Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dnes jsem byla na inseminaci v Pronatalu v Praze.Ty 2týdny než si budu moci udělat těhu test,budou krutý.Bolí mě v podbřišku.Popovídáte si některá o tom se mnou?Jsem tu nová ![]()
Ahoj, já byla na první IUI v pátek a břicho mě pobolívá pořád,prý o nic nejde, někoho to bolí ale jsou i takové které to vůbec nepociťují
Holky jen pro zajímavost, jak dlouho jste se snažili než jste šli na IUI? Já mám jeden vejcovod neprůchodný a na obě děti jsem čekala dva a půl roku a tak jsem si téměř vynutila vyšetření a dr mi slíbila hormony na podporu, nicméně vyšetření vyšlo že je vše v pořádku takže mě posílala domů, že se jako nic neřeší. Já koukala… nakonec za dva měsíce už to šlo samo ale po skoro třech letech se s tím nic nedělá mi přijde dlouho ne ![]()
ahoj Vladisku.Taky jsem byla v pondělí v Pronatalu na prvni IUI.Držím ti palečky a neboj ono těch 14 dní uteče jak voda
Já si to aspon říkám.Jinak mě pobolívalo břicho tři dny.Ted už je to v poho
ahoj angelinabaleri,my se snažili 13měsíců než jsem šla na první IUI.Po půl roce mi MUDR řekla že mi dá žádanku do CAR a tam mi řekli že mám polycystické
vaječníky,to bylo po 11 měsících.pak mi dali hormonální léčbu na tři měsíce kdy jsme se snažili přirozeně,ale to nevyšlo,pak byla měsíc pauza a teď jsme šla na IUI,tak doufam že to pomůže… ![]()
děkuji za odpověď, u nás to dr řeší tak, že posoudí jestli je na mimčo čas, když je vám 30 tak je prý času spousta neledě na to jak dlouho se člověk pokouší. Ona sama má první a jediné dítě ve 40ti…
Každopádně vám všem moc přeju aby to co nejdříve vyšlo ![]()
Ahojky, já jsem byla na IUI v pondělí, břicho mě bolelo jen ten den a pak nic, tak si říkám jestli se v tom bříšku vůbec něco děje, nebo jestli už je jasné že z toho miminko nebude.
. Nevíte jak dlouho se drží pregnyl nebo ovitril v těle?
Co je to za doktorku, která říká že ve 30ti je ještě brzo? Mě bylo před měsícem třicet a za celých deset let nechráněného styku jsem nepřišla do jiného stavu. Mám jen kousek jednoho vaječníku.
nedockava ona soudí dle sebe asi, já už jedno dítě mám ale i tak to přeci záleží na mých pocitech a všem okolo ne na ní, o ní nejde že.. prostě půjde to přirozeně i kdyby to mělo trvat taky těch deset let, nakonec to vyšlo už jsem z toho začínala být špatná, ten přístup mě překvapil, proto jsem se tady ptala, za jak dlouho je tak běžné že se na IUI posílá
Já jsem šla do centra 2. dubna a jelikož trpim na cysty na vaječníkách, tak mě objednala na ultrazvuk 9. dubna a už 12. dubna jsem šla na IUI. Teď čekám jestli miminko bude nebo ne.
ahoj holky
AngelinaBaleri: nechci te strasit ale ja byt tebou okamzite menim gynekologa pze muj mi teda durazne kladl na srdce ze dele nez dva roky by jsme cekat nemeli a ze dva roky jsou takovej strop pro poslani do Caru se zadankou a tak jsme zacli chodit do Gennetu jsme teda na zacatku ale zatim jsou tam vsichni moc hodny a mily
jo a taky mi tam rikali ze po 30 by mi delali uz jine testy ze uz se vse prej bere jinak takze tva gyn. bude asi divna
tak at ti to dobre vse dopadne ![]()
nedockava: ja jsem nekde cetla ze se drzi v tele az 14 dni ![]()
ja mam iui zatim pred sebou jeste nevim presne kdy asi pristi mesic tak mi drzte pesti
tak holky hezky vikend vam vsem a setrete se po te iui a nechte se hyckat
papa
Ahoj. Jsep tu prvně.Před 8 dny jsem byla na první inseminaci, ale včera jsem dostala měsíčky
. Po zákroku mě strašně bolel podbříšek. Ale tak, že jsem nemohla ani dojít domů. Tak jem se chtěla zeptat, jestli to u některé z Vás bylo taky tak bolestivé…
ahoj Georgo, mě bolelto břicho několik dní, ale dalo se to vydržet, MS jsem dostala za 14dní a teď už se chystám na 2. pokus IUI.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď