IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
31.10.12 13:37
@petronek píše:
Holky prosim vás, když jdete na IUI, máte udělanou pruchodnost vejcovodu? a na kolik přibližně to vyjde? děkuju

Na rentgen vejcovodů jsem šla před druhým pokusem, neplatila jsem nic, ani pobyt v nemocnici, a to mi půjčili župan, toaletní papír i oběd mi přinesli
Ale jinak to teda bolelo, jak čert, i přes injekci kterou jsem dostala na utišení bolesti.
Na druhou stranu si myslím, že mi rentgen vejcovodů pomohl po IUI otěhotnět
Příští rok chceme ještě pro Kristýnku bratříčka, tak uvidíme, co všechno bude ZASE potřeba…
Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
4.11.12 09:49
@luckalaky1 píše:
@Alex01 tak to já jsem dva měsíce po laparoskopii a musím říct, že mi teda určitě pomohla, jinak děkuji:) Celkem se bojím, aby to třeba nebylo mimo, ale to si myslím, že by mi nebylo ok

ahojky, tak jak to vypadá? těhotenství je v pořádku? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
4.11.12 10:33

@Alex01 ahoj,tak zatím ano :D

• Citovat
  • Upravit
5801
4.11.12 13:13
@luckalaky1 píše:
@Alex01 ahoj,tak zatím ano :D

super :dance: držím pěsti :palec:, kolikátý týden už jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
4.11.12 18:37

@Alex01 7týden,ale ted mám prekérku z toho, jak jsem to zjsistila, tak jsem si vzala neschopenku, poněvadž v práci táhám těžké věci, tak mi ji obvodák vystavil a ted už to mám od gyndaře potvrzené, tak mámm strach co mi řekne, až mu řeknu, že chci aby jsi ji převzal on, aby mě nevyprovodil :)

• Citovat
  • Upravit
Lynda13
22.1.13 19:45

Těsně po iui jsem pročítala všechny tyto diskuze, abych se povzbudila. Tak chci povzbudit další. Napoprvé to hned vyšlo. Po 14 dnech byla na testu slaboulinká čárečka. Myslela jsem, že je test negativní, ale jsem v tom. Máme radost, snažili jsme se přirozeně dva roky. Měla jsem první příznaky už týden po iui, pořád mi něco smrdělo. Myslela jsem si, že manžel přestal používat deodorant, teď už vím, čím to bylo. Taky jsem byla unavená a měla jsem lesklé oči jak při zvýšené teplotě. Teď končím 8. týden.

• Citovat
  • Upravit
78
22.1.13 20:05
@Lynda13 píše:
Těsně po iui jsem pročítala všechny tyto diskuze, abych se povzbudila. Tak chci povzbudit další. Napoprvé to hned vyšlo. Po 14 dnech byla na testu slaboulinká čárečka. Myslela jsem, že je test negativní, ale jsem v tom. Máme radost, snažili jsme se přirozeně dva roky. Měla jsem první příznaky už týden po iui, pořád mi něco smrdělo. Myslela jsem si, že manžel přestal používat deodorant, teď už vím, čím to bylo. Taky jsem byla unavená a měla jsem lesklé oči jak při zvýšené teplotě. Teď končím 8. týden.

gratuluji:´)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
22.1.13 21:03

Všem moc držím palce!!! Jsem důkazem že to jde sice po dlouhé době ale jde to :)Vydrte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.1.13 21:25

Jé to je krásné povzbuzení…a moc, moc vám holky gratuluju :palec: Tak pruchodnost mám víc jak měsíc za sebou, byla v pořádku a ted mě jak dorazí ms čeká zobání clostíku a snad iui :) Jen mám ještě žádanku na endokriologii, mám TSH4.47 fT4 16.1 a nevím jestli teda pujdem ted na to, nebo až po vyšetření. Ms má dorazit každým dnem a na to vyšetření mám jit až za týden. Nemáte holky prosim vás se štítnou žlázou zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.1.13 09:59

Ahoj holky, já byla naposled na IUI před cca 4roky, tenkrát se povedlo při 3tí IUI hned cyklus po laparce, při které ale problém žádný nebyl nalezen. A teď se snažíme už rok zase, a Dr mi vypsal žádanku do GYNCENTRA-OV, na IUI, mám se obj.(chci zase k Dr. Lachčinovi)jak dorazí mS což je dnes, na nějaký 12dc, holky myslíte že mi hned v tom cyklu udělá IUI-pokud bude folík(ovuluji přirozeně)???Bojím se aby to nezdržoval nějakým počátečním vyšetřením mě a manži.(ten byl tam na spg v listop. a je ok)…a iUI se tím neposunulo třeba na další cyklus. Já si totíž musím začít hledat práci :evil: zkončil mi rodičák, a tak se bojím že když pak někam nastoupímtak by to docházení na iUI bylo složitější…Prosím, povzbu´dte mě tím že IUI bude už teďka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
28.1.13 20:52

ahojte

Niekedy pred 2 rokmi som aj ja patrila do tejto skupiny.-)
IUI u mna vyslo na 1-vy krat a dnes mame 19m dceru a 4 mesiace po porode som nedostala menzes a znovu som bola tehotna, tentokrat prirodzene :jazyk:
takze teraz mame dve dcery, jedna ma 19m a druha 6m :mrgreen:
DA SA TO a PODARI SA TO, dnes uz mame inu skupinu, kde sme vsetky dievcata co sme po IUI otehotneli a vsetky mame 1 dieta po IUI a druhe prirodzene a to sme len necele 2 roky od tych pokusov :mrgreen:
DRZIM PALCE
:hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.1.13 22:39

@fifinečko jak jsi na tom? jdete do toho-?já jsem to dostala 25.1 a dnes jsem si vzala poslední clostík. V pondělí jdu na utz, tak su zvědavá, co mě řeknou :) @zuzankkaa1 to je fakt paráda, že po iui se zadaří normální cestou, to musí být radost :lol: a moc blahopřeju k holčičkám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.4.13 23:17

Ahoj holky dnes som zacala malinko spinit 21.3 som bola na iui a dnes je to 14 den..zajtra koncim s utrosem a v patek je28 den a cakam mrchu… :,( :,( :,( :,( moze to byt uhnizdeni alebo to je uz pozde diky za odpoved :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.4.13 23:18

Ahoj holky dnes som zacala malinko spinit 21.3 som bola na iui a dnes je to 14 den..zajtra koncim s utrosem a v patek je28 den a cakam mrchu… :,( :,( :,( :,( moze to byt uhnizdeni alebo to je uz pozde diky za odpoved :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.4.13 20:17
@zuzankkaa1 píše:
Niekedy pred 2 rokmi som aj ja patrila do tejto skupiny.-)
IUI u mna vyslo na 1-vy krat a dnes mame 19m dceru a 4 mesiace po porode som nedostala menzes a znovu som bola tehotna, tentokrat prirodzene :jazyk:
takze teraz mame dve dcery, jedna ma 19m a druha 6m :mrgreen:
DA SA TO a PODARI SA TO, dnes uz mame inu skupinu, kde sme vsetky dievcata co sme po IUI otehotneli a vsetky mame 1 dieta po IUI a druhe prirodzene a to sme len necele 2 roky od tych pokusov :mrgreen:
DRZIM PALCE :hug: :srdce:

Zuzu, ve které skupině jsi? Jsem stejný případ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí