IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
28.4.10 16:37

No teď jsme to nestihli, právě mám období ovulace. Takže až mi dorazí MS, tak začnu brát 3.-7. den CB, 13.-14. DC uzv a postkoitální test a podle toho, jak vyjde, půjdem na to IUI. :roll: Takže příští cyklus. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
28.4.10 16:59

Tak to nudu držet pěstičky pro štěstí…já čekám do pondělí, jestli dorazí MS a pak se taky uvidí. Já nic před IUI neberu, protože mám cyklus OK..jen Pregnyl před zákrokem. My se snažíme o miminko asi 1,5roku. Je to hrozné, ale naděje umírá poslední mi vždycky říkala babička… :dance:

• Citovat
  • Upravit
109
28.4.10 17:49

Ahoj holky, stalo se některé z vás, že jste měli negativní těhotenský test, dostali MS a nakonec jste byli v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
28.4.10 19:53

moncicak: Mně cyklus taky funguje. Normálně ovuluju, ale asi nepravidelně, páč mi dělali hormonální profil a měla jsem špatnou hladinu folikulostimulačního hormonu. Zatím, co mi dělali testy na progesteron v druhé fázi cyklu (namátkové cykly) tak vždycky ten progesteron byl vysoký, takže ovulace proběhla. Ale mohla to být náhoda. :nevim: Jinak taky držím pěstičky, aby to příští týden dopadlo, respektive, aby menstruace nedopadla. :palec:
nedočkavá: Mně se to teda nestalo. V prvním těhu jsem si v den, kdy měla přijít MS dělala test a byl pozitivní. :roll: Jo, to byl krásnej den… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
28.4.10 20:45

Ahoj nedočkavá, jak jsi na tom? měla jsi negativní test? Já jsem při první IUI byla připravená na to, že to napoprvé nevyjde, ale MS přišla až 15.den po a celé to čekání bylo hrozné. Teď mi doktorka při IUI řekla ať to hlavně nevzdávám, protože nejlepší výsledky mají na třetí a čtvrtý pokus. Tak jsem odhodlaná podstoupit 4 pokusy a pokud by to nevyšlo tak pak jdem na IVF. No ale veřím tomu, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.4.10 21:01

Ahoj Mio 08, já jsem to dostala hned první den po uděláném těhotenském testu, který byl negativní,jenže jsem menstruovala jen dva dny a je mi pořád hrozně zle od žaludku. Nevím jestli je to tím vysazením utrogestanu. a to jím pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.4.10 21:03

Mio 08, a co ty? Jo to čekání je příšerný. Já teď asi měsíc vynechám, protože v práci je to docela nářez a asi bych to fyzicky nezvládla, protože ty hormony mě příšerně unavují. Budu ti držet palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
28.4.10 21:11

Nedočkavá a kolikátý jsi den po? Tak si ráno udělej zase test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.4.10 21:30

Myslíš po čem? Po menstruaci? jsem jeden den, měla jsem to jen jeden den, což je dost divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
28.4.10 21:32

Myslím po IUI, kolikrát sis dělala test? Tak si zajdi do CAR vezmou ti krev a budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.4.10 21:34

po IUI jsem 16tý den. test jsem si dělala třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
28.4.10 21:38

Tak to fakt nevím, ale já bych šla určitě k doktorovi na konzultaci. Když jsem dostala MS po IUI tak mi krev stejně chtěly pro jistotu vzít, ale měla jsem je silné tak od toho upustili. No a hned jsem začala brát clostíka, ty teď nebereš nic? Kvůli práci to nepřerušuj, na den IUI si vem volno a pak dubeš normálně chodit do práce a aspoň ti čekání uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.4.10 21:40

Já teď nic neberu, bylo mi řečeno, že když test bude negativní, tak mám utrogestan vysadit. Ještě si teda udělám test a pak půjdu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
28.4.10 21:43

a pak dej vědět! Já jsem po 2. IUI a vůbec nic necítím. minule mě po tom několik dní bolelo břicho a teď vůbec nic. Mám teď doma dost práce tak se na to snažím nemyslet, ale stejně už mám napsané v kalendáři kdy dělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.4.10 22:11

já jsem byla na první IUI,ale nevyšlo to,14 dní po inseminaci jsem si dělala test..byl negativní a 16 den se dostavila MS,takže znova příští měsíc… ikdyž ty bolesti co jsem měla od IUI až po MS bych nechtěla znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí