IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15427
13.2.12 12:30

Šárko, mě taky teď cpal doktor do IVF, ale já jsem to taky chtěla zkusit. Doufám, že se to povede, taky mám už doma dítko na druhý pokus IUI. Oni podle mě doktoři hodně do IVF ženou i proto, že z toho mají prašulky, ne? Ale samozřejmě někdy to jinak nejde a zase s IVF je větší šance, že se to povede. Ale zatím máme čas. Kolikrát bys šla do IUI? Já asi třikrát, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
13.2.12 14:17

já chci 3X
přesně jsi to vystihla že z toho mají penízky
já to počítala že pujdu bud ve čtvrtek nebo v pátek příští

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.2.12 21:16

Ahoj holky, tak mám za sebou dneska první IUI. Mělo být zítra, ale ultrazvuk ukázal nepracvidelný folik, takže vajíčko už je nejspíš na cestě. U nás je to bez stimulace, ponecháno přírodě, protože jsem měla šílené cysty po Clostiku. Takže přeji všm hodně štěstí, já budu teď čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
13.2.12 21:34

Hajinečko, tak budu držet pěstičky, aby se zadařilo. A mohu se zeptat, jak dloho jsi Clostík brala? Já už ho beru potřetí a doktor mě varoval, že by se moc dlouho brát neměl, že je nějaká studie, že by se neměl brát dlouhodobě, myslím, že doktor říkal, že u žen co ho braly 10×, tak měly v pozdějším věku karcinom děložního čípku. Takže mě ho doporučil tak max. 6× a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.2.12 21:41

Brala jsem ho dva měsíce a na každém vaječníku jsem měla cystu okolo 10 cm. Bylo mi divné, proč mám nafouklé břicho a jsem pořád tak strašně unavená. Pro mého doktora to spíš byla ta nejjednodušší cesta, protože všechna vyšetření mi dělali až v centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
13.2.12 21:51

Aha, tak ještě, že ti na to přišli a už je to v pohodě. S tím nafouklým břichem, to mám dneska, ráno jsem si vzala první clostík a pořád jsem nějaká nafouknutá, přitom jsem nic nadýmavého nejedla, tak je možné, že to bude tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.2.12 22:02

To si netroufám odhadnout, já to měla až po dvou měsících. Nejdřím mi vyměňovali Duphaston za jiné a pak to raději vypustili všechno. Já to na sobě už i poznám, když se mi někde udělá cysta, mám je teď tak pravidelně ob měsíc a nikdo neví proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
14.2.12 12:10

Tak jsme byli na prví UIU, byla jsem fakt překvapená, že to vůbec nebolelo, ale bohužel prý je špatný spermiogram takže šance jsou malé a bude nutno asi IVF. Parter byl docela špatný už z toho odběru a pak ten výsledek spermio ho sebral úplně..máte někdo zkušenost s tím jak chlapoj zvednout náladu:-)po tomto verdiktu? Děti sice má, ale už starší 20,25 takže se to holt změnilo:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
14.2.12 13:51

Janyyy, moc držím pěstičky! Taky jsem byla poprvé překvapená, že to vůbec nic nebylo. Já jsem se předtím klepala jak ratlík, a když mě navlíkli do toho mundrúru, tak to se mnou málem seklo :mrgreen:. A pak jsem pořád čekala něco šíleného a najednou bylo hotovo :-). Tak to mě mrzí s tím spermiogramem, ale zase to IUI je fajn i v tom, že oni s tím vzorkem pracují a vyberou ty nejkvalitnější smermijky :-). Určitě neházejte flintu do žita, podívej se na nás, taky nám nikdo nedával šance, že se to povede přes IUI a na podruhé se zadařilo. Manželovi řekni, že se nic neděje, že v dnešní době jde všechno zařídit :-). Když by se to náhodou nezdařilo, můžete to ještě párkrát zkusit a pak půjdete do IVF. Nic tak strašného to není a doktoři dělají zázraky. Posílám hodně štěstíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
14.2.12 13:54

Děkuji za povzbuzení…prostě budeme pokračovat dál a budu tady sledovat a držet palce všem tady …ono se tnám to všem přece vydaří :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
14.2.12 14:15

prosím tě bud v klidu nám IUI nedoporučovali my to riskli a chtěli jsme jít a spermio máme 12 mil spermií a 5 mil živých nevím jak na tom jste vy ale my jsme i pod hranicí na IUI a na druhý pokus se povedlo sice to nedopadlo ale to je věc jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
14.2.12 14:40

Jasně holky, nebudeme házet flintu do žita, jednou to vyjde a budeme doufat, že brzy. Už se nemůžu dočkat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.2.12 13:27

Ahoj Janyyy, já byla na iui asi stejný den jako ty a manžel měl taky hodně špatný spermiogram, ale budeme věřit, třeba se zadaří :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.2.12 13:31

takže čekání ve stejném termíu tady je hodně tak jen doufat, že pak tady to valentýnské snažení bude mít za výsledek samé // :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.2.12 13:36

taky jsem si říkala, že by to naše valentýnské snažení mohlo mít úspěch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie