IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
30.1.12 20:42

Anonymní-Na to spíš zeptej na diskuzi kde jsou vyložině holky na IVF,já se tam už taky ptala(kdyby mi nevyšlo IUI) a holky mi tam zodpověděli moje dotazy. Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.2.12 12:35

Holky kolikátý den po IUI jste si dělaly test a byly // ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
6.2.12 19:44

Moni 13 den ale byla slabonká :mrgreen: ,ale zesílila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.2.12 15:35

a ještě jeden dotázek,nevíte jestli při uhnizdování vajíčka se vždy špiní? já minule špinila,ale tentokrát nic a ani podbříšek mě nijak zvlášt nebolí,tak nevim :-( děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.2.12 15:46

mě teda bolel jen podbříšek a to týden pak nic a já jsem špinila jen 6 dc ale to je blbost abych byla těhu takže za mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
7.2.12 17:29

Moni já nešpinila a břicho mě nebolelo. Držím palečky :mavam: Kdy kdo testujete ať vím kdy mám držet pěsti víc než teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
7.2.12 22:37

hrkačka: Čtu podpis a raduju se s tebou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.2.12 23:43

spermiogram

Ahoj, jsem tu nová a chtěla jsem se zeptat, byli jsme na první konzultaci v car a překvapilo mě , že mě poslal jen na krev a za dva týdny na ultrazvuk, ale vůbec né na spermiogram. Mluvil sice rovnou o tom, že není na co čekat a rovnou UIU. Partner sice má dvě děti, ale naposledy před 22 lety:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 10:24

ahoj janyyy to u vas v caru maji teda divnej postup.ja kdyz jsem prisla do caru na prvni konzultaci,tak me rekla ze mi udela hormonalni profil a imunologicke vysetreni vse s krve manzelovi rekla ze ma dojit na spermiogram a me jste poslala na pruchodnost vejcovodu.vse dopadlo v poradku.a dneska nas ceka prvni inseminace ty jdes na ivf nebo prvne ivi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
8.2.12 10:31

VájaAhooooj :hug: Moc děkuji Váji!!! :dance: A jak vy? Jak se máte? A co holky ze skupiny? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.2.12 10:49

Držím pěsti při dnešní inseminaci :palec: , no říkal IUI, doufám, že se a ultrazvuku dozvím víc. Jen jsem dostala chřipku …lze IUI při nemoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
8.2.12 12:13

hrkačka: Poslala jsem ti pozvání do skupiny, tak se přijď mrknout, jestli chceš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.2.12 12:36

hrkačko děkuju :hug: ale dnes jsem 14DPO a test jen / ještě jdu zítra na krev,abych měla jistotu-i když ten test byl jeden z těch dražších :( no a v pondělí jsem objednaná k Dr.Hulvertovi a chci se s ním domluvit na IVF,já už nějak nemůžu. 2roky snahy, 1 potrat a 3 IUI a na prd. Třeba je to málo,ale já si říkám,že než čekat jestli vůbec po IUI si to sperma najde vajíčko,tak budu klidnější,když to do mě už dají spojené- i když vim,že to taky není 100% Říkám si,proč se to nedokáže spojit,když sliznice je ok,2 folíky 20mm,tak to jako ty spermijky netrefily?vždyt IUI je dovede co nejdál.. No neklesám na mysli,věřím,že do léta bude cvrček v bříšku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 14:56

janyyy tak uz to mam za sebou.inseminace se povedla.tak ted 14dni cekat a pak na krev.zda se to da delat kdy jsi nemocna to nevim,ale treba se do te doby uzdravis.kdy jdes na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.2.12 15:16

hanka tak to jsem zvědavá a moc Ti přeju, aby to dopadlo! Dlouhých 14 dní viď:-) Na UZ jdu v pondělí a taky doufám, že kdybych šla na uii už příští týden, tak nebude mít Pavel služebku …hrozí totiž v příštím týdnu jedna:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí