IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
25.3.10 16:35

Tak nám nevyšlo ani 4 IUI.Je pravda ,že jsem se ptala zda mohu jít během těch tří dní 2 na aplikaci spermatu ,ale to se v Brně nedělá.Je pravda ,že u mě pro určení Ovu je směrodatný pouze ultrazvuk. Bazální teplota není při ovu zvýšená a ovu test je pozitivní jindy než když prasknou folikuly.V krvi je to taky pozitivní ,ale dole ne. Takže budu teď chodit na sledování folikulů ke své gynekoložce když v Caru toto nědělají jak mě napsaly.Brala jsem wobenzym a pila kontryhelový čaj. Měla jsem ovu za těch 8 měsíců kolem 10 až 12 dne jinak to bylo tak až 18-22 den.
Tak uvidím co bede další měsíce na sonu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
25.3.10 19:58

Anavi: já budu testovat nejdříve za tyden, uz proste nechci zbytecne koukat na negativní testy.. jinak ještě k těm příznakům, myslím si, že nekteré ty priznaky způsobují ty podpůrné hormony - estrogeny (duphaston, utrogestan). Utrogestan jsem dokonce musela uplne vysadit, ptz kdybych ho zavadela opet v tomto cyklu, tak uz asi rano nevstanu z postele, jak mi bylo zle (migrena, bolest prsou, zavrate, navaly, nevolnost, psychicka úzkost, atd.). Takze ted uz budu verit jenom domacimu testu nebo testu z krve..:) Musíme se snažit být V POHODĚ, můj dr říká, že lékama se dá ovlivnit hodne, ale ne všechno :D :wink:

• Citovat
  • Upravit
1
26.3.10 13:04

Já mám z iui dítě, povedlo se na 3 pokus. Tak nevěšte hlavu a VĚŘTE TOMU! DRŽÍM PALCE VŠEM SNAŽILKÁM!! B. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.3.10 08:11

Ahojte:
Barunka: dakujeme :wink:

Misamisa: tak ako dnes? Mas nejake priznaky???? Ja okrem unavy ziadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
29.3.10 09:17

Anavi: Ahojky:) mě jen trošku popíchava pod pupíkem, jinak nic zvláštního se neděje. Beru duphaston, takže ostatní mírné příznaky přičítám jemu. V těch předešlých stimulovaných cyklech jsem měla vždy všechny příznaky a stejně nic. V kabelce mám test, tak nevím, jak dlouho vydržím netestovat :D jsem ale teprve 10. den po inseminaci, mela bych jeste aspon 3 - 4 dny vydržet..
jak jsi na tom s testováním Ty? :-)

• Citovat
  • Upravit
1826
29.3.10 09:23

No, ja naskor v piatok…,aby vyprsal pregnyl,ale ak vydrzim,tak az v nedelu…dam urcite vediet :-)
V kabelke test nemam,to by som ho pocurala hned:o))))))))))))))))
A kolkate IUI si teraz absolvovala??
Drzim ti moc pasticky.....!!!!
Ak sa bude dat,daj urcite vediet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
29.3.10 11:45

Anavi: já jsem ted měla první IUI, ale předtím jsem měla dva stimulované cykly bez zákroku. Problém je, že spermiogram máme dobrý, tak nevím, jestli nám IUI pomůže, ale zkusit se to musí :)
Jak si krátíš to cekání?
Taky držím pěsticky, urcite nám to vyjde. a kdyz ne ted, tak príste určite ano :palec: :))

• Citovat
  • Upravit
1826
30.3.10 09:30

Ahoj,
Misamisa: u nas je problem v spg:o((((((
Ako riesim cakanie??? Pracou :-D
Nie, nech robim cokolvek podvedomie stale na to myslim…
Dakujem za tvoj optimizmus…
Ked sa predcasne opytam,kolko IUI chces este skusit?
Ja si este 2…
Inak, mam jeden priznak,ale neviem,ci je ten „pravy“ :o))) Stale mi je zima…:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
31.3.10 13:11

Ahojky
Anavi: Taky na to musím neustále myslet, i když práce je dost, prostě tohle je ted důlezité, nejdůlezitejsi :))
Kdyz máte spatný spermiogram, tak to by právě IUI mohlo vyresit. Co Vám rekl pan doktor? Já tomu svýmu bezvýhradne verim, o dalším postupu jsme se jeste ale primo nebavili. Myslím si, že by mi navrhnul tak jeste dve IUI..
Co se týká Tvé zimy - taky se pořád klepu a z toho je mi najednou horko - to je ale urcite od léků:)
Asi to uz zitra nevydrzim a udelam test :D

• Citovat
  • Upravit
1826
1.4.10 07:59

Ahoj!!!!

Misamisa: tak co ,robila si test?
Ja sa k nemu nedopracujem, mam klasicke nezamenitelne MS bolesti, mne to na 100 pro nevyslo…uz sa poznam:o(((((
Drzim pasticky!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.4.10 08:01

V aprili si davam pauzu a v maji to este raz skusime , potom neviem.......
Dr. mi povedal,ze uz sa narodili deti aj z horsieho spg… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
1.4.10 08:58

Anavi: Některý holky tady na emiminu psaly, že ty jakoby menstruační bolesti byly jako jeden z příznaků, že se zadařilo, tak jeste neházej flintu do zita :)
Test jsem dělala, ale je tam jen takovej stíneček a to jen kdyz si ho tam hodne hodne preju videt… :( Tak mi to nedalo, pracuju v nemocnici a laborator mam pres jedny dveře a tři schody, takze jsem byla před 5 minutama na odběru a ve 13:00 budu vedet vysledek. Predpokladam, ze to bude negativní, tak uz se na to pomalu pripravuju - cokoladu na uklidneni mam ve stole :lol:

• Citovat
  • Upravit
1826
1.4.10 09:04

Misamisa: nehadz flintu do zita!!!! AK tam mas nejaky tien,tak je velika nadej!!!!
Budem drzat pasticky dalej!!!! Potom daj vediet!!!!
Mam este jednu ot. :kamaratka / skor znama/ bola na IUI o par dni skor ako ja, robila si TT 15 dni po IUI a ani naznak,MS tiez nikde,pytala sa ma,ci moze este dufat,povedala som,ze asi nie,ze neviem,myslis,ze moze este dufat???? Vies,myslim si,ze ked mala vsetko odsledovane ultrazvukom,tak pochybujem,ze by tam po 15 dnoch nemala ani naznak druhej ciarocky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisa
1.4.10 10:08

Anavi: Tak jsem sepsala dlouhou odpoved a ted se mi to smazlo, takze znova :))
Můj Dr říkal, že ještě ani 14 dní po ovulaci/IUI nemusí být nutně v krvi namerena pozitivní hodnota HCG. Osobne si ale myslím, ze to budou spise mimoradne vyjimky. Mně menstruaci ve stimulovaných cyklech posunoval Utrogestan asi o tyden. Některé holky tady psaly, ze by se menstruace u nich bez vysazeni prave tohoto leků vůbec nedostavila. Bere ta Tvoje kamaradka nejake leky?
Jsem Ti asi moc nepomohla, ze? :) :think:
Pořád koukám na ten test a ted ten stin tam zase neni, tak uvidime, nejak to dopadne..

• Citovat
  • Upravit
1826
1.4.10 12:31

Ale pomohla si mi :wink: ,jednoducho ju poslem na krv a bude to…,akurat,ze u nas zajtra nic nevybavi,ak tak az v utorok…a dovtedy to,obavam sa,bude vediet aj sama.....berie utrogestan…
Stale drziiiiiiiiiiim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital