Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To píšeš jak kdybych to psala já
taky jsme měli zrovna špatný spermiogram a taky mě bolí od té doby bříško a práce kde nemůže dělat nic jiného než sedět na kase a práci házet na ostatní ![]()
@lol píše:
holky, ani nevite jak vam zavidim
no ja to mam dnes za sebou, pekne me poboliva briskonechci se na to vubec upinat, prece jen, ma to jen 15 procent uspesnosti, ale ja se upinam a bojim se hrozne zklamani!!!
Ale vazne to nic nebylo, bylo to hned
Prosím kolikátý den po IUI začínáte zavádět Utrogestan? Měl by se dávat až po ovulaci, ale v den IUI už nekontrolovali, jestli k ovulaci došlo.
Děkuji.
Ahoj holky😁píšu sem poprvé tak snad správně ☺️7 měsíců jezdíme do Genetu, mám skoro 18 letého syna, teď mám skvělého přítele a chtěli bysme miminko ale můj věk 38 už nás tlačí, plus mám málo vajíček 😕teď k mé otázce 🙂v červenci proběhlo první iui bohužel nic…ted měla být příprava na Ivf. Dnes ráno měl být ultrazvuk, ale z ničeho nic ráno krvácení po 21dc, jeli jsme i tak..podle ultrazvuku ovulační krvácení nikdy jsem to neměla🤔folikul 21-22mm sliznice ukázková takže píchnutý ovitrille dnes a zítra IUI, ale bojim se aby nepraskl dřív, nebo co to krvácení 😕 🤔děkuji za případné odpovědi ❤️ ❤️ ❤️