IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1531
8.5.13 12:13

Právě proto bych chtěla to IUI bez stimulace. a platila bych jen za ten výkon. a v srpnu mi bude 22 tak pak půjdem i se stimulací takže nebudu platit za ten zákrok ale jen za stimulaci. a jsi u VZP? bych ti dala odkaz na stránku kde to mají napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.5.13 13:01

@miruska11 jojo u VZP…ja jsem z toho vazne jelen. myslim si, ze kdyz jsem doplacela 2tis za ten Menopur tak ze to je mozna kvuli tomu veku, a IUI me treba vyjde vazne jen na tisicovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
8.5.13 13:53

http://www.vzp.cz/…ho-oplodneni
a kdy na to IUI jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.5.13 15:24

@miruska11 to nevim, stale cekam na ms, a pak mam jit 5.-7.den na uz a pak se uvidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
8.5.13 16:28

@mischelina to ti už uteče. moc držím pěsti ať to vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.5.13 22:09

@miruska11 moc dekuju :-)) a ty jsi na tom jak? taky cekas na ms? nebo uz na IUI? nebo uz to mas za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
8.5.13 22:19

@mischelina IUI v Sanusu určitě 1030.Víc by jsi platit neměla. Ještě možná dostaneš recept na Utrogestan nebo Duphaston a to je určitě do stovky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
9.5.13 06:44

@Mia 01 ja tam snad dnes zavolam a zeptam se na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
10.5.13 18:31

@mischelina no já jdu na IUI příští cyklus. když se nám to nepovede přirozeně tenhle měsíc. ale protože jsme v pořádku oba tak bez stimulace takže asi budu platit třeba jen 1000 za ten zákrok. nevím. ale mám docela radost protože mě dneska ta má dr tak uklidnila, že vím že se nám to někdy povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slunečnice 7777
2.7.13 10:45

Ahoj všem, tak se přidávám do diskuze. Na konci roku jsem podstoupila 3× IUI a to:
1. Clostilbegyt, 1× folikul - nedopadlo to
2. Gonal F (nehradila VZP, takže jsem zaplatila 10tis.) - 1× folikul - nedopadlo to
3. Fonal F + 1× Merional - 2× folikul - těhotná!
Bohužel ještě dřív, než jsem zjistila, že jsem těhotná, dostala jsem chřipku s teplotami nad 38°C a k tomu kašel a rýmu. Miminko bylo v pořádku, na konci 7tt jsem si donesla domů jeho obrázek, viděla srdíčko a v 8tt při vystavování těh. průkazky se zjistilo, že miminko umřelo, takže jsem musel na revizi…
Po revizi mám za sebou 1× neúspěšnou IUI se stimulací Merionalem. Teď stimuluji na druhou, ale nějak na gonadotropiny špatně reaguji, takže se ještě neví, zda IUI vůbec bude, tzn. zda vůbec folikul doroste…
Takže IUI určitě funguje, ale chce to štěstí. Já jsem u té třetí IUI vůbec nevěřila, že vyjde, nečekala jsem to a vyšla. Bohužel radost brzo skončila… :,(

• Citovat
  • Upravit
HALLY01
25.11.13 17:26

MY PLATILI 1000kČ

• Citovat
  • Upravit
10.7.15 18:07

Ahoj holky.. Já jsem 2 den po IUI a to čekání je hrozné. K tomu mě šíleně bolí břicho. Do teď jsme měli pouze plánovaný styk, kdy mi píchli každý měsíc pregnyl. Ani jednou mě tak břicho nebolelo. Sem tam mám návaly na zvracení, ale to je asi spíše z té nervozity. Četla jsem, že ve většině případů se to na poprvé nepovede, takže si říkám, že máme když tak ještě 5 pokusů. K tomu měl přítel zrovna špatný spermiogram, tak si myslím, že to teď nevyjde, ač doufám, že ano. K tomu mám takovou blbou práci, kam nesmí těhotné, takže jsem i z toho nervozní. Jinak ostatním, kterým to vyšlo to moc přeji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
10.7.15 20:35

Ahoj holky, povede se to určitě!! Nám vyšel 4tý pokus. Vlastně vyšel i první ale bylo to biochemické těhu a vlastně to skončilo ještě dřív než začalo..druhé bylo bez stimulace a nic :( třetí bylo blbě načasované kvůli mojí práci (musela jsem na služebku). :roll: U čtvrtého pokusu jsem byla rozhodnutá že si odvezeme mimi domů, věřila jsem tomu na 1000% a vyšlo to. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 21:42

@Zzuzkaa Tak hlavní je, že vám to vyšlo. To jsem ráda. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.8.19 18:26

Ahoj. Mám také po prvním IUI, bříško mě pobolívá už 3. den, ale nechci si nic namlouvat, zklamaná už jsem byla hodněkrát. V práci se šetřím, tak uvidíme, ale to čekání je fakt nekonečné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí