IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
15.8.19 18:27

To píšeš jak kdybych to psala já :-D taky jsme měli zrovna špatný spermiogram a taky mě bolí od té doby bříško a práce kde nemůže dělat nic jiného než sedět na kase a práci házet na ostatní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.12.19 21:03

Ahoj jaké vyšetření je před iui děkuji

@lol píše:
holky, ani nevite jak vam zavidim :-P
no ja to mam dnes za sebou, pekne me poboliva brisko :-( nechci se na to vubec upinat, prece jen, ma to jen 15 procent uspesnosti, ale ja se upinam a bojim se hrozne zklamani!!!
Ale vazne to nic nebylo, bylo to hned :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.12.19 21:04

Ahoj jaké vyšetření je před iui děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.20 00:03

Od kdy zavádět Urogestan po IUI

Prosím kolikátý den po IUI začínáte zavádět Utrogestan? Měl by se dávat až po ovulaci, ale v den IUI už nekontrolovali, jestli k ovulaci došlo. :nevim: Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
3
31.10.24 17:01

Ahoj holky😁píšu sem poprvé tak snad správně ☺️7 měsíců jezdíme do Genetu, mám skoro 18 letého syna, teď mám skvělého přítele a chtěli bysme miminko ale můj věk 38 už nás tlačí, plus mám málo vajíček 😕teď k mé otázce 🙂v červenci proběhlo první iui bohužel nic…ted měla být příprava na Ivf. Dnes ráno měl být ultrazvuk, ale z ničeho nic ráno krvácení po 21dc, jeli jsme i tak..podle ultrazvuku ovulační krvácení nikdy jsem to neměla🤔folikul 21-22mm sliznice ukázková takže píchnutý ovitrille dnes a zítra IUI, ale bojim se aby nepraskl dřív, nebo co to krvácení 😕 🤔děkuji za případné odpovědi ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí