takhle jsem na tom… :oops: Bulim u seriálu…uf. To asi ty nervy kolem. A tak teď děkuju za tu zprávu a ode dneška až do IUI opět budu cvičit pěkně poctivě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
12.3.10 16:34

Tak mě včera nevyšela ani IUI tak jsem to řádně oplakala a dávám pauzu do září. Budu cvičit mojžišovou pít kontrihel a k tomu femagard tak uvidím co a jak. manža bude také cvičit brát profertil a macu.Jo a jdeme příští týden do jíného Caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.3.10 16:49

Nepalko a proč do jiného caru? Kam chodíte? A nebylo by lepší zkusit IVF,přeci je tam větší pravděpodobnost,než u IVI.. ono se zadaří,neboj,hlavně tomu věřit a dělat pro to maximum :-D proč jste si vybrali od září, chcete si užít léto :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.3.10 16:56

Holky měli jste někdy kolem ovulace bolesti, já mám skoro každý měsíc bolavý vaječníky, ale ovu testy mi nikdy neukázaly pozitivní, nechápu, podle té bolesti jsem myslela,že ji mám, ale asi houbelec,dneska zase,celá natěšená,že ji mám,ale ta druhá čárka je prostě slabší,tak já nevím :nevim: a bazální teplota mi taky sedí, jen ty testy ne, ale tam je problém s tím zvýšeným FSH,tak možná pro to.. no už se těším na další návštěvu v centru,a't se posunem o kousek dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí