IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
5.4.13 16:56

Ahoj,
tak se přidávám do řad těch, co začínají s IUI.
Dostala jsem hormony Menopur. až tady na diskusích jsem se dočetla, že existují různé typy hormonů, to mi doktor vůbec nevysvětlil. Nevím, podle čeho se rozhodli zrovna pro tento :nevim:
No, snad to bude úspěšné, i když já tomu moc šancí nedávám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
25.4.13 13:11

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala :mavam:
Dneska jsem 9 den po 1. IUI. S testováním chci vydržet do toho 14 dne, tak snad to vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
25.4.13 19:13

Ahojky, pročítám si diskuze a jsem vážně moc ráda, je tu tolik uspěšných těhulek :* my se snažíme už rok a půl a už je to vážně hodně na palici :P byla jsem na všech možných vyšetřeních, přítel na spermiu a jsme oba v pořádku. doktorka mi navrhla iui, ale říkala jsem si že je hodně malá šance, ted to vidím jinak po všech vašich diskuzích. akoát je problém že je to hrazené pojištovnou myslím až od 22. a mě bude 22 až v srpnu. vím že si asi teď říkáte že jsem mladá a mám čas atd… ale v srpnu to budou skoro 2 roky co se snažíme a vážně bych chtěla jít na IUI a mít alespon malinkatou naději. Nevíte kolik to tak stojí, když to není hrazené pojišťovnou? nebo nevíte kde to mám zjistit? moc vám děkuji za rady a přeji všem uspěšné těhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
6.5.13 18:46

@miruska11 Ja bych byt tebou pockala do toho srpna.ja byla dnes na prvni iui a platila 1030,–,takze bez hrazeni pojistovny to bude drazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.5.13 15:35

@Martina84 ahojky mo když já už čekat nechci. každý měsíc čekám jen na další MS a vždycky vím že se to zase nepovedlo. už potřebuju nějakou naději. a i když to bude dražší tak mi to nevadí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.5.13 16:13
@miruska11 píše:
@Martina84 ahojky mo když já už čekat nechci. každý měsíc čekám jen na další MS a vždycky vím že se to zase nepovedlo. už potřebuju nějakou naději. a i když to bude dražší tak mi to nevadí. :mavam:

Já za IUI u VZP neplatila nic, jen 30kč doplatek za pregnyl. Záleží u jaké si pojištovny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
7.5.13 16:22

Spis u jakyho CARu, protoze ja mam VZP a platila jsem tisicovku + 30 pregnyl a samozrejme poplatek 30 za navstevu.fakt nemam slov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.5.13 19:32
@befana píše:
Já za IUI u VZP neplatila nic, jen 30kč doplatek za pregnyl. Záleží u jaké si pojištovny :)

já jsem taky u VZP ale všechny pojištovny to hradí od 22 let, dřív jen pokud je někde problém jako nefunkční vaječníky atd. ale zas tolik peněz to není. doufám že to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
7.5.13 22:24

@miruska11 ahojda,ja mam uz taky pripravu na IUI, chodim do HK do Sanusu, a nikdo mi nerekl, ze pojistovna doplaci az od 22,to mi bude az v listopadu…a na IUI mame jit ted v kvetnu. kolik teda tim padem budu platit? uz takhle to byly 2tis za Menopur, a bylo nam receno, ze IUI bude stat 1000…ale asi jim nedochazel muj vek…to jsi me fakt ted dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.5.13 23:24
@mischelina píše:
@miruska11 ahojda,ja mam uz taky pripravu na IUI, chodim do HK do Sanusu, a nikdo mi nerekl, ze pojistovna doplaci az od 22,to mi bude az v listopadu…a na IUI mame jit ted v kvetnu. kolik teda tim padem budu platit? uz takhle to byly 2tis za Menopur, a bylo nam receno, ze IUI bude stat 1000…ale asi jim nedochazel muj vek…to jsi me fakt ted dostala…

ono je to všude jinde, někdo platí za léky a někdo za zákrok, někdo nic, já koukala na plno center, u nás to dělají v nemocnici tak půjdeme sem k nám. a podívej se na stránky své pojištovny, tam budou podmínky co pojištovny hradí. u VZP je to 22 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.5.13 09:10
@mischelina píše:

Tak to je hustý 8o Já za menopur neplatila nic 8o. A to chodím do soukromého centra v Praze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
8.5.13 10:35

Já to taky nechápu proč to někde chtěj platit a někde ne. Mělo by to snad být všude stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.5.13 10:58

Tak to je super…ten Sanus mě vážně začíná pěkně štvát…to jsem zvědavá, kolik na mě vytáhnou za tu inseminaci, začínám si myslet, že jen 1000 to nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
8.5.13 11:20

@mischelina a nemáš možnost jít jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.5.13 12:08

@miruska11 tak to mi bude stejne jedno kdyz to pojistovny doplaci az od 22 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí