IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
715
27.4.10 20:14

Ne, nakonec jsem si říkala, že by mě to víc nervovalo, ale doktorka říkala, že je pěkný ovulační hlen a taky mě dopoledne pobolívalo břicho tak doufám, že to dopadne. No jo zase to čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
28.4.10 08:59

ahoj

Ahoj holky, jsem tu nová, tak se rozkoukávám. Příští cyklus půjdu pravděpodobně na IUI, některé vaše příspěvky jsem si už přečetla, takže jakžtak vím o co jde.
Chci se teptat: máte tady některá problém s příliš imunním hlenem? Já byla na postkoitálním testu (jak se spermie chovají v děložním hlenu po styku) a dvě hodiny po souloži jsem měla hraniční výsledek. :-? Tudíž mi bylo doporučeno jít právě na IUI. Máte tady některá taky tenhle problém? Přítelovo spermio je vysoko nad normou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
28.4.10 10:46

ahoj Petjo 25, tak o tomhle vyšetření jsem ještě ani neslyšela, kde ti to dělaly na gyn nebo car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
28.4.10 11:27

Mia08: Starají se o mě v CARu u Apolináře. Taky už jsem slyšela, že postkoitální test je hodně zastaralý, tak třeba už se tolik neprovádí. :nevim: Nicméně jsem o něm četla, že je třeba lepší, než spermiogram, páč se vidí, jak se spermie chovají přímo v těle té dané ženy. :-( Což se mi stalo osudným… Jsem z toho v p*deli, furt mám na kahánku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
28.4.10 12:33

IUI

Ahojky,nemusí ti být do pláče. Nejsi v tom sama!!Já jsem po prvním IUI a čekám, zda to vyjde. Mám 9den po IUI a jsem jak na houpačce. V jednu cvíli jsem smířena s osudem, pak zase moc přemýšlím…Představ si, že jsem už 2× vygruntovala byt…Neztrácej naději, určitě to vyjde!!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
267
28.4.10 13:22

Jak strašně bych už chtěla být 9 den po IUI. :zed: To čekání je asi nejhorší, co? :roll: Ještě ke všemu mi včera píchli Pregnyl a nevím, zda to na mě tak působí, ale od rána se držím, ale pak jsem přes poledne jela domů na oběd a tam jsem spustila takový krokodýlí slzy, vůbec to nešlo zastavit. :oops: Na druhou stranu je mi líp, teď už se mi chce brečet jen jednou za asi tak pět minut. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.4.10 13:37

Ahoj Petjo25:Nám se 1 iui nepovedlo,v pátek jdu na 2 iui.To první jsem strašně prožívala,teď je to lepší :-D takže na to ani tak nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
28.4.10 14:01

No to jsi na tom dobře, že máš jen do breku…já po Pregnylu píchla kolo na našem autíčku, takže manžel nebyl nadšený.. :lol: Nejvíc asi manžela popíchlo, že jsem nebrečela, ale smála se jako beruška… :-D Teď je to horší, čím více se blížím ke 14dnu, tak je to horší..pořád se přemlouvám, abych si ještě test nedělala, aby mi zůstala alespoň trochu naděje… :wink:

• Citovat
  • Upravit
267
28.4.10 14:47

To je stejně ale šílený, že takových lidí podstupuje něco, o čem jsem neměla donedávna ani zdání, že to vůbec existuje. :-? My se snažíme 15 měsíců, jedno dítko mám, ale s jiným partnerem. Na to, že potkám svou nynější lásku jsem čekala 6 let a pak se dozvím, že jsem vůči němu imunní? No, a už zase řvu. :evil:
Herma: Já taky počítám s tím, že se otrkám a pak na IUI budu chodit jak pro vyvolávačku. Teď ale mi zrovna nejlíp není.
Nepřemýšlela jste některá na IVF? Myslím po několikátém nezdařeném IUI :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
28.4.10 14:51

ahoj, petjo, známe se z jinýho fóra a koukám, že už jsi zamířila i na e-mimino. já už tady chodíme docela dlouho a co se týká IUI mám nastudovaný i pozpátku, úspěšnost bohužel 10-15% podle gyndaře to nemá téměř cenu zkoušet, ale nějak se začít musí, nás to čeká za 2 cykly taky. Ještě mám ale šanci že to půjde samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
28.4.10 14:52

O IVF uvažujeme, když se IUI nezdaří na třetí pokus. Mluvili jsme o tom s doktorem, jelikož manžel má špatnou kvalitu spermii. Já bych měla být v pořádku, takže u IVF máme vysokou šanci…tak se tím uklidňuji, že nejdéle o prázdninách budu těhulka.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
267
28.4.10 15:20

goldenka: a jak tě znám z jiného fóra? :think:

Já ještě před umělkem budu chtít imunologické testy z krve. Nechci dospět k tomu, že budu imunní i vůči embryu a po oplodnění ho vypudím. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
28.4.10 15:41

jmenuji se tam jinak, takže proto nevíš, ale známe se dost dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
28.4.10 15:43

právě proto jsem se tě ptala, jak tě tam znám? :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
28.4.10 15:55

Na imunologických testech jsem byla a mělo by to být vpořádku. Ale tak jako tak mě nové testy budou čekat i před IVF. I kdy jdeš na první IUI?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex